Belenéztem megint az nl10-es videódba, ott többször mondtad, hogy a magyarázás miatt feszesebben játszol. Az lenne az ötletem, hogy amikor csinálod az nl30-asat akkor ne magyarázz közbe csak játsz és utána mondd rá a videóra a dolgokat.
Ha van szukseged segitsegre video uto kommentalasban, akkor en tudok segiteni hogyan kell, csak irjal!:)
Ha van szukseged segitsegre video uto kommentalasban, akkor en tudok segiteni hogyan kell, csak irjal!:)
Szinkronrendező: Dánfiú
Master Player Magyar hangja: Kocka21
A Pókerakadémia stúdió gondozásában bemutatjuk:
Master Player II.- Revenge of the Master
Szinkronrendező: Dánfiú
Master Player Magyar hangja: Kocka21
A Pókerakadémia stúdió gondozásában bemutatjuk:
Master Player II.- Revenge of the Master
Várjuk a videót Master!
Hasznos lesz az minden micro grindernek! :)
Inkább: Epic fail of an NL30 fish :)
Belenéztem megint az nl10-es videódba, ott többször mondtad, hogy a magyarázás miatt feszesebben játszol. Az lenne az ötletem, hogy amikor csinálod az nl30-asat akkor ne magyarázz közbe csak játsz és utána mondd rá a videóra a dolgokat.
+1
ha pro videot akarsz csinálni akkor felveszed, és utólag commentálod. Megállításokkal egy félórás anyag lesz több mint egy óra. Ha jó dolgokat mondasz sokkal jobb mint a live formátum, mert ki lehet fejteni mindent. Miután felvetted a játékot, esetleg segíthetek kommentálni, lehet pár határeset szitut másképp látok mint te.
Utolag is sok siker NL50re. A videót már tényleg nem úszod meg, a végén még 1 sorozat is lehetne belöle ha megálapodsz NL100...
" kocka21 quadrologia" nem is rossz cím.
Minden limiten bemutatod fejlödésed állomásait, szerintem nagy segítség lenne itt a fórumon a kezdőknek.