kocka21
Válasz kocka21 kommentjére
2010. máj. 27. 10:23

Mérföldkő: ma éjjel végre átlépte a roll-om az 1000$-t.

Jönnek majd hamarosan részletek is az elmúlt éjjeli session-ről.

Elöljáróban néhány dolog:
- 29/25-öt játszottam :D
- a session mélypontján -9BI-nél jártam
- a vége +2BI lett (6bb/100)
- EV: +6BI (20bb/100)

kocka21
2010. máj. 27. 15:42

Na ez volt a ma éjjeli session

Asszem most már nem vagyok nagyon nit :D Egyébként érdekes, hogy ez a lazább játékstílus sokkal élvezetesebb volt. Lehet, hogy jobban passzol a személyiségemhez, mint a TAG játékmód.

Amúgy nem terveztem ilyen maratoni session-t, de a szokásos 1k hand alatt sikerült 9BI bukót begyűjteni, és mivel érdekes módon egyáltalán nem kerültem tilt-re (semmi annyázás, egércsapkodás, miazmás), és ott maradtak az asztaloknál a fish-ek a pénzemmel 3-4BI-es stack-el, ezért úgy éreztem vétek lenne abbahagyni. Végül vissza is toltak szépen mindent, és szolid pluszban sikerült zárni.

Egy screensot, először ülök 100$ feletti stack-el egy asztalnál (120$ is volt később ugyanott).

TheStig
2010. máj. 27. 16:03

Asszem most már nem vagyok nagyon nit :D Egyébként érdekes, hogy ez a lazább játékstílus sokkal élvezetesebb volt. Lehet, hogy jobban passzol a személyiségemhez, mint a TAG játékmód.

Amúgy nem terveztem ilyen maratoni session-t, de a szokásos 1k hand alatt sikerült 9BI bukót begyűjteni, és mivel érdekes módon egyáltalán nem kerültem tilt-re (semmi annyázás, egércsapkodás, miazmás), és ott maradtak az asztaloknál a fish-ek a pénzemmel 3-4BI-es stack-el, ezért úgy éreztem vétek lenne abbahagyni. Végül vissza is toltak szépen mindent, és szolid pluszban sikerült zárni.

Egy screensot, először ülök 100$ feletti stack-el egy asztalnál (120$ is volt később ugyanott).

grat!
Early UO PFR 53? :confused: :eek:

kocka21
Válasz TheStig kommentjére
2010. máj. 27. 16:06

grat!
Early UO PFR 53? :confused: :eek:

Bwin-en 5max van, és ez valahogy megzavarja a HM-et. Még nem jöttem rá, hogy mi alapján, de némelyik session-ben teljesen jól mutatja, máskor meg így. Szerintem akkor lehet gondja, ha - mint ebben a sessionben is - elég sok hand HU vagy 3 handed.

mrj
2010. máj. 27. 16:21

Bwin-en 5max van, és ez valahogy megzavarja a HM-et. Még nem jöttem rá, hogy mi alapján, de némelyik session-ben teljesen jól mutatja, máskor meg így. Szerintem akkor lehet gondja, ha - mint ebben a sessionben is - elég sok hand HU vagy 3 handed.

igen. Be kell állitani hogy külön kezelje a HU, 3handed, 4-5 handed handeket, és akkor csak az aktuális statokat látod. Jobb játékosok nem úgyanúgy játszanak 3handed mint 5 handed, különösen pre.

this

pfr lehetne picit alacsonyabb (21-23), de nagyon kúl.

balint333
Válasz mrj kommentjére
2010. máj. 27. 16:34

to Kocka21

Szia!
Másik topic-ban olvastam..

"Most már megvolt a cirkusz a népnek, szerintem valami konstruktívabb dolgot csináljuk helyette. Pl. én is idióta módon elcsesztem erre ma vagy másfél órát, ahelyett, hogy elolvastam volna a mára tervezett szakmai cikk adagomat."

Csak kiváncsiságból kérdem, milyen szakmai cikkekre gondoltál?Tudsz valami jót ajánlani????
üdv Balint333

kocka21
Válasz mrj kommentjére
2010. máj. 27. 16:36

this

pfr lehetne picit alacsonyabb (21-23), de nagyon kúl.

Majd igyekszem csökkenteni a pfr-t tanár úr :)

Amúgy nincs ötletem hogy lehetne ezt a VPIP/PFR gap-et növelni.
Ha többször limp-elek, akkor még nagyobb lesz a VPIP. Csak úgy tudnám
csökkenteni a PFR-t a VPIP változatlanul hagyása mellett, ha overlimp-elnék bizonyos esetekben, vagy call-olnék a 3bet helyett, de a 8-as 3bet-et azért olyan nagyon nem szeretném csökkenteni.

mrj
2010. máj. 27. 16:40

Majd igyekszem csökkenteni a pfr-t tanár úr :)

Amúgy nincs ötletem hogy lehetne ezt a VPIP/PFR gap-et növelni.
Ha többször limp-elek, akkor még nagyobb lesz a VPIP. Csak úgy tudnám
csökkenteni a PFR-t a VPIP változatlanul hagyása mellett, ha overlimp-elnék bizonyos esetekben, vagy call-olnék a 3bet helyett, de a 8-as 3bet-et azért olyan nagyon nem szeretném csökkenteni.

a 3bet jó így, néha overlimp büntetés helyett. Sokat 3betelő BB re lehet openlimpelni SBről olyan lapokkal amikkel tudsz limp/callolni de 3betet megadni nem.

Mellékesen jegyzem meg hogy anno nekem sem sikerült tőlem jobbak által javasolt 6-7% os gap-et kihozni 5maxon, pedig próbáltam. Én kb olyan 28-30/24-25 öt játszottam.

kocka21
Válasz balint333 kommentjére
2010. máj. 27. 16:56

Szia!
Másik topic-ban olvastam..

"Most már megvolt a cirkusz a népnek, szerintem valami konstruktívabb dolgot csináljuk helyette. Pl. én is idióta módon elcsesztem erre ma vagy másfél órát, ahelyett, hogy elolvastam volna a mára tervezett szakmai cikk adagomat."

Csak kiváncsiságból kérdem, milyen szakmai cikkekre gondoltál?Tudsz valami jót ajánlani????
üdv Balint333

Én néhány hónapja nap közben ezeket gyűröm:

6max cikkgyűjtemény (angol)

balint333
2010. máj. 27. 18:02

köszi szépen kocka21!!!

Élő ügyfélszolgálat