mrj
Válasz kocka21 kommentjére
2010. máj. 3. 20:19

Egy kis helyzetjelentés az eddigi hétvégi eredményről.

VPIP:18.4% letagadlak :)

Amúgy sztem jó a feszülés, és ahogy szokod a limitet meg az ellenfelek játékát érdemes lassan feljebb vinni.
Viszont az AGG 23% nagyon kevés.

kocka21
Válasz mrj kommentjére
2010. máj. 3. 21:44

VPIP:18.4% letagadlak :)

Amúgy sztem jó a feszülés, és ahogy szokod a limitet meg az ellenfelek játékát érdemes lassan feljebb vinni.
Viszont az AGG 23% nagyon kevés.

Írtam is, hogy nit lett, de annyira hihetetlen szar lapjaim voltak néhány session-ben, hogy juj. Mondom: egyikben fold to flop cbet 90%. Pedig még loptam is any2-val, ahol a vakok nit-ek voltak.

kocka21
2010. máj. 4. 2:39

Mai session

"Rekord nyerő" NL20-on, +2BI !!! Ha egy biznisz beindul ... :D

Egyre betegebb stat-tal játszom: 20/14 OMG :)

Végre az RNG adta ahogy kellett, bár ez a stat-okon annyira nem látszik, de most végre pont megfordult a helyzet, és ha nyertem, akkor többnyire nagyot, ha meg buktam, akkor többnyire kicsit.

Most már akkor ezt kellene hold-olni de nagyon, hogy sikerüljön végre megragadni NL20-on.

kocka21
2010. máj. 4. 23:40

Mai legjellemzőbb hand :D

Kemény 30 cent bukóban sikerült zárni a mai session-t az ilyenek ellenére, EV + 1BI. Lassan Sklansky dollárokból felléphetek NL30-ra :D

Remélem sokáig lesznek még ilyen arcok.

[POKERHANDREPLAYS]1885507[/POKERHANDREPLAYS]

Valetudox
2010. máj. 4. 23:44

Igen már én is elkezdtem a fish-eket bejelölni, mert nagyon király, ha a jobbomon ül két fish a balomon meg két szikla.

Jaja Ongamen alap. Nem kicsit +ev bejelolgetni az arcokat. En irtam egy programot ami hm adatbazisbol kiszedi az adatokat es a notesben bejeloli az arcokat vpip szerint. Kicsit meg bugos, de majd par nap mulva sztem publikalom.

kocka21
Válasz Valetudox kommentjére
2010. máj. 4. 23:48

Jaja Ongamen alap. Nem kicsit +ev bejelolgetni az arcokat. En irtam egy programot ami hm adatbazisbol kiszedi az adatokat es a notesben bejeloli az arcokat vpip szerint. Kicsit meg bugos, de majd par nap mulva sztem publikalom.

A HM HUD nekem alapból jelöli, hogy ki milyen típus, vagy nem erre gondolsz?

Valetudox
2010. máj. 4. 23:52

A HM HUD nekem alapból jelöli, hogy ki milyen típus, vagy nem erre gondolsz?

Lehet akkor vmit felreertettem. En arra gondoltam, hogy ongamen lehet az arcokat jelolgetni zold,zold+,piros, sarga, sarga felkialtojellel. Asztalvalasztasnal / leulesnel igy mar tudni, hogy hova jo beulni / leulni. Noh de ezt minden embernel kezzel kell jelolgetned. Erre irtam a programot, hogy automatikusan megteszi hm adatok alapjan. Nyilvan akkor jo ha van sok dataminolt handed, mert kulonben nem nagy nehezseg jelolni az embereket.

kocka21
2010. máj. 4. 23:56

Lehet akkor vmit felreertettem. En arra gondoltam, hogy ongamen lehet az arcokat jelolgetni zold,zold+,piros, sarga, sarga felkialtojellel. Asztalvalasztasnal / leulesnel igy mar tudni, hogy hova jo beulni / leulni. Noh de ezt minden embernel kezzel kell jelolgetned. Erre irtam a programot, hogy automatikusan megteszi hm adatok alapjan. Nyilvan akkor jo ha van sok dataminolt handed, mert kulonben nem nagy nehezseg jelolni az embereket.

Igen a bejelölést én is erre értettem, viszont azt nem értem, hogy az ongame szoftverébe hogy tudsz belenyúlni. Van hozzá valami API, amin keresztül be tudod az ongame szoftverben jelölgetni az embereket?

Valetudox
2010. máj. 4. 23:57

Igen a bejelölést én is erre értettem, viszont azt nem értem, hogy az ongame szoftverébe hogy tudsz belenyúlni. Van hozzá valami API, amin keresztül be tudod az ongame szoftverben jelölgetni az embereket?

Nem.

C:\Users\{user}\AppData\Local\P5\bwin\PlayerNotesP5.irf

innen tolti be / menti le a noteseket es a bejeloleseket. Ezt a file-t kell felulirni sajattal.

kocka21
2010. máj. 5. 0:04

Nem.

C:\Users\{user}\AppData\Local\P5\bwin\PlayerNotesP5.irf

innen tolti be / menti le a noteseket es a bejeloleseket. Ezt a file-t kell felulirni sajattal.

Aha, megnéztem, tényleg. Akkor ez nem bonyolult, csak ide be kell tolni mindenkit a HM adatbázis alapján. Egy csomo datamine-olt hand, plusz ez a lekérdezés, és máris jóval könnyebb asztalt választani. Ha kész a te progid, akkor kíváncsi leszek rá. Bár végülis gondolom annyi, hogy a HM Postgre adatbázisát mek kell nyitni, lekérdezni a VPIP-t és az alapján kiírni TEXT fájlba a listát kategorizálva.

Élő ügyfélszolgálat