16%-os CC-ó range
TT-22,AQs-ATs,KTs+,QTs+,J9s+,T8s+,98s,87s,AQo-ATo,KTo+,QTo+,JTo
Az összes lapkombináció 2%-a az a JJ+ a pokerstove szerint(ha pl 22-99 ig callolsz, az 3.6%). Ez az érték a HM-ben a CC alatt szerepel, nyilván az összes lapkombináció 15% a reálisabb...
Nálad mennyi ez az érték?
Ezt most nem tudom megnézni, mert az otthon gépemen van a HM.
Amúgy nyilván nem az "én" 2%-omhoz kell viszonyítani a "Te" 15%-odat. Megnézem otthon, hogy az én VPIP/PFR emhez mekkora cc% tartozik. Szóval akkor azt mondjátok, hogy az összes kezdőkéz kombinációhoz kell nézni?
Kösz
Kösz a segítséget tisztába tenni a dolgokat a fejemben, és bocs kocka a sok kommentért!
Starson az utolsó 150k handemnél 19,5/14,5 VPIP/PFR-hez 11,8 CC% párosult.
GL ALL
Kösz a segítséget tisztába tenni a dolgokat a fejemben, és bocs kocka a sok kommentért!
Starson az utolsó 150k handemnél 19,5/14,5 VPIP/PFR-hez 11,8 CC% párosult.
GL ALL
....
Mai session
Végre nem szivatott az RNG (már persze a szokásosnál jobban :) )
Már csak 3,5BI és NL20-on is pluszban leszek.
"Igen már én is elkezdtem a fish-eket bejelölni, mert nagyon király, ha a jobbomon ül két fish a balomon meg két szikla."
Úristen mikor játszol Te? Alig találok akár 1 olyan asztalt is, ahol akár 1 szikla is lenne :D Ez az utsó stat tetszik nagyon.
"Igen már én is elkezdtem a fish-eket bejelölni, mert nagyon király, ha a jobbomon ül két fish a balomon meg két szikla."
Úristen mikor játszol Te? Alig találok akár 1 olyan asztalt is, ahol akár 1 szikla is lenne :D Ez az utsó stat tetszik nagyon.
Május eddig
Egyelőre alakul a dolog. Még 1,5BI és pluszban leszek NL20-on.
A W$WSF értékkel nem vagyok egészen elégedett, bár ebben lehet, az RNG is benne van egy kicsit. A piros vonal zuhan is, mint az állat.