Valetudox
Válasz kocka21 kommentjére
2010. máj. 5. 0:06

Aha, megnéztem, tényleg. Akkor ez nem bonyolult, csak ide be kell tolni mindenkit a HM adatbázis alapján. Egy csomo datamine-olt hand, plusz ez a lekérdezés, és máris jóval könnyebb asztalt választani. Ha kész a te progid, akkor kíváncsi leszek rá. Bár végülis gondolom annyi, hogy a HM Postgre adatbázisát mek kell nyitni, lekérdezni a VPIP-t és az alapján kiírni TEXT fájlba a listát kategorizálva.

Yep, pont ennyi. Egyelore az en file omat nem szereti:/ pedig pont ugyanugy nez ki. Valoszinuleg vmi meta data is kell neki. Ha az ongames file tartalmat atirom az enyemre akkor meg jo. Lesz idom osszehozom. Ha elobb megcsinalod szoljal!

kocka21
Válasz Valetudox kommentjére
2010. máj. 5. 0:12

Yep, pont ennyi. Egyelore az en file omat nem szereti:/ pedig pont ugyanugy nez ki. Valoszinuleg vmi meta data is kell neki. Ha az ongames file tartalmat atirom az enyemre akkor meg jo. Lesz idom osszehozom. Ha elobb megcsinalod szoljal!

OK. Lehet, pihenés képpen valamelyik nap rágyúrok. Úgyis ezer éve nem programoztam már, nem árt egy kis agytorna ilyen téren sem.

Zbacsi
Válasz Valetudox kommentjére
2010. máj. 5. 1:13

A karakter kódolást unicode-ra kell állítani és akkor megeszi.

kocka21
Válasz Zbacsi kommentjére
2010. máj. 6. 21:45

Folding equity mindig van :D

[pokerhandreplays]1893682[/pokerhandreplays]

ALCU01
2010. máj. 7. 7:33

Egyre betegebb stat-tal játszom: 20/14 OMG :)

OMG, ez miért beteg stat? Nem értem...

Stavross82
Válasz ALCU01 kommentjére
2010. máj. 7. 8:55

Ez a hand qrva jó "Folding equity mindig van :D"

BMWE46
Válasz Stavross82 kommentjére
2010. máj. 7. 10:16

T. Kocka!

Bemutatkozásképpen: NL50-en vagyok FR-en. Nem bwinen, de ongame-en.
Nagy élvezettel olvasom mindig az intelligens és építő jellegű topikokat...
Gratulálok!
Hajrá...
És sok erőt ongame rng-hez. Nekem is át kéne operálnom az idegszálaimat valami acélsodronyra :))
Most találtam csak rá a topikodra, kb a feléig jutottam, de folytatom...

kocka21
Válasz ALCU01 kommentjére
2010. máj. 7. 10:36

OMG, ez miért beteg stat? Nem értem...

Mert egyre nagyobb a rés a VPIP és a PFR között.

kocka21
Válasz BMWE46 kommentjére
2010. máj. 7. 10:37

T. Kocka!

Bemutatkozásképpen: NL50-en vagyok FR-en. Nem bwinen, de ongame-en.
Nagy élvezettel olvasom mindig az intelligens és építő jellegű topikokat...
Gratulálok!
Hajrá...
És sok erőt ongame rng-hez. Nekem is át kéne operálnom az idegszálaimat valami acélsodronyra :))
Most találtam csak rá a topikodra, kb a feléig jutottam, de folytatom...

Köszi! Igen az idegszálakj kellenek :D
Örülök, ha találsz hasznosat a topic-omban.

ALCU01
2010. máj. 7. 12:41

Mert egyre nagyobb a rés a VPIP és a PFR között.

Tényleg nem értelek... Mit számít az? bwinen tolom én is NL20-on, most jöttem ás PokerStarsról. Hihetetlen fogalmatlanok a játékosok, és kifizetnek minden szarral, ezt Te is tudod. Viszont szeretnek flopot nézni.

A sikeres pókerjáték egyik kulcsa, hogy alkalmazkodsz az ellenfelekhez. Nagyon sok esetben megéri coldcallozni, de akár még overlimpelni is, hiszen annyira gyengék az ellenfelek, hogy postflop könnyen tudsz stackért játszani velük.

Úgy tudod szűkíteni a rést, hogy callok helyett foldolsz vagy 3betelsz. A fold nagyon sok lappal egyszerűen pazarlás, 3bettel meg kényelmetlen postflop szituációd adódhatnak n-edik párok ellen overcardokkkal.

Szóval nem értem, hogy miért nem a $-t nézed a VPIP/PFR helyett, bwinen nem a szép, vagy a nagykönyv szerinti játék termeli a legtöbb nyereséget.

Volt olyan asztal, ahol 28/9 játékkal arattam, mert annyi fogalmatlan ült körülöttem.

Amúgy pedig egy 20/14-gyel még egy normál teremben is lehet jól játszani, nekem pl. sokkal jobban tetszik a 20/18-nál.

Nyilván ezek a saját gondolataim, nem akarok senkit megygőzni, csak szemet szúrt az OMG-od.

GL

Élő ügyfélszolgálat