Na bakker, én sem tudok neked küldeni. Ezek szerint meg kell várni, amíg összegyűjtesz néhány fórum hsz-t?
Mit játszol egyébként? ha post-olsz hand-eket a fórumra, akkor gyorsan összejön az a pár hsz.
Még nagyon kezdő vagyok, így jó leszel nekem mesternek Kocka. Annyit hallottam rólad, hogy Ricsnél voltatok egy dögös bögyös újságíróval és egy vállalkozásotok van.
Végre egy normális session NL20-on
Alakul végre ez a hónap is. Még nem akarom elkiabálni, mert 1 nap még van a hónapból.
Alakul végre ez a hónap is. Még nem akarom elkiabálni, mert 1 nap még van a hónapból.
maniac vagy kocka, valld be :)
fasza a non-sd winningsed! fold to c-bet 28%. gyak. flopon nem dobsz semmit?
Az egyik függőleges vonalban magamra ismertem :(
Nem bántásból csak kíváncsiságból, +EV a 3Bet call OOP A4o-val?
Sorry, hogy így alakult, gondolom kicsit tiltre tett a dolog.
Én nem vagyok SH játékos, ezért akár laikusnak is tekinthetsz... :D
Csak kérdezném, hogy a 3bet/call ebben az esetben nem csak akkor lett volna elfogadható ha esetleg multiway hand alakul ki és BTN-ben ülsz?
Semmi gond, nem rakott tiltre (pluszos maradt a nap) csak meglepődtem amikor megláttam a lapodat, főleg úgy, hogy tudtam hogy akadémiás vagy.
Újranézve a partit egy fokkal azért jobb lett a call-od (IP és A4s), de szerintem még így is mínuszos hosszútávon.