qwertibie
Válasz kocka21 kommentjére
2010. aug. 30. 20:28

A mai lett az eddigi legbetegebb session, mármint statok szempontjából :D

Pedig én igyekeztem visszafogni magam, és nem éreztem, hogy ennyire durvulnék, csak amikor session közepén megnéztem a HM-et, hogy bmeg 34 a VPIP, 19 a 3bet, jó lenne visszavenni, mert mindjárt zöld halas ikont ad a HM.

És végre az első NL50-es session, ahol nem mákoltak le állandóan river-en, valószínűleg az RNG kicsit kompenzálta az eddigieket ezzel a 63-as W$SD-vel. Így ezzel ismét sikerült megjavítani az egy session alatt nyert összeget.

HOOOOOLD!

Csak 700 hand és a 63 W$SD-n látszik h hotrun (vagy rosszul látom? o_O), de mindenesetre hogyismondjam "tekintély parancsoló" statok :) (a 21.7-es squeeze nem gyenge :D)

gl és hoooooooooold ;)

geri190
2010. aug. 30. 20:28

hát ez tényleg nagyon beteg xD volt olyan h ne emeltél vagy 3beteltél volna gombról? :) egyébként GRATULA, nagyon szép statok

kocka21
Válasz geri190 kommentjére
2010. aug. 30. 20:32

Hotrun-nak mindenképpen hot run, hiszen 70bb/100, de az összeg az csak érdekeség, információtartalma semmi. Inkább a stat-okra írtam, hogy egyre betegebbek.

Hát néha előfordult, hogy dobtam azért button-ról, mint látszik, csak 57 volt onnan a VPIP-m.

kocka21
2010. aug. 31. 12:13

Néhány epic hand az elmúlt néhány napból. Ezek alapján kb. kiderül, hogy mennyire hisznek nekem az asztalnál, és kb. mennyire van elegük belőlem. :D

1. Ezzel az ellenféllel osztottuk egymást rendesen, a stack méretekből is látszik, hogy volt már adok-kapok bőven. 5,7k hand alapján 30/24-et játszik 11-es 3bet-tel

Riveren még simán mehetett volna a value bet, de gondoltam eléggé +EV, ha a mutatással tilt-re teszem így 300bb deep-en, hogy pozícióm is van rá.

[POKERHANDREPLAYS]2278970[/POKERHANDREPLAYS]

2. Itt az előzményeket tekintve simán gondolhatta, hogy nuts van nála, végülis nem tévedett, de azért szerencsére behúztam a flip-et (ja, egyébként 3bet-re IP nem dobunk :) )

[POKERHANDREPLAYS]2278969[/POKERHANDREPLAYS]

3. Ellenfél már masszív tilt-en van

[POKERHANDREPLAYS]2278965[/POKERHANDREPLAYS]

4. Majd én megnézem, hogy tutira megint blöffölsz!

[POKERHANDREPLAYS]2278968[/POKERHANDREPLAYS]

5. Engem nem fogsz megint kiblöffölni!

[POKERHANDREPLAYS]2278964[/POKERHANDREPLAYS]

Persze ez így kiragadva elég durván néz ki, de azért továbbra is szolíd TAG játékot nyomok, ez itt csak megtévesztés.

paulbig
2010. aug. 31. 12:25

"Riveren még simán mehetett volna a value bet, de gondoltam eléggé +EV, ha a mutatással tilt-re teszem így 300bb deep-en, hogy pozícióm is van rá"

Na kíváncsi vagyok, hogy ki fogja ezt alátámasztani. Maradt bent value, tehát -EV, ha van lapja úgy is callolja, és úgy is nő majd a tiltfaktor (de ha dobja, úgy is mehet tiltre).

Tipikus bwin, hogy jönnek a lapok a mániákoknak :D Beteg posztflop lapömlés, az utolsó hand meg érdekes :) ezek után nagyon várom már azt a beígért vidit :D

kisrapi
Válasz paulbig kommentjére
2010. aug. 31. 12:32

"Riveren még simán mehetett volna a value bet, de gondoltam eléggé +EV, ha a mutatással tilt-re teszem így 300bb deep-en, hogy pozícióm is van rá"

+1

Mi az, hogy checkel akarod tiltre tenni? Nyomsz egy betpotot, és közben kiveszed a pipát az always muck hands mögül...

kocka21
Válasz kisrapi kommentjére
2010. aug. 31. 12:35

+1

Mi az, hogy checkel akarod tiltre tenni? Nyomsz egy betpotot, és közben kiveszed a pipát az always muck hands mögül...

Jogos. Basszus fish vagyok, ez nem jutott eszembe.

JociBalboa
2010. aug. 31. 12:37

azért vannak vicces mutatások :)

GL

paulbig
Válasz JociBalboa kommentjére
2010. aug. 31. 12:38

Én nem mutatnám meg neki, a végén még eltelik magával, hogy jól dobott :)

Arsen
2010. aug. 31. 12:51

első handben sztem kicsi a preflop sqz méret.

btw, vicces handek. : )

Élő ügyfélszolgálat