Zseti
Válasz kocka21 kommentjére
2010. máj. 27. 21:28

Nice comeback, statok is elég jónak tűnnek.(y)

kocka21
Válasz Zseti kommentjére
2010. máj. 28. 12:08

Ez a bwin kész b+

Ma hajnali session

Ugyanaz mint tegnap, először bukó mint állat (tegnap -9BI ma -10BI), majd onnan vissza pluszba.

Így néz ki eddig a hónap

Egyelőre rekord hónapnak néz ki a szinlépés miat, pedig csak +12BI. Már ha a hajam ki nem hullik hó végéig, de ahogy a grafikonból is látszik, egy jól iránysott session-nel a bwin rng ezt més simán bukóba fordíthatja.

Még jó, hogy sem tegnap, sem ma nem hagytam abba a jétékot a -10BI környékén. Ott egyszer csak megfordult, és attól kezdve nekem esett le minden.

Majd mindjárt teszek be hand-eket. Straight flush 200BB deep-en, meg ilyenek :)

Orang3J3ws99
2010. máj. 28. 12:30

Máshol is voltak ekkora ingadozásaid, vagy csak a BWIN-en? Azért -10 BI aztán + xy egy session-ön b. elgég durva!?

kocka21
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2010. máj. 28. 12:35

Máshol is voltak ekkora ingadozásaid, vagy csak a BWIN-en? Azért -10 BI aztán + xy egy session-ön b. elgég durva!?

PS-en közelítőleg sem volt ilyen. Mondjuk korábban -5BI után mindig abbahagytam a bukó session-t mert még nehezen viseltem idegileg. Most már hozzászoktam.

Egyébként jól lehet nyerni a bwin-en, csak bírni kell az ilyeneket, és a -10BI után is úgy játszani, hogy úgyis visszatolja majd a fish, mert nem esik le neki mindig a 2 pár meg a luxor.

paulbig
2010. máj. 28. 12:50

Grat kocka, nekem mostanában nem sikerül visszajönnöm a nagy bukókból :S A héten 3db AA pre allét buktam QQ ellen és 2db pre allét buktam QQval 44 és 88 ellen (sor és flush). Volt egy Flop flush vs flop straight flush-som is :D

Amúgy milyen a kezdőkéz táblázatod? Szép stat nagyon, de én már örülök ha 19/16-ot ha tudom hozni nagy nehezen :/

JociBalboa
2010. máj. 28. 13:46

Ma hajnali session

Hali!

nem szoktál session stopot csinálni?
nem olvastam vissza sokáig már lehet irad...

GL

kocka21
Válasz paulbig kommentjére
2010. máj. 28. 14:23

Grat kocka, nekem mostanában nem sikerül visszajönnöm a nagy bukókból :S A héten 3db AA pre allét buktam QQ ellen és 2db pre allét buktam QQval 44 és 88 ellen (sor és flush). Volt egy Flop flush vs flop straight flush-som is :D

Amúgy milyen a kezdőkéz táblázatod? Szép stat nagyon, de én már örülök ha 19/16-ot ha tudom hozni nagy nehezen :/

Az az igazság, hogy nincs kőbe vésett induló kéz táblázatom. Nyilván van egy alap, ami pl. itt az akadémiáról letölthető, és azt módosítom az adott asztalhoz. Rengeteg dologtól függ: stack méretek, ellenfelek stílusa, asztal dinamika, stb.

Van, hogy egy session 19/15, de van hogy 30/25, mert éppen olyan asztalokat fogok ki. De még session-ön belül is lehet az egyik asztalon 15/6 nit stat a másikon 37/28.

Nagyon érdemes elolvasni a Ryan Fee féle 6max anyagot, amit az Akadémiások most publikálnak részletekben. Abban van szó az indulókéz táblázatról, illetve arról, hogyan kell az adott asztal függvényében változtatni rajta.

kocka21
Válasz JociBalboa kommentjére
2010. máj. 28. 14:29

Hali!

nem szoktál session stopot csinálni?
nem olvastam vissza sokáig már lehet irad...

GL

Korábban volt egy -5BI-es stop loss szabályom, mert addigra már valószínűleg tilt-re kerültem.

A bwin rng viszont tett róla az elmúlt 2 hónapban mióta itt játszom, hogy bírjam a varianciát. A tegnapi és a mai session grafikonja szerintem jó példa erre :)

Úgy változtattam meg a szabályt, hogy akkor ülök ki, ha érzem, hogy kibillentem a lelki egyensúlyomból, és nem tudom az A, de legalább a B játékomat hozni.

Ebben a két durva session-ben egészen nyugodt voltam a 10BI bukóban is. A fishek ott ültek 3-4BI-es stack-kel, szóval semmi okom sem volt, hogy kiüljek. Végül mindig vissza is tolták szépen. Az elején összemákoltak pár BI-t, örültek a szerencséjüknek, majd helyreállt a dolgok rendje, szépen fizettek és távoztak.

kocka21
2010. máj. 28. 16:18

Na ígértem néhány hand-et is.

Ez a fish move volt, ami megfordította a trendet a mai session során. Ezzel indultam el felfelé a -10BI-ről. Lehet kicsit tilt-es volt a push, és ezután megkaptam a bwin rng-től a fish flag-et, így már minden összejött utána. :)

Egyébként ez az eddigi legnagyobb pot-om.

[POKERHANDREPLAYS]1971097[/POKERHANDREPLAYS]

kocka21
2010. máj. 28. 16:22

Megvolt az első straight flush-öm is

Ez nem sokkal ez előző hand után volt. Fincsi volt így 200bb deep-en. Ez most az all time 2. legnagyobb pot-om.

JAVÍTÁS: hülyeséget írtam, mert ez 44 centtel überelte az előzőt, szóval ez az all time top. Így még szebb. Fél óra alat kétszer döntöttem csúcsot. Ha a bwin rng egyszer beindul ...

Élő ügyfélszolgálat