Szia Kocka!
Azt szeretném kérdezni, hogy vezettél a blogot anno még a FR időszakról? Szívesen elolvasnám :)
Szia Kocka!
Azt szeretném kérdezni, hogy vezettél a blogot anno még a FR időszakról? Szívesen elolvasnám :)
Júniusi statok
Nem sikerült túl sokat játszanom júniusban. A végén még belehúztam, hogy legalább a 10k hand meglegyen.
Az első 1700 hand NL20. Utána léptem fel NL30-ra. Végülis nem lehet okom panaszra, 22bb/100 a júniusi winrate a két limitre összesítve (persze ez csak 10k hand), illetve a kevés hand ellenére bőven rekord nyerő hónap lett, bár hét elején még jobban nézett ki.
A nonSD-t először sikerült nullásra kihozni, ebben volt talán a legtöbb meló, hogy folyamatosan koncentrálni és read-elni az ellenfeleket, hogy mikor tudom kiblöffölni őket jó eséllyel.
Majd írok blogot is, abban lesz több részlet.
Zseniális nonsh, nem tudom elképzelni bwinen ez, hogy jön össze :)
Zseniális nonsh, nem tudom elképzelni bwinen ez, hogy jön össze :)
Hatalmas grat a júniushoz! Csak jól tippeltem azt a winrate-t. Ezek a statok meg bőven jók lehetnek NL100-on is szóval szép munka (mondjuk ez nem nagy dicséret tőlem mert nem sok rálátásom van NL100-ra)
Fellépés NL50-re? 4 asztal mellett te lazább BR managementel is megpróbálhatod szerintem, legfeljebb kisebb réssel lépsz vissza.
Fellépés NL50-re? 4 asztal mellett te lazább BR managementel is megpróbálhatod szerintem, legfeljebb kisebb réssel lépsz vissza.
Töretlenül törsz előre/felfelé. Hamarosan jöhet az újabb videó :)
Töretlenül törsz előre/felfelé. Hamarosan jöhet az újabb videó :)
Szeretnétek ismét rajtam röhögni, mi!? :D
OK, ezúton igérem, ha sikerül kivégeznem az NL30-at, akkor csinálok egy videót bwin NL30-ról.