tentaculata
Válasz mrj kommentjére
2010. aug. 29. 14:27

Ha valaha nll100/200-on akarsz játszani ott úgyis ezt kell 5 maxon, akkor meg jobb ha már most elkezded gyakorolni.

Miért kellene?? :eek: :confused:

Ha befeszulok, akkor kb. ezek a statjaim :D :D. :D

:D :D csak szeretnéd

mrj
Válasz tentaculata kommentjére
2010. aug. 29. 14:46

persze, nem kötelező. De a legnagyobb nyerők 26-32% közötti vpip-pel játsztanak nl 200on

kocka21
Válasz mrj kommentjére
2010. aug. 29. 19:41

Ahogy játszottunk szerintem már most ott vagy a limit top mondjuk 5 játékosa között, le a kalappal, csak így tovább!

Huh, hát erre mit mondjak? :) Köszi! Azért ez szerintem erős túlzás. Az elmúlt néhány session-ben mindig pont jókor kaptam a jó lapokat, inkább ez lehet mögötte. Persze jó esik, amit mondasz, meg legyezgeti az ember hiúságát, de azért a földön járok. Sokat kell még fejlődnöm, hogy NL50-en az élvonalba kerüljek.

Ezek szerint játszottunk egy asztalon? Mi a nick-ed, ha nem titok? Persze jöhet PM-ben is.

egy nem túl szakmai kérdés a szomabti statokhoz. eztki printscreenelted és összevagdostad, vagy ki tudja valahogy menteni így egyben a hm? :) köszi a választ!

Én úgy csinálom, hogy HM-ből nyomok 3 print screen-t: 1. statok első része, 2. statok második része, 3. grafikon
Majd ezeket Paint-ben 2 ablakban összeszerkesztem ilyenre.

Ahogy az adatbázisomat nézegettem, vannak jó nyerők lazább, meg feszesebb statokkal is. A lényeg szerintem, hogy mindenki olyan stílusban játsszon, amelyikben a legjobban otthon van. Az tény, hogy a lazább reg-eknek a legnagyobb a winrate-je, de ezzel együtt jár a nagyobb variancia is, tehát aki nehezen viseli a 15-20BI-es swing-eket, annak -EV lazán játszani, mert gyakran kerülhet olyan mentális állapotba, amikor nem tudja az A játékát hozni. De ez csak magánvélemény, nincs tapasztalatom NL200-ról, így inkább csak hangosan gondolkodtam.

kocka21
Válasz kocka21 kommentjére
2010. aug. 30. 0:56

A vasárnapi adag

Már egész jól beálltam erre a 30/25-re, 10-11 körüli 3bet-tel. Valószínűleg ennél maradok, ezt érzem jól játszhatónak. S ha majd az rng is úgy akarja már, hogy mutatással is tudjak pot-ot nyerni, akkor már minden fain lesz.

Megvan közben az első 10k hand NL50-ről

Összesítve még egy kicsit feszes, az első néhány K hand nit-eskedése miatt, de már egész biztatónak érzem.

Ha nem szaladok bele valami orbitális szopóba, akkor érzésem szerint most már meg tudok ragadni NL50-en.

JociBalboa
2010. aug. 30. 0:59

1k-tol v.mi elromlott :(

GL! és toljad neki.

ShirDady
Válasz JociBalboa kommentjére
2010. aug. 30. 1:11

Grat az első 10k-hoz. Nagyon tetszenek ezek az aggros statok, sok postflop figyelmet igényelhetnek. Nagy nagy respectem emiatt!

Amit kérdezni akartam, hogy ha esetleg 2-3 hal is van az asztalnál vagy shortstackek is, akkor is ilyen 30/25-t hozol? 10-11-es 3bettel?

paulbig
Válasz JociBalboa kommentjére
2010. aug. 30. 1:13

Niteskedsz, vicces. Nekem a Te nit statod bőven jó lenne :D

GL!

kocka21
Válasz ShirDady kommentjére
2010. aug. 30. 8:20

Grat az első 10k-hoz. Nagyon tetszenek ezek az aggros statok, sok postflop figyelmet igényelhetnek. Nagy nagy respectem emiatt!

Amit kérdezni akartam, hogy ha esetleg 2-3 hal is van az asztalnál vagy shortstackek is, akkor is ilyen 30/25-t hozol? 10-11-es 3bettel?

Ha fish-ek ellen játszom az alapvetően nem változtat a stratégiámon, mivel ellenük még inkább +EV a határeset lapok megjátszása, mert akár egy 2nd párt is végig lehet value bet-elni ellenük. A kulcs az, hogy mindig pozícióban lazulok és agresszorkodok. Pozíción kívül feszes vagyok, és határeset lappal, igyekszem alacsonyan tartani a pot-ot, pozícióban viszont a lehető legnagyobb nyomást helyezem az ellenfelekre, rengeteget 3bet-elek is pozícióból. Nem az SB és BB resteal-ekből jön össze a 10 körüli 3bet, hanem a pozíciós 3bet-ekből. Azt vettem észre, hogy egyrészt nagyon rosszul alkalmazkodnak ehhez még a reg-ek is, pl. elkezdnek call-olgatni OOP a 3bet-jeimre, aztán meg 2nd párral kifizetnek, csak mert azt látják, hogy agró vagyok.

Az egyedüli helyzet, amikor befeszülök, ha nagyon agresszív az asztal, monduk egy 8 fölötti 3bet-es reg-gel, meg 2 70/30-at játszó fissel. Ilyenkor OOP ultra tight vagyok IP meg szolídabban megy a durvulás, de ilyen asztalokon van az, hogy a TPGK már nuts, amivel stack-ért játszok, de call-oltam már read alapján reg ellen allint 100bb deep-en Q9o-val Q magas board-on, és elöl voltam, amikor a pénz bekerült.

Mindez persze, ahogy a grafikonon is látszik, iszonyat ingadozással jár, de egyelőre úgy látom jó winrate-et fog hozni, mert nem kell várnom a monstereket, hogy full beülőt nyerjek, aztán meg anyázzam a fisseket, hogy mindig lemákolnak.

Faréj
2010. aug. 30. 10:07

Imádom ezt a topicot!
Csak fele ennyire leszek összeszedett, mint te már örülni fogok, mint majom a farkának!
Sorry az off-ért!

GL

kocka21
Válasz Faréj kommentjére
2010. aug. 30. 20:21

A mai lett az eddigi legbetegebb session, mármint statok szempontjából :D

Pedig én igyekeztem visszafogni magam, és nem éreztem, hogy ennyire durvulnék, csak amikor session közepén megnéztem a HM-et, hogy bmeg 34 a VPIP, 19 a 3bet, jó lenne visszavenni, mert mindjárt zöld halas ikont ad a HM.

És végre az első NL50-es session, ahol nem mákoltak le állandóan river-en, valószínűleg az RNG kicsit kompenzálta az eddigieket ezzel a 63-as W$SD-vel. Így ezzel ismét sikerült megjavítani az egy session alatt nyert összeget.

HOOOOOLD!

Élő ügyfélszolgálat