Nézem is!
Én is NL10en küzdök, remélem okulok a videódból!
Köszi;)
Jaja Ongamen alap. Nem kicsit +ev bejelolgetni az arcokat. En irtam egy programot ami hm adatbazisbol kiszedi az adatokat es a notesben bejeloli az arcokat vpip szerint. Kicsit meg bugos, de majd par nap mulva sztem publikalom.
ezzel van vmi?
vmi módisított verzió lehet engem is érdekelne vmikor később.
Egyelore ott, hogy filozok rajta, hogy milyen opciok kellenenek bele.
Ahogy most all:
Hm konyvtarat megkell adni c:\program files\blah blah
-> Ebbol kinyerem, az adatbazis felhasznaloneved jelszavad, es a hasznalt adatbazis nevet
Ongame konyvtarat megkell adni
-> Ide kimenti a notes filet.
-> start ra kiszedi az adatokat es az altalam felallitott szabalyok szerint kiosztja az iconokat
Noh itt lenne a kerdes:
-Lehessen szabalyokat felallitani vpip/preflop raise szerint minden ikonhoz?
-HM Auto rate beallitasait hasznalva ossza ki az iconokat?
Off: Nekem még az is tetszene, ha noteolná, hogy ő osztotta ki az jelöléseket és nem én :)
Másról nem tudok, ami jó még mikróra. A nagy részét még én sem láttam ezeknek, csak le van töltve.
Ok, köszi, elkezdtem feldolgozni őket. 19/4/1-ről átmentem 21/13/3-ra. Hogyan tovább? köszi:
T.
Kis önreklám :) : nézd meg a múlt héten felkerült videómat. Azt PS NL10 SH-n csináltam, és a mikró TAG játék alapjait mutatom be. Persze messze nem tökéletes, de viszonylag kezdőknek azért szerintem sokat segíthet.
Tegnapi session - LAG-abb próbálkozások
Most, hogy visszahoztam már a kezdeti bukót NL20-on és ismét stabilizálódot a rollom NL20-ra, illetve 20k hand körül vagyok NL20-on így a tétet is megszoktam már, elkezdtem próbálgatni a LAG-abb játékot.
Kénytelen vagyok ebbe az irányba niytni, mert bwin NL20-on valamiért nincsenek meg azok az atom fish-ek, akik second párral hajlandók allin-t call-olni river-en.
Egyelőre mákom volt, mert a nagyobb varinacia most nekem kedvezett. Amióta a LAG játékot próbálgatom, azóta EV felett futok. Ez bwin-en eddig soha sem volt így (kopp-kopp).
Bár kicsi ez a minta a session-ről, de szívesen veszek észrevételeket, ha valami ebből leszűrhető.