Valódi ok: éppen nagyon adta bwin rng
az általad ajánlott cikkek közül:
Don't let an upswing twist your head into thinking otherwise.
de nem szivatlak :D kitárgyaltuk a témát ;)
A májusi végeredmény
Íme csak a winnings grafikon is ezen kicsit jobban látszik a variancia :)
Majd írok blogot is, és abban részletesebb infók is lesznek. A lényeg, hogy nem igazán sikerült megfelelő mennyiséget játszanom, illetve a 6,8-as bb/100-tól sem vagyok elájulva.
Végülis ne panaszkodjak, ez volt az első hónapom NL20-on. Remélhetőleg az utolsó is, mert még 1-2 BI és meglesz a roll-om NL30-ra, és tervezem is, hogy fellépek. Nem azért, mert akkora király vagyok NL20-on, hanem mert lényegében nincs különbség a két limit között. Úgy látszik, bwin-en annyira gyenge a mezőny, hogy még én is verni tudom szolidan.
Zúzzad őket!:) btw ez a 2xk hand tényleg nem túl sok
Óóóó még egy leendő reg NL30-on :)
Nah persze már ha nem lépsz tovább majd egy hónap után.
Grat az eredményhez, akkor te ezt a handszámot 4 asztalon produkáltad?
Óóóó még egy leendő reg NL30-on :)
Nah persze már ha nem lépsz tovább majd egy hónap után.
Grat az eredményhez, akkor te ezt a handszámot 4 asztalon produkáltad?
ha nl20-on megerősödik a játékod, 30-at is szétkapod. Sőt az 50-et is, csak a regekre kell majd picit jobban figyelni mert több lesz aki jól játszik.
Megvan a roll 30-ra tolhatunk TV-t, úgyis hiányzik már picit az SH.
"illetve a 6,8-as bb/100-tól sem vagyok elájulva"
Sejtem min mentél keresztül, borzalmas a variancia ennyi fish közt. Lényeg, hogy ne könyveld el gyengeségnek. Ha beiktatnál +2 asztalt, akkor ez szép handszám lenne.
Amúgy, ki kell, hogy javítsalak. NL30-on skillesebb fishekkel találkozol: pl itt nem sűrűn fognak flop TP anyvel allin menni, és asszem itt ki is merült, amit feltudok hozni :D
Attól független grat azeredményhez, és a szép statokhoz, amiket hozol! Mekkora rollon szeretnél feljebb lépni?
PS.: Remélem mire 50-re lépek nem találkozunk 30-on :P
ha nl20-on megerősödik a játékod, 30-at is szétkapod. Sőt az 50-et is, csak a regekre kell majd picit jobban figyelni mert több lesz aki jól játszik.
Megvan a roll 30-ra tolhatunk TV-t, úgyis hiányzik már picit az SH.
Attól független grat azeredményhez, és a szép statokhoz, amiket hozol! Mekkora rollon szeretnél feljebb lépni?
PS.: Remélem mire 50-re lépek nem találkozunk 30-on :P