Ez a bwin kész b+
Ma hajnali session
Ugyanaz mint tegnap, először bukó mint állat (tegnap -9BI ma -10BI), majd onnan vissza pluszba.
Így néz ki eddig a hónap
Egyelőre rekord hónapnak néz ki a szinlépés miat, pedig csak +12BI. Már ha a hajam ki nem hullik hó végéig, de ahogy a grafikonból is látszik, egy jól iránysott session-nel a bwin rng ezt més simán bukóba fordíthatja.
Még jó, hogy sem tegnap, sem ma nem hagytam abba a jétékot a -10BI környékén. Ott egyszer csak megfordult, és attól kezdve nekem esett le minden.
Majd mindjárt teszek be hand-eket. Straight flush 200BB deep-en, meg ilyenek :)
Máshol is voltak ekkora ingadozásaid, vagy csak a BWIN-en? Azért -10 BI aztán + xy egy session-ön b. elgég durva!?
Máshol is voltak ekkora ingadozásaid, vagy csak a BWIN-en? Azért -10 BI aztán + xy egy session-ön b. elgég durva!?
Grat kocka, nekem mostanában nem sikerül visszajönnöm a nagy bukókból :S A héten 3db AA pre allét buktam QQ ellen és 2db pre allét buktam QQval 44 és 88 ellen (sor és flush). Volt egy Flop flush vs flop straight flush-som is :D
Amúgy milyen a kezdőkéz táblázatod? Szép stat nagyon, de én már örülök ha 19/16-ot ha tudom hozni nagy nehezen :/
Ma hajnali session
Grat kocka, nekem mostanában nem sikerül visszajönnöm a nagy bukókból :S A héten 3db AA pre allét buktam QQ ellen és 2db pre allét buktam QQval 44 és 88 ellen (sor és flush). Volt egy Flop flush vs flop straight flush-som is :D
Amúgy milyen a kezdőkéz táblázatod? Szép stat nagyon, de én már örülök ha 19/16-ot ha tudom hozni nagy nehezen :/
Hali!
nem szoktál session stopot csinálni?
nem olvastam vissza sokáig már lehet irad...
GL
Na ígértem néhány hand-et is.
Ez a fish move volt, ami megfordította a trendet a mai session során. Ezzel indultam el felfelé a -10BI-ről. Lehet kicsit tilt-es volt a push, és ezután megkaptam a bwin rng-től a fish flag-et, így már minden összejött utána. :)
Egyébként ez az eddigi legnagyobb pot-om.
[POKERHANDREPLAYS]1971097[/POKERHANDREPLAYS]
Megvolt az első straight flush-öm is
Ez nem sokkal ez előző hand után volt. Fincsi volt így 200bb deep-en. Ez most az all time 2. legnagyobb pot-om.
JAVÍTÁS: hülyeséget írtam, mert ez 44 centtel überelte az előzőt, szóval ez az all time top. Így még szebb. Fél óra alat kétszer döntöttem csúcsot. Ha a bwin rng egyszer beindul ...