Epic mák ever. 3way 3bet pot-ot nyerni bottom párral, 73s powa :D
3bet-re IP nem dobunk, pláne egy ilyen 7+-os 3bet-elő ellen squeeze potban. Nem is értem, hogy miért volt, hogy végül már semmit nem hittek el nekem.
Csak erős idegzetűeknek :D
[POKERHANDREPLAYS]2343173[/POKERHANDREPLAYS]
Azért sajnos nem ezek voltak ma a jellemzőek, hanem inkább ezek:
[POKERHANDREPLAYS]2343219[/POKERHANDREPLAYS]
Végül sikerült nullára kihozni, de elég meredek volt.
A mai statok
Kicsit megtévesztő, mert volt elég sok HU meg 3 handed is benne.
73s nem értem miért nem 4b vagy fold preflop.
73s nem értem miért nem 4b vagy fold preflop.
szerintem a lapok nem voltak a legjobbak:D de viszont nem volt oop ezért csak a call, oop esetén talán fold, de ez csak saját véleméy
Uhhh, ha Pola ezt meglatja :D :D engem ezutan vagy fel napig nyaggatott, ill. magyarazta a lapkombinacio értéktelenségét és postflop value hianyat :).
https://poker-akademia.com/vBulletin/uj-tagok-bemutatkozasa/1102-littlemage-celjai-fejlodese-s-ezek-nyomon-koevetese-195.html#post156782
Uhhh, ha Pola ezt meglatja :D :D engem ezutan vagy fel napig nyaggatott, ill. magyarazta a lapkombinacio értéktelenségét :).
https://poker-akademia.com/vBulletin/uj-tagok-bemutatkozasa/1102-littlemage-celjai-fejlodese-s-ezek-nyomon-koevetese-195.html#post156782
Na, találtam még egy jó hand-et máról. Ebből is elég jól lejön mekkora respektem volt az asztalnál, hogy 120bb deep-en 5bet push-oltak rám 88-cal.
Egyébként ilyenkor jön vissza kamatostól a maniac üzemmódban elszórt apró. Szerintem már az összes NL50-es reg-nek olyan note-ja van rólam, hogy MANIAC!!! any párral mehet ellene a hero call. :D
[POKERHANDREPLAYS]2343238 [/POKERHANDREPLAYS]
Hello Kocka21!
Egy ideje már követem a pókeres pályafutásod és mindenekelőtt hatalmas respekt neked a hozzáállásodért.
De lenne egy kérdésem: Azt írtad, hogy neked elsősorban a tanulás és a fejlődés a lényeg, nem a pénz, ezért furcsa nekem, hogy a Bwin-en játszol ahol gyengébb a játékos állomány. Szóval nem lenne jobb a saját fejlődésed érdekében termet váltani?
ui. sorry ha kicsit értelmetlen voltam most értem haza
Hello Kocka21!
Egy ideje már követem a pókeres pályafutásod és mindenekelőtt hatalmas respekt neked a hozzáállásodért.
De lenne egy kérdésem: Azt írtad, hogy neked elsősorban a tanulás és a fejlődés a lényeg, nem a pénz, ezért furcsa nekem, hogy a Bwin-en játszol ahol gyengébb a játékos állomány. Szóval nem lenne jobb a saját fejlődésed érdekében termet váltani?
ui. sorry ha kicsit értelmetlen voltam most értem haza
Köszönöm kimerítő válaszod!
ui. A videó kb mikorra várható?