kocka21
Válasz ShirDady kommentjére
2010. ápr. 30. 12:59

Húha tényleg az első Hsz-em volt, nah akkor sok hitelem lehet :-), főleg hogy elég bwinspec dolgokat írtam.

Remélem tudsz belőle használni valamit, egyébként ilyen TV-zésben énis benne lennék, sőt erre keresek partnert is mert lenne mit fejlődnöm nekem is.

Na nem offolok, mindjárt indítok énis egy karriertopikot...

A hitelességet nem a hsz-ek számán, hanem a leírtak tartalma / minősége alapján mérik (mérem). Szóval ezzel nincs semmi gond, és egyáltalán nem offoltál. Üdv a fórumon!

paulbig
Válasz kocka21 kommentjére
2010. ápr. 30. 13:30

ShirDady: Sőt nekem is építő jellegű volt a HSZ-ed.

kocka21: Bet/fold river + fat value + shove river, ezek bwinen jó dolgok :) Nekem hetente egyszer van olyan, hogy 4-6 BI bukó egy session, sajnos ez a bwin. Aztán meg jön a 2 hetes 15 bigbet/100-as run :D Péntek, szombaton meg lehet lehalászni a tavat, még több a fish, de abból a fajtából akik nagyon fogalmatlanok.

kocka21
Válasz paulbig kommentjére
2010. ápr. 30. 13:45

ShirDady: Sőt nekem is építő jellegű volt a HSZ-ed.

kocka21: Bet/fold river + fat value + shove river, ezek bwinen jó dolgok :) Nekem hetente egyszer van olyan, hogy 4-6 BI bukó egy session, sajnos ez a bwin. Aztán meg jön a 2 hetes 15 bigbet/100-as run :D Péntek, szombaton meg lehet lehalászni a tavat, még több a fish, de abból a fajtából akik nagyon fogalmatlanok.

Igen tudom, ez benne van. Persze ilyenkor az ember mindig azon gondolkodik, mit csinál rosszul, így arra mindenképpen jók ezek a nagy bukók, hogy ébren tartanak, hogy legyek észen, és folyamatosan tanuljak. Mivel a játékom közel sem ideális, ezért van bőven tér a tanulásra.

paulbig
2010. ápr. 30. 18:42

kocka21: Van aktív pókerbónuszod? Ha igen, akkor légyszi áruld már el, hogy mennyi hand alatt, mennyi playerpointot kapsz :) Ty!

kocka21
2010. máj. 1. 12:46

kocka21: Van aktív pókerbónuszod? Ha igen, akkor légyszi áruld már el, hogy mennyi hand alatt, mennyi playerpointot kapsz :) Ty!

Igen, most fut a first depo bónusz-om. NL10-en 30 hand alatt jött egy player point, NL20-on 16 hand alatt.

paulbig
2010. máj. 1. 15:00

Ez az új pontszámítás amúgy?

kocka21
2010. máj. 1. 17:33

Ez az új pontszámítás amúgy?

Nem tudom, hogy mikor változott. Én 2 hete játszom bwin-en, ezt az alapján számoltam.

kocka21
2010. máj. 2. 14:36

Egy kis helyzetjelentés az eddigi hétvégi eredményről.

A terveknek megfelelően tágítottam a VPIP/PFR gap-et. Párhuzamosan pedig valami atom nit stat jött ki. A nitség viszont inkább köszönhető a bwin rng-nek, ami olyan laphalált dobott némelyik session-ben, hogy szökőévente kaptam valami megjátszható lapot.

A legdurvább session-ben (kb. 1500 hand alatt) a négyből két asztalon 11/4-es stat-om volt, pedig még igyekeztem is minden nem trash hand-et megjátszani az atomszikla image-emnek köszönhetően, de a 83o-szerű lapokal mégsem játszhattam.

Másik durva rekord: egyik session-ben fold to flopcbet 90%, igen nem tévedés 90. Hiába a nit stat a flop még véletlenül sem segített rajtam. NonDS zuhant is szépen.

Mindez fűszerezve azzal, hogy a 3,8k hand-ből, amit lejátszottam, az első 3k hand alatt. Egyetlen egy esetben sem tartott ki a flop és turn allin-ben a lapom, pedig minden alkalommal favoritként tettem. A 3k hand környékén aztán első alkalommal hátulról tettem be a pénzt, és akkor meg én mákoltam, ott fordult a helyzet, utána megint kitartottak a lapjaim. Már gondolkoztam is, hogy mindig alulról kellene betenni és akkor nem lenne semmi gond :)

Szóval az összkép: aprólékos mezőnymunkával szépen folyamatosan építkezés a fish-ek pénzéből, majd egy-egy jól irányzott mákolással vissza is vették a nagy részét.

Ha mindent egybevetünk, tök jó, hogy legalább szolid plusz az eredmény. Késő délután még tolok legalább 1k hand-et, csak az rng is velem legyen.

ShirDady
2010. máj. 2. 14:50

Hát nem is tudom mi a rosszabb, ha lemákolnak vagy ha pár atomfish ül az asztalodnál, de te vagy nem kapsz egy lapot se, vagy egy flop sem talál el. Talán a legutolsó, amikor ne mtalál el a flop, mert akkor már némi pénz is bekerült a kasszába....
Mind1 kitartást és még húzd meg a vasárnapot, mert ilyenkor különösen "finom" tud lenn ia mezőny.

Kérdezni akartam, hogy jelölgetsz-e a bwines rendszerben? Tudod ez a +-! stb. csak mert én erősen javaslom, főleg ha itt maradsz egy ideig, mivel ezek a jelölséek már a lobbyból is látszódnak így egyszerűbb asztalt, helyet választani.

Én spec csak két jelet használok, egy a fisheknek, egy a regeknek (akik nem annyira fishek), de ennyi elég is hogy tudjam hova kell ülni, utána már a HM adja a részleteket.

kocka21
Válasz ShirDady kommentjére
2010. máj. 2. 17:25

Kérdezni akartam, hogy jelölgetsz-e a bwines rendszerben? Tudod ez a +-! stb. csak mert én erősen javaslom, főleg ha itt maradsz egy ideig, mivel ezek a jelölséek már a lobbyból is látszódnak így egyszerűbb asztalt, helyet választani.

Én spec csak két jelet használok, egy a fisheknek, egy a regeknek (akik nem annyira fishek), de ennyi elég is hogy tudjam hova kell ülni, utána már a HM adja a részleteket.

Igen már én is elkezdtem a fish-eket bejelölni, mert nagyon király, ha a jobbomon ül két fish a balomon meg két szikla.

Élő ügyfélszolgálat