Tényleg nem kötekedni jöttem, hanem komolyan érdekel a dolog. Ezt írod:
Erről a kérdésről már írtam akkor is, amikor nagyon rápörögtek sokan erre a témára, hogy a nonsd viszintesben tartása nem cél, hanem csak az eredménye a játékstílusomnak, a cél mindig a vastag zöld vonal maximalizálása.
xzotyax
Sziasztok! Zotyának hívnak, és kb 2 éve pokerezem. Most jelenleg pokerstarson 3$-os 45 fős és 2$-os 180 fős játékokat játszom. már megvan több mint 150 bi 6$-ra de az még várat egy kicsit magára:) Szerintem elég aktív tagja leszek a forumnak. Mindenkinek GL!
Nem veszem kötekedésnek. És van is némi igazság abban, amit írsz.
Megpróbálom valahogy pontosítani, amit írtam:
1. A nonsd viszintesben tartása soha nem cél önmagában, hanem csak az eredménye egy adott játékstílusnak, a fő cél mindig a vastag zöld vonal maximalizálása
2. Olyan stílusban játszom, hogy a lehető leggyorsabban fejlődjek, de ez nem feltétlenül az, amivel pillanatnyilag a legnagyobb winrate lenne elérhető, és nagyobb ingadozásokat is eredményez, mint egy feszesebb stílus
(valószínűleg ez a két fenti pont keveredett össze a nem pontos fogalmazás miatt, és ezért volt látszólagos ellentmondás)
3. A nonsd csökkenése elsősorban nem azért következett be, mert valami döntő változás állt volna be a játékomban, vagy az alapvető célok megváltoztak volna
Mondtam, hogy fish :D
Amúgy szerintem ezt úgy érti, hogy a stílusának velejárója a nonsh vonal katartikus szépsége, azonban Ő nem erre törekszik, hanem a profitját maximizálni ezzel a stílussal, amit nem feltéten a nonsh vonalban lát, de fenntartja, hogy nem ez a legoptimálisabb módja ennek (mármint a profitmaximizálásnak).
Szerk.: Shit, too late. De jó volt a readem :D
Sziasztok! Zotyának hívnak, és kb 2 éve pokerezem. Most jelenleg pokerstarson 3$-os 45 fős és 2$-os 180 fős játékokat játszom. már megvan több mint 150 bi 6$-ra de az még várat egy kicsit magára:) Szerintem elég aktív tagja leszek a forumnak. Mindenkinek GL!
Oké, köszönöm a részletes választ! ;)
GL
jajj de hülye vok:)
bocsi
stílusának velejárója a nonsh vonal katartikus szépsége
A nonsh vonal az e-penis nagyságára utal :D
Belenéztem megint az nl10-es videódba, ott többször mondtad, hogy a magyarázás miatt feszesebben játszol. Az lenne az ötletem, hogy amikor csinálod az nl30-asat akkor ne magyarázz közbe csak játsz és utána mondd rá a videóra a dolgokat.