fejes1988
Válasz naggeri kommentjére
2010. okt. 28. 16:29
ööö mint nálam ?
vagy nálam? :eek::rolleyes::o
WARETRAPS
Válasz fejes1988 kommentjére
2010. okt. 28. 17:09
Csak most esett le hogy kockának mennyi esze van :D
Az összes reget elijeszti, hogy aztán csak fissekkel maradhasson a bwinen :D
kocka21
Válasz WARETRAPS kommentjére
2010. okt. 28. 19:10
Csak most esett le hogy kockának mennyi esze van :D
Az összes reget elijeszti, hogy aztán csak fissekkel maradhasson a bwinen :D
Francba! Lebuktam ...
Azért ez nem volt ám túl korrekt dolog tőled, hogy lebuktattál. Inkább privátban megegyeztünk volna, és osztoztunk volna a nagy dellán. :D
kocka21
Válasz kocka21 kommentjére
2010. okt. 29. 16:22
Feloldották a bwin accountomat
Már be is jelentkeztem, játszottam néhány próba hand-et. Minden pénz megvan a számlán.
Mint kiderült, az egyik olyan adatban volt elgépelés, amit csak regisztrációkor lehet megadni, később már nem érhető el az adatmódosítás menüpontban, így hiába ellenőriztem mindent kétszer az igazolványom feltöltése előtt, ez a hiba nem derülhetett ki. Regisztrációkor is mindent többször át szoktam nézni, hogy ne legyen gond, de úgy látszik itt most mégis hiba csúszott a folyamatba.
Tanulságok:
[*]Emiatt nem gondolom, hogy bárkinek le kellene lépnie bwin-ről, vagy ne lenne biztonságban a pénze
[*]Ez a kb. zéró tolerancia a mi érdekünkben van, hogy a lehető legtöbb csalást meg tudják előzni, ez még mindig jobb eset, mint ha az történik, hogy valaki lenyúlja az account-unkat, és akkor oda a teljes bankroll
[*]Ha valaki regisztrál egy új terembe, érdemes az azonosítási procedúrát és kisebb összegű teszt kiutalásokat végrehajtani az általa preferált összes kifizetési formában (pl. MB, Neteller), mielőtt komolyabb összeget beutal az adott terembe, vagy komolyabban nekiáll ott grindelni és bankrollt építeni, én tanulva a mostani esetből mindenképpen így járok el ezután
[*]Az eljárás egyébként nem feltétlenül volt megkérdőjelezhetőbb, mint egy átlagos multi hozzáállása egy egységsugarú felhasználóhoz, ha gondja van (gondoljon bele mindenki, mi történik, ha mondjuk valamelyik nagy telekom szolgáltató telefonos ügyfélszolgálatán próbál elintézni valamit :) ), persze ez nem menti őket
[*]A kezdőknek szóló cikksorozatban is írtam, hogy felesleges egy adott terem hibáin problémázni, mérlegelni kell minden előnyt és hátrányt, majd a számunkra optimálisat kiválasztani, a döntés után viszont felesleges a termet fikázni, ha azt választottuk, viseljük méltósággal a hátrányait cserébe az előnyeiért.
Javaslatok, gondolatok a Bwin számára (ha esetleg olvassák ezt a topic-ot):
[*]Először is köszönöm, hogy feloldották az accountomat annak ellenére, hogy ezek szerint mégis az én hibám volt az ügy (bár nem szándékosan alakítottam így, és nem is tudom ellenőrizni)
[*]Elnézést, hogy ilyen hangnemben kommentáltam az eseményeket, az első reakcióm eléggé feldúlt volt, nem kaptam információt, értetlenül álltam az események előtt
[*]Javítási potenciálként javaslom, hogy a felhasználókkal történő kommunikációjukon, ügyfélkezelési módszereiken kicsit finomítsanak, mert ezzel a hozzáállással nagyon sok potenciális komoly rake termelőt riasztanak el. Egy elégedetlen játékos a negatív tapasztalatait 20-30-szor annyi embernek fogja elmondani, mint a jó tapasztalatait. Ez jól látható akár a Bwin topicban, akár itt ebben a topicban is: a negatív tapasztalatokra sokkal többen ugranak rá, pedig a termenek szerintem kb. ugyanannyi előnye van, mint amennyi hátránya. Egy ekkora teremnek nem lehet az érdeke az, hogy az online pókeres közösség állandóan negatív példaként hozza fel, és csak a rossz tapasztalatok domináljanak. Valahogy érdemes lenne megkülönböztetniük az egyértelműen szándékosan trükközőket, és az önhibájukon kívül, figyelmetlenségből hibázókat, és lehetőséget biztosítani a hiba kijavítására. Az ilyen esetek nélkül is rengeteg a különböző összeesküvés elmélet (amiket én személy szerint többnyire nevetségesnek tartok), nem érdemes azokat még az ilyen esetekkel is tetézni. Az online póker megítélése egyébként is a problémás zónába esik. Egy olyan cégnek, aki ezen az üzleten komoly árbevételt realizál, érdemes azon dolgoznia, hogy inkább a megbecsült, fehér zóna felé tolódjon az iparág, ne a botrányokról szóljon.
[*]Ha egyszer még egy jól működő szoftvert is írnak, akkor az valódi áttörés jelenthetne a beáramló új játékosok tekintetében.
Végül, de nem utolsó sorban: Az Akadémiásoknak nagyon köszönöm a közvetítést a bwin felé!
Kreta
Válasz kocka21 kommentjére
2010. okt. 29. 16:31
Örülök, hogy megoldódott a gond. Szerinted egy halandó is el tudja ezt intézni, vagy elismert, cikksorozattal rendelkező játékosnak kell lenni, egy jelentős pókeroldalon?
Admin
Válasz Kreta kommentjére
2010. okt. 29. 16:42
Örülök, hogy megoldódott a gond. Szerinted egy halandó is el tudja ezt intézni, vagy elismert, cikksorozattal rendelkező játékosnak kell lenni, egy jelentős pókeroldalon?
Nagyon szigorúak, mi azt az információt kaptuk, hogy nem igazán intézhető el.
hogar
Válasz Kreta kommentjére
2010. okt. 29. 16:42
Örömmel olvasom a kedvező fejleményeket!!! Munkára fel, vége a lazsálásnak!
lampi
Válasz Admin kommentjére
2010. okt. 29. 16:48
Nagyon szigorúak, mi azt az információt kaptuk, hogy nem igazán intézhető el.
azaz, ha Ti nem vagytok akkor oda az acc és a 10% roll is...!?