mese
Válasz kocka21 kommentjére
2010. máj. 31. 14:00

Valódi ok: éppen nagyon adta bwin rng

az általad ajánlott cikkek közül:
Don't let an upswing twist your head into thinking otherwise.

de nem szivatlak :D kitárgyaltuk a témát ;)

kocka21
Válasz mese kommentjére
2010. máj. 31. 14:08

az általad ajánlott cikkek közül:
Don't let an upswing twist your head into thinking otherwise.

de nem szivatlak :D kitárgyaltuk a témát ;)

+++10000 :D
Ott a pont, meg jogos is :D

kocka21
2010. jún. 1. 16:21

A májusi végeredmény

Íme csak a winnings grafikon is ezen kicsit jobban látszik a variancia :)

Majd írok blogot is, és abban részletesebb infók is lesznek. A lényeg, hogy nem igazán sikerült megfelelő mennyiséget játszanom, illetve a 6,8-as bb/100-tól sem vagyok elájulva.

Végülis ne panaszkodjak, ez volt az első hónapom NL20-on. Remélhetőleg az utolsó is, mert még 1-2 BI és meglesz a roll-om NL30-ra, és tervezem is, hogy fellépek. Nem azért, mert akkora király vagyok NL20-on, hanem mert lényegében nincs különbség a két limit között. Úgy látszik, bwin-en annyira gyenge a mezőny, hogy még én is verni tudom szolidan.

dodi89
2010. jún. 1. 16:39

Zúzzad őket!:) btw ez a 2xk hand tényleg nem túl sok

ShirDady
Válasz dodi89 kommentjére
2010. jún. 1. 17:40

Óóóó még egy leendő reg NL30-on :)

Nah persze már ha nem lépsz tovább majd egy hónap után.

Grat az eredményhez, akkor te ezt a handszámot 4 asztalon produkáltad?

kocka21
Válasz ShirDady kommentjére
2010. jún. 1. 17:56

Óóóó még egy leendő reg NL30-on :)

Nah persze már ha nem lépsz tovább majd egy hónap után.

Grat az eredményhez, akkor te ezt a handszámot 4 asztalon produkáltad?

Azért annyira nem érzem magamban az erőt, hogy 1 hónap múlva továbblépjek NL50-re. Szerintem csúnya pofára esés lenne.

Igen, csak négy asztalon játszom. Az eredeti terv havi 40k hand lenne (realista: 30k), de ebben a hónapban nem jött össze. A következő 1-2 hónapban meg még jobban el leszek úszva munka ügyileg. Már csak emiatt is jópár hónapig felejtős a további szintlépés.

mrj
2010. jún. 1. 19:05

ha nl20-on megerősödik a játékod, 30-at is szétkapod. Sőt az 50-et is, csak a regekre kell majd picit jobban figyelni mert több lesz aki jól játszik.

Megvan a roll 30-ra tolhatunk TV-t, úgyis hiányzik már picit az SH.

paulbig
Válasz mrj kommentjére
2010. jún. 1. 19:54

"illetve a 6,8-as bb/100-tól sem vagyok elájulva"

Sejtem min mentél keresztül, borzalmas a variancia ennyi fish közt. Lényeg, hogy ne könyveld el gyengeségnek. Ha beiktatnál +2 asztalt, akkor ez szép handszám lenne.

Amúgy, ki kell, hogy javítsalak. NL30-on skillesebb fishekkel találkozol: pl itt nem sűrűn fognak flop TP anyvel allin menni, és asszem itt ki is merült, amit feltudok hozni :D

Attól független grat azeredményhez, és a szép statokhoz, amiket hozol! Mekkora rollon szeretnél feljebb lépni?

PS.: Remélem mire 50-re lépek nem találkozunk 30-on :P

kocka21
Válasz mrj kommentjére
2010. jún. 1. 21:29

ha nl20-on megerősödik a játékod, 30-at is szétkapod. Sőt az 50-et is, csak a regekre kell majd picit jobban figyelni mert több lesz aki jól játszik.

Megvan a roll 30-ra tolhatunk TV-t, úgyis hiányzik már picit az SH.

OK, köszi! Ha felléptem 30-ra, majd szólok, de itt úgyis megírom.

kocka21
Válasz paulbig kommentjére
2010. jún. 1. 21:35

Attól független grat azeredményhez, és a szép statokhoz, amiket hozol! Mekkora rollon szeretnél feljebb lépni?

PS.: Remélem mire 50-re lépek nem találkozunk 30-on :P

Elvileg a 40BI-es szabályhoz tartom magam, amíg még mikrón játszom. Most 1170$ a BR. Játszok még pár napot 20-on, aztán ha kényelmesen túllendültem az 1200$-on, akkor megnézem a 30-as asztalokat. Lehet, hogy egy kicsit rá is húzok az 1200$-ra, hogy ne csak éppen, hogy meglegyen a 40BI, hogy legyen egy kis plusz biztonságérzetem, mivel az NL20-at egyből egy 10BI-es downswinggel kezdtem.

Élő ügyfélszolgálat