aprajafalva
Válasz Lev729 kommentjére
2010. júl. 11. 12:13

Ha jól tudom nemrég léptél fel Nl30-ra. Irtad most, hogy 4 asztalon toltad ma. Csak a szintlépés miatt v amúgy is ennyin szoktál?

kocka21
Válasz aprajafalva kommentjére
2010. júl. 11. 12:34

Ha jól tudom nemrég léptél fel Nl30-ra. Irtad most, hogy 4 asztalon toltad ma. Csak a szintlépés miatt v amúgy is ennyin szoktál?

Amióta SH-n játszom azóta max 4 asztalon játszom a fejlődésem érdekében.

kocka21
Válasz kocka21 kommentjére
2010. júl. 12. 18:08

Na megvan az első 10k hand a hónapban: a számok

Véget ért a jó világ, 20bb/100, meg ilyenek. Az rng most szivatott rendesen, pedig már örültem, hogy emelkedőre tudom fogni a nonSD-t, de hát minden nem sikerülhet. Egyre jobban megyek a lazulás irányába, VPIP immár 25 fölött. Volt 27/23-as session is. Lehet, hogy emiatt is lett ennyire ingadozó a grafikon.

mrj
2010. júl. 12. 18:20

Na megvan az első 10k hand a hónapban: a számok

Véget ért a jó világ, 20bb/100, meg ilyenek. Az rng most szivatott rendesen, pedig már örültem, hogy emelkedőre tudom fogni a nonSD-t, de hát minden nem sikerülhet. Egyre jobban megyek a lazulás irányába, VPIP immár 25 fölött. Volt 27/23-as session is. Lehet, hogy emiatt is lett ennyire ingadozó a grafikon.

10bb elég, EV ben meg amúgy is több.
A lazább játék nagyobb varianciával fog járni, de ha több lappal tudsz +EV sen játszani, akkor hosszú távon magasabb lesz a winrate-ed.
A NONSD-vel meg ne foglalkozz, az jelentős mértékben függ az ellenfeleidtől is, kivéve ha eszetlenül betelsz minden potban...
A statok pedig az átlag jó nyerő játékos statjai, úgyhogy keep going...

Feriboyslimshady
Válasz mrj kommentjére
2010. júl. 12. 18:28

Videót követel a nép! Mióta megnéztem a tiedet, 8BB/100 (igen bigbet) felett hasítok a Pokerstarson meg a Full Tilten is 9 asztalon szimultánozva! Igaz csak nl5 de a $/órám jobb mint a magasabb limiteken volt régebben :D
Egyszóval köszönöm!

WARETRAPS
2010. júl. 12. 18:48

Na megvan az első 10k hand a hónapban:

ilyen turelmetlen voltal... varhattal volna meg 4 handet a 10K-hoz :D

a BB/100 szep igy is.
BWIN-en ezen a limiten kicsit feszesebb indulojatekkal valoszinuleg egyenletesebbet tudnal teljesiteni.
Statokrol: A 4 bet range azert elegge keves, FlopCB lehetne tobb, a TurnCB pedig kevesebb.

kocka21
Válasz mrj kommentjére
2010. júl. 12. 19:11

10bb elég, EV ben meg amúgy is több.
A lazább játék nagyobb varianciával fog járni, de ha több lappal tudsz +EV sen játszani, akkor hosszú távon magasabb lesz a winrate-ed.
A NONSD-vel meg ne foglalkozz, az jelentős mértékben függ az ellenfeleidtől is, kivéve ha eszetlenül betelsz minden potban...
A statok pedig az átlag jó nyerő játékos statjai, úgyhogy keep going...

A 10bb/100 szerintem kevés, amennyi hülye van bwin NL30-on, ha nem kaptam volna azt a sok szart az arcomba ebben a hónapban, amit kaptam, akkor sokkal több lenne. Az rng valamiért azonnal törleszteni akar, ha nyerek néhány nagyobb pot-ot, egyből visszaveszi. Olyan lapütközéseket láttam, hogy csak pislogtam. De végülis ne legyek telhetetlen, múlt hónapban nem szopatott, akkor meg 22bb/100-volt, mondjuk az sem reális.

NonSD: akkor is emelkedőt akarok, irgum-birgum :D

kocka21
Válasz Feriboyslimshady kommentjére
2010. júl. 12. 19:12

Videót követel a nép! Mióta megnéztem a tiedet, 8BB/100 (igen bigbet) felett hasítok a Pokerstarson meg a Full Tilten is 9 asztalon szimultánozva! Igaz csak nl5 de a $/órám jobb mint a magasabb limiteken volt régebben :D
Egyszóval köszönöm!

Ígértem, lesz majd videó, de azért sokat ne várjatok tőle. :)

kocka21
Válasz WARETRAPS kommentjére
2010. júl. 12. 19:22

ilyen turelmetlen voltal... varhattal volna meg 4 handet a 10K-hoz :D

a BB/100 szep igy is.
BWIN-en ezen a limiten kicsit feszesebb indulojatekkal valoszinuleg egyenletesebbet tudnal teljesiteni.
Statokrol: A 4 bet range azert elegge keves, FlopCB lehetne tobb, a TurnCB pedig kevesebb.

Jogos. Igazán megnézhettem volna a havi összesítést, mielőtt kilépek. :)

A feszesebb valóban egyenletesebb teljesítményt hozna, de mindenáron a fejlődést hajszolom, így erőltetek minél több határeset szituációt. Szerencsére már van több mint 65BI-em NL30-ra, így kevésbé visel meg az ingadozás lelkileg.

4bet range: bár adna az RNG lapot hozzá :) a nagyon light 4bet meg nem annyira kifizetődő még NL30-on (vagy csak még nem tudom, mikor), de akkor majd gyúrok erre is.

FlopCB: ez érdekes kérdés, mert amikor átjöttem bwinre, akkor még 80 volt, de elégé zuhant a nonSD-m, most sokkal jobban az ellenfelek range-e és a flop textúra alapján cbet-elek, és erre állt be, de lehet, hogy 70 környékén jobb lenne, most úgyis a hand reading skill fejlesztése van terítéken, remélhetőleg fejlődök és még pontosabban be tudom lőni, mikor érdemes cbet-elni, most lehet hogy pont emiatt kicsit weak lettem ezen a téren, remélem beáll majd kicsit magasabban

Köszi az észrevételeket!

Tyllus
2010. júl. 13. 8:04

Ígértem, lesz majd videó, de azért sokat ne várjatok tőle. :)

mára ez lett a végzeted, MasterPlayer ;)

Élő ügyfélszolgálat