bandus
Válasz JociBalboa kommentjére
2010. jún. 30. 13:01

Szia Kocka!

Azt szeretném kérdezni, hogy vezettél a blogot anno még a FR időszakról? Szívesen elolvasnám :)

kocka21
Válasz bandus kommentjére
2010. jún. 30. 13:30

Szia Kocka!

Azt szeretném kérdezni, hogy vezettél a blogot anno még a FR időszakról? Szívesen elolvasnám :)

Persze. Itt az összeset megtalálod: kocka21 blogja

kocka21
Válasz kocka21 kommentjére
2010. júl. 1. 0:26

Júniusi statok

Nem sikerült túl sokat játszanom júniusban. A végén még belehúztam, hogy legalább a 10k hand meglegyen.

Az első 1700 hand NL20. Utána léptem fel NL30-ra. Végülis nem lehet okom panaszra, 22bb/100 a júniusi winrate a két limitre összesítve (persze ez csak 10k hand), illetve a kevés hand ellenére bőven rekord nyerő hónap lett, bár hét elején még jobban nézett ki.

A nonSD-t először sikerült nullásra kihozni, ebben volt talán a legtöbb meló, hogy folyamatosan koncentrálni és read-elni az ellenfeleket, hogy mikor tudom kiblöffölni őket jó eséllyel.

Majd írok blogot is, abban lesz több részlet.

paulbig
2010. júl. 1. 0:37

Zseniális nonsh, nem tudom elképzelni bwinen ez, hogy jön össze :)

kocka21
Válasz paulbig kommentjére
2010. júl. 1. 0:41

Zseniális nonsh, nem tudom elképzelni bwinen ez, hogy jön össze :)

Hát nehezen. :) Irtó sok hand reading elemzéssel, note-olással, csak 4 asztalon játszással. Voltak olyan session-ök, amikor nagyon nem adta az rng, és nem nagyon tudtam komolyabb pot-ot mutatással nyerni. Ilyenkor a kis kiblöffölt pot-okból voltam kénytelen építkezni.

ShirDady
2010. júl. 1. 11:19

Hatalmas grat a júniushoz! Csak jól tippeltem azt a winrate-t. Ezek a statok meg bőven jók lehetnek NL100-on is szóval szép munka (mondjuk ez nem nagy dicséret tőlem mert nem sok rálátásom van NL100-ra)

Fellépés NL50-re? 4 asztal mellett te lazább BR managementel is megpróbálhatod szerintem, legfeljebb kisebb réssel lépsz vissza.

kocka21
Válasz ShirDady kommentjére
2010. júl. 1. 11:35

Fellépés NL50-re? 4 asztal mellett te lazább BR managementel is megpróbálhatod szerintem, legfeljebb kisebb réssel lépsz vissza.

Még nincs egy teljes hónapom NL30-ról, tehát az NL50 több, mint korai lenne. Egyébként legalább 50BI-nel szeretnék NL50-re fellépni.

Mondjuk ezzel a jó hónappal kicsit közelebb került. Ha júlisban sikerülne végre lejátszani egy 30k hand-et, és az rng sem szivat meg, illetve én sem bénázok, akkor simán meglehet az 50BI az NL50-hez augusztus elejére, így felléphetek. Ez mondjuk egy kicsit még hihetetlennek hangzik nekem a néhány hónappal ezelőtti állapot fényében.

Zooltán
2010. júl. 1. 12:19

Töretlenül törsz előre/felfelé. Hamarosan jöhet az újabb videó :)

mese
Válasz Zooltán kommentjére
2010. júl. 1. 16:27

Töretlenül törsz előre/felfelé. Hamarosan jöhet az újabb videó :)

++++++1
én nagyon szívesen néznék egy vidit erről a lazább stílusról a bwin NL30-on!
lécci MasterPlayer:D videót a népnek;)

kocka21
Válasz mese kommentjére
2010. júl. 1. 16:40

Szeretnétek ismét rajtam röhögni, mi!? :D

OK, ezúton igérem, ha sikerül kivégeznem az NL30-at, akkor csinálok egy videót bwin NL30-ról.

Élő ügyfélszolgálat