Basszus velem szó szerint ugyan ez történt. Azt mondják elírtam a születési dátumom. Bizonyítani nem tudom az ellenkezőjét. Így már nem az akadémiának termelem a raket.....
Valószínűleg csak valami félreértés történt. Felvesszük a kapcsolatot a bwinnel a helyzet tisztázása érdekében, és itt is jelezni fogjuk mit sikerült elérni.
Ha csak ilyen elírásról van szó akkor nem lehet nagy gond, főleg ha nincs még egy accountja valakinek más adatokkal.
Úgy tűnik a BWIN elég furcsa, rugalmatlan és aggresszív FRAUD investigator csapattal rendelkezik, PR pedig nulla
igen, ezúttal mellé nyúltak, de ha mást érint a dolog (más affilról, vagy aki nem publikál), elveszne szerintem.
mekkora epic lenne, ha kocka tényleg kamu adatokkal regelt volna:Dd
Köszi mindenkinek a sok támogató hozzászólást, meg javaslatot! Tényleg jól esett.
Mint az Admin már írta, az Akadémia már intézi az ügyet, szóval jó kezekben van a dolog. A fejleményekről majd beszámolok.
A pár nap kényszerpihenőt most arra használom, hogy kicsit előrehoztam a tanulnivalókat, ráturbózok a fejlődésre. Ha mégis visszakapom az acc-omat, akkor reszkessetek! :D
Hát, sok sikert! Én leléptem bwin-ről.
Hát, sok sikert! Én leléptem bwin-ről.