Egy elrettentő hand a mai session-ből, mitől pluszos a nonsd.
Csak erős idegzetűeknek :D
[POKERHANDREPLAYS]2081331 [/POKERHANDREPLAYS]
Már 10-15 hand óta HU-t játszottunk, mert mindenki lelépett, és még nem léptem ki az asztalról, alapvetően értelmes játékosnak tűnt, nem az a gigafish, aki bottom párral allin-t callol.
Flop-on a luxorra c/r-eltem, hátha a flop alapján elhiszi a set-et, a turn-ön lőttem mégegyet, az általában elég szokott lenni. Riverre meg csak nem esett le a luxor, és hát valahogy meg kellett nyerni a pot-ot :D
Figyelem! Ezt a hand-et csak megtévesztésként tettem be. Felhívom, azok figyelmét akik szintén bwin NL30 SH-n játszanak, hogy hasonló line esetén 99%-ban set van nálam, nagyon -EV itt egy top párral call-olni :D
itt valóban -EV top párral callolni...
itt valóban -EV top párral callolni...
Részemről az elképzelés egyébként jó volt? Vagy NL30-on ez csak felesleges gamblerkedés?
Részemről az elképzelés egyébként jó volt? Vagy NL30-on ez csak felesleges gamblerkedés?
miért maradtál az asztalnál? elég csúnyán is végződhetett volna ez a hand..
én sokszor szeretek regek ellen is játszani akár 6maxon csak regek ellen hosszú távon ha rám ragad v.mi az nem lehet baj.
Közben megbeszéltem mrj-vel a hand-et. A flop c/r ezen a board-on jó volt, turn-ön viszont fel kellett volna adni, mivel nem kaptam plusz out-okat, így nagyon drága volt a river bluff.
Azért nem léptem ki egyből, mert ilyenkor általában hamarosan beül valaki, és az jó eséllyel fish lesz, mivel a reg-ek nem ülnek be harmadiknak két TAG-szerű stat-tal rendelkező játékos mellé. Ezután egyébként kiléptem, hogy ne kísértsem tovább a varianciát.
Mérföldkő
A mai maratoni session-ök (1 nap 3160 hand 4 asztalon) végére sikerült felülkerekednem a fish-eken. A végére igazságot szolgáltatott az RNG.
+3BI és -2,5BI közötti ingadozott a nyereség (aszondanám réket generált az RNG), elég horror volt. Mondjuk lehet, hogy a lazább statom (27/23, 7,2-es 3bet-tel) is rátett egy lapáttal.
Végül 4BI pluszban sikerült zárni, és ezzel a BR átlépte a 2K-t. Juhé!!! :D
Ez most elég bíztató. Az első 1K 13 hónap alatt lett meg, a 2. 1K pedig kb. másfél hónap alatt.
Hajszál híján megvan a 10k hand a hónapban, egyelőre 9bb/100. Ha lenyomtam a vasárnapi maratont, majd berakom a stat-okat részletesen is.
ezzel a BR átlépte a 2K-t. Juhé!!! :D