Ehhez engedd meg hogy postoljam egy handemet :) hogy neha a quad is keves ;) ilyenbol kellene egy szakajtoravalo, de ez csak ritkan csurran cseppen, de meg kell becsulni oket!
[POKERHANDREPLAYS]2051220[/POKERHANDREPLAYS]
hali!
dobtam egy pm.et...
GL
PM-et nem tudsz küldeni, és neked sem küldhet más, amíg nincs legalább 20 vagy 50 fórum hozzászólásod. Nem tudom mennyi a pontos szám.
A hétvége elég szerényre sikerült :D
Amit a blogodban írtál, arra az összefoglalóra gondolsz? Nem találtam választ minden kérdésemre. Esetleg kiegészítenéd? Egyébként tényleg tudsz nekem PM-et küldeni!
Bár ilyen szerényre sikerülne nekem is egyszer...
Ilyenkor érzem úgy. hogy tényleg érdemes küzdeni, tanulni!
GL!
Tegnapi sessoin fun
Na tegnap egy kicsit másképpen adta a bwin RNG, mint hétvégén. Mindezek ellenére tök humánus volt, mert megúsztam 1BI bukóval a sessiont.
1. Hand
A csávó 80/30 körüli stattal álhatott ekkor, kb. minden második partiban, amiben érdekelt volt allin ment a turn-ön vagy river-en, valami durva overbettel, ha volt legalább egy bottom párja. Itt sem csalódtam benne, a dobás fel sem merült bennem ennyiért, de az rng másképp gondolta :D
[POKERHANDREPLAYS]2060491[/POKERHANDREPLAYS]
2. Hand
Az ellenfél ugyanaz, mint az előző hand-ben. Na gondoltam, most elkaptalak kiscsávó, de ugye, ha a fish-nek lapömlése van, akkor nincs mit tenni :D
[POKERHANDREPLAYS]2060492[/POKERHANDREPLAYS]
3. Hand
Ez csak hab a tortán, de ebből is látszik, hogy nagyon komál engem a bwin, mert az ilyeneket szerencsére a shorty-k ellen bukom.
[POKERHANDREPLAYS]2060494[/POKERHANDREPLAYS]
Dráma van: az e havi winrate-em ezzel benézett kicsivel 30bb/100 alá. :)
"Dráma van: az e havi winrate-em ezzel benézett kicsivel 30bb/100 alá. "
hogy bírod feldolgozni lelkileg? :)
"Dráma van: az e havi winrate-em ezzel benézett kicsivel 30bb/100 alá. "
hogy bírod feldolgozni lelkileg? :)
Na tegnap egy kicsit másképpen adta a bwin RNG, mint hétvégén. Mindezek ellenére tök humánus volt, mert megúsztam 1BI bukóval a sessiont.