Itt találtam egy nagyon jó cikket a non sd winningsról:
DC: The Thin Red Line – Episode One
Ez a 8k hand hogy jött össze ilyen hamar egy playáról? Vagy bwin-re lehet hand-eket venni?
amúgy meg nagyon rá vagytok pörögve erre a nonsd témára. Semmi értelme, és nagyon kockázatos buli, ha nem vagy elég jó.
Amikor már képzettebb játékosként elkezdtem újra nl10-en játaszni, emlékeim szerint nem sokkal volt magasabb a winrate-em akkor amikor a nonsd +ban volt mint amikor mondjuk 0-ban vagy pici minuszban.
Amúgy meg a népi hiedelmekkel ellentétben mikrón nem attól lesz +os a nonsd hogy jól blöffölsz, hanem attól hogy jó szitukban blöffölsz, és megtanulsz thin vbetelni, ahol egy okosabb játékos eldobja a határeset lapját, amivel SD vesztett volna. Utóbbi sokkal fontosabb ebben a játékban mint a blöff.
Ki melyiket választaná?
szia,
ha nem nagy kérés be tudnál tenni ide egy winnigs görbét az 1ik sessionödről? kiváncsi lennék, mekkora az ingadozás 1 session alatt ezzel a játékstilussal!
ha lehet ne olyat amelyikben nem buktál handet, mert adta az RNG is, hanem egy átlag sessionről! ki is takarhatod az Y tengelyt, nem a számok érdekelnek, hanem a görbe
köszi!
Ezek a legnagyobb ingadozású session-ön ebben a hónapban:
2010-06-03
2010-06-04
2010-06-05
2010-06-08
2010-06-10
2010-06-11
2010-06-15
A nagy ingadozások nem annyira a nagy eszetlen blöfföknek, hanem a bwin rng "áldásos tevékenységének" köszönhető, ami valamiért ebben a hónapban mindig igazságot szeretne szolkgáltatni afisheknek :D Ha nyerek 1 beülőt, akkor általában 10-15 hand-en belül megszervez nekem egy cool-ert, vagy egy nagy mákolást :D
Mindezekkel együtt sincs nagy ingadozás összességében. Ebben a hónbapban a legnagyob downswing és a legnagyobb upswing is egyaránt 6BI volt.
Július van, nem június... ;)
Július van, nem június... ;)
A cél elérése érdekében egyrészt sokat olvasok, videózok, és játék közben pedig erőltetem az ott tanult határeset szituációk gyakorlását, hogy minél több tapasztalatom legyen
Na úgy tűnik megérkezett a kötelező downswing, legalábbis több előjel is erre mutat. A mai sessionben csak úgy repkedtek a coolerek a rosszabbik oldalról. AA vs KK, set vs overset és társai. A preflop allin flip-ek nyerésében sem jeleskedtem. Végül -3BI lett a session, de nem az rng-n múlt, hogy csak ennyi.
Egy szerencsém van, hogy rengeteg a weak játékos, aki könnyen olvasható, így nonSD-ben vissza tudok vágni egy kicsit az rng-nek.
Amúgy az a durva, hogy nem érzem, hogy nagyon lazulnék, egyszerűen csak a jó szitukat igyekszem megjátszani, mégis most is ilyen 27/23-as lett a session 7 fölötti 3bet-tel, 4-es 4bet-tel.
Ja, azért, hogy egy kis sikerélmény is legyen. Ma több asztalon is együtt játszottam egy playával, aki 27/21-et játszott 7-es 3bet-tel, és 65k hand-es minta alapján 13bb/100 a winrate-je, szóval szemmel láthatólag elég jól nyomja.
Na ő a session elején néhányszor 3bet-elt, illetve próbált visszajátszani rám, majd miután néhányszor any2-val 4bet-eltem, illetve a 3bet pot-okban kicsit megszorongattam, akkor leszállt rólam, és a session további részében már nem nagyon izmozott ellenem. :)