úgy látom megtette az a néhány óra kamu-kócsing a hatását :D
A szombati adag
Maniac-e vagyok? Végre igazán kiéltem az agró hajlamaimat :D
Immár ismét pluszban az NL50 összesített.
Egyébként nem tudom, hogy miért, de az NL50 valahogy jobban fekszik, mint az NL30, még akkor is, ha mindjárt egy 11bi-es downswinggel indítottam. Valahogy sokkal jobban érzem a játék ritmusát. Remélhetőleg hamarosan nyerni is sikerül rendesebb összegeket is. Sikerült megtalálnom végre annak is a módját, hogy 5 körülre növeljem a VPIP és a PFR közötti különbséget. Sikerült egész jól belőnöm szerintem a preflop calling range-et IP, ezért is nőtt kb. 5-tel a VPIP.
A szombati adag
Egyébként nem tudom, hogy miért, de az NL50 valahogy jobban fekszik, mint az NL30, még akkor is, ha mindjárt egy 11bi-es downswinggel indítottam. Valahogy sokkal jobban érzem a játék ritmusát. Remélhetőleg hamarosan nyerni is sikerül rendesebb összegeket is. Sikerült megtalálnom végre annak is a módját, hogy 5 körülre növeljem a VPIP és a PFR közötti különbséget. Sikerült egész jól belőnöm szerintem a preflop calling range-et IP, ezért is nőtt kb. 5-tel a VPIP.
A szombati adag
Ha befeszulok, akkor kb. ezek a statjaim :D :D. ezek szerintem elég jok, az en tapasztalatom az, hogy ezekkel a statokkal kb akkor a legjobb a winratem, ha a nonsd 0 vagy kicsit plusszos. ha nagyon plusszos a nonsd ahhoz sokkal nagyob minuszos sd winnings parosul altalaban, ami ugye nem franko annyira.
Jo lesz ez, GL!
ui.: borkostolo+buli utani poszt, eszerint tessek fogadni :D
Ezt csak elrettentésként tettem be :)
Amúgy sajnos még ne vagyok ennyire laza. 25/20 a teljes NL50, mert azért az első 1-2 session-ben még nagyon szolíd és óvatos voltam.
A vasárnapi adaggal már meglesz az első 10k hand, majd berakom az összesítést, abból már több minden látszik.
qwertibie: OOP soha nem call-olok 3bet-et, IP viszont néhány ellenfél ellen kb. any2 val :)
mr: A WTSD meg ofkorsz 25 a teljes mintára vetítve.
kicsimágus: én modom, hogy egy agró maniac vagy, a HM biztosan ilyen forgószeles ikont ad neked :)
Ahogy játszottunk szerintem már most ott vagy a limit top mondjuk 5 játékosa között, le a kalappal, csak így tovább!
Ezt csak elrettentésként tettem be :)
Amúgy sajnos még ne vagyok ennyire laza. 25/20 a teljes NL50, mert azért az első 1-2 session-ben még nagyon szolíd és óvatos voltam.
egy nem túl szakmai kérdés a szomabti statokhoz. eztki printscreenelted és összevagdostad, vagy ki tudja valahogy menteni így egyben a hm? :) köszi a választ!
grafikont tuti tudja menteni (jobb klikk a grafon, s ott tudod menteni), sztem a tobbi hozzá van ollozva.
De lehet le vagyok maradva :D