kocka21
Válasz borg1r kommentjére
2010. szept. 9. 19:54

raise cbet esetében mi számít magas értéknek?

Csak most olvastam, nem voltam ma gépközelben.

Azt tudom, hogy c/r-nél 4% számít a választóvonalnak. Ha valakinél 4, vagy magasabb, akkor biztos, hogy nem csak value-ból c/r-zel.

Mivel a raise cbet-et elvileg pozícióból történik, ezért itt magasabb érték lehet elfogadható. Én úgy szoktam venni, hogy a 10 feletti értékek már elég magasnak számítanak, tehát az ilyen ellenfeleknél nem kell feltétlenül komolyan venni, a flop-on ráemelnek a bet-ünkre. Én ilyenkor azt csinálom, hogy OOP call-olok (ha van valamim, vagy legalább egy közepes draw-m), majd kb. any turn-ön ismét bet-elek. Ott ki fog derülni, tényleg van-e lapja, mert turn-ön már szinte kizárt, hogy újra izmozzon gyenge lappal, miután flop-on call-oltam a raise-t és turn-ön is erőt mutattam.

Littlemage
Válasz kocka21 kommentjére
2010. szept. 9. 23:42

A nagyon aggresszivakat/floatereket lehet hagyni bloffolni turnön is, s ott lecsapni rajuk.

kocka21
Válasz Littlemage kommentjére
2010. szept. 10. 15:00

Tegnap végre megvolt az első bukó session a hónapban. 1k hand -2,5 BI. A "csúcson": WTSD: 15, W$SD: 15.

Dráma van, lehet abbahagyom a pókert ....

Agitator
2010. szept. 10. 15:14

Tegnap végre megvolt az első bukó session a hónapban. 1k hand -2,5 BI. A "csúcson": WTSD: 15, W$SD: 15.

Dráma van, lehet abbahagyom a pókert ....

Én ezt akkor szoktam érezni mikor nyerek 2,5Bi-t :D

kik83
Válasz Agitator kommentjére
2010. szept. 10. 15:23

sorry az OFFért de HM huddal kapcsolatban szeretnék egy kis segítséget kérni bwinen, sajnos a statok elég össze-vissza jelennek meg és csak úgy tudom megoldani ha minden egyes asztalnál a megfelelő helyre húzom a statokat, találtam egy FAQot HM fórumon, meg is csináltam az ott leírtakat, de egyelőre nem segített, van erre valami jobb megoldás? előre is koszonom

kocka21
Válasz Agitator kommentjére
2010. szept. 10. 16:28

Én ezt akkor szoktam érezni mikor nyerek 2,5Bi-t :D

Ja, hogy a csúcson kell abbahagyni. :)

sorry az OFFért de HM huddal kapcsolatban szeretnék egy kis segítséget kérni bwinen, sajnos a statok elég össze-vissza jelennek meg és csak úgy tudom megoldani ha minden egyes asztalnál a megfelelő helyre húzom a statokat, találtam egy FAQot HM fórumon, meg is csináltam az ott leírtakat, de egyelőre nem segített, van erre valami jobb megoldás? előre is koszonom

Options / Seat preferences, ki kell kapcsolni a kedvenc hely beállítást. Ezután HM újraindít, majd az asztalokon a jobb egérgombbal a helyükre kell mindenhol húzni a stat-okat úgy, hogy közben a Ctrl-t lenyomva tartod.

kik83
2010. szept. 10. 18:13

Options / Seat preferences, ki kell kapcsolni a kedvenc hely beállítást. Ezután HM újraindít, majd az asztalokon a jobb egérgombbal a helyükre kell mindenhol húzni a stat-okat úgy, hogy közben a Ctrl-t lenyomva tartod.

ok, koszi, akkor marad ez h mindig oda huzogatom, kicsit korulmenyes :)

kocka21
Válasz kik83 kommentjére
2010. szept. 10. 19:07

ok, koszi, akkor marad ez h mindig oda huzogatom, kicsit korulmenyes :)

Csak egyszer kell odahúzogatni. A következő session-nél már eleve oda teszi.

brainfuuck
2010. szept. 11. 23:28

Nem voltál ma egy kicsit tilten? Vagy tényeg ilyen őrült a standard játékod?

kocka21
Válasz brainfuuck kommentjére
2010. szept. 12. 1:02

Nem voltál ma egy kicsit tilten? Vagy tényeg ilyen őrült a standard játékod?

Valamikor a session elején volt egy 20 perc, amikor kicsit túlzásba vittem a wp-t, de egyébként ez a standard :) Volt az egyik asztal, ahol annyira nem hittek már nekem a reg-ek, hogy KQTxx board-on 55-tel call-oltak river-en, pechem volt, mert azon az asztalon szinte egyszer sem talált el a flop, pedig ott aztán kifizettek volna mindent.

Kicsit maniac vagyok :D

Mindjárt lesz minta hand is. Egyébként annyira nem voltam ma durva, 2k hand-et toltam le, és 31/27-et játszottam, 6,8-as 3bet-tel.

Élő ügyfélszolgálat