andree
Válasz kocka21 kommentjére
2010. szept. 12. 19:14

Na ezért nem szabad itt nick-eket írva leszólni valakit :) bwin-en tényleg mindenki magyar.

Én is állandóan törlöm vissza twittereket, mert félek, hogy pont olyan handet lőnék ki, valami "újabb agyhalott reg" kommentel, amit magyar ellen játszottam.
Amúgy én is csak a te meg paulbig nickjét ismerem. De sztem sokkal rosszabb lenne ha tudnám, hogy ki ellen játszok.

kocka21
Válasz andree kommentjére
2010. szept. 12. 19:18

Asszem lassan átnevezhetem a topic-ot Unofficial bwin topic-ra :D

Még jó, hogy azzal indítottam a topic-ot tavasszal, hogy PS NL10-en küzdök, és jó lenne végre nyerni. :)

Czupe
2010. szept. 13. 0:52

Hi Kocka!

Jatszottunk ma par handet, eleg agro vagy, viszont van itt egy hand amit nem igazan ertek :S Elmondanad itt mi jart a fejedben? 22-QQ t akartal dobatni?: )

Hero (97 - UTG) - Hand Import - - submitted 09-12-2010 - 17:50 pm - Poker Hand Replays

Vagy csak alapoztal a tovabbi handekhez? : )

Udv, sok sikert a tovabbiabkan!

TexasBela
Válasz Czupe kommentjére
2010. szept. 13. 11:59

Ha jól számolom több mint 12 magyar reg van nl50en! Nem semmi!Magyarokon kívül játszik itt még valaki?

kisrapi
Válasz TexasBela kommentjére
2010. szept. 13. 12:17

Ha jól számolom több mint 12 magyar reg van nl50en! Nem semmi!Magyarokon kívül játszik itt még valaki?

Te nem bosson toltál régebben FR-et?

paulbig
Válasz Czupe kommentjére
2010. szept. 13. 12:17

Hi Kocka!

Jatszottunk ma par handet, eleg agro vagy, viszont van itt egy hand amit nem igazan ertek :S Elmondanad itt mi jart a fejedben? 22-QQ t akartal dobatni?: )

Hero (97 - UTG) - Hand Import - - submitted 09-12-2010 - 17:50 pm - Poker Hand Replays

Nem hiszem el, hogy minden magyar reg itt van akadémián is :D Téged még asszem 30-on noteoltalak, hogy magyar vagy :) Btw ez a hand engem is érdekelne.

(Lourk-ot meg asszem 20-on noteoltam :) )

kocka21
Válasz TexasBela kommentjére
2010. szept. 13. 12:24

Az hagyján, de most már mind olvassa ezt a topic-ot :D Most már írok a bwin-nek, hogy valami privát VIP dealt (mondjuk 100% rakeback) formájában adhatnának nekem, mert lassan több playa érkezik innen, mint a TV reklámokból :D

Egyedül nekem -EV, mert kb. mindenki tudja, milyen játékot játszom.

kocka21
Válasz Czupe kommentjére
2010. szept. 13. 12:36

Hi Kocka!

A move-nak több célja is volt.

Egyrészt image építés is, hogy 100bb-t bármikor betolok nem csak nuts-al (bár ebben szerintem már egyik reg sem kételkedik bwin-en).

A másik pedig a dobatás. Ha végiggondoljuk, akkor itt a squeeze miatt elég széles az ellenfél range-dzse, Axs, AJ+, 65s+ TT+. Ezek közül a K magas flop elég kevés lapot talált el, és a 88-QQ-t könnyen dobathatom, de pl. az Ax-sem tud call-olni, ami ellen most ugyan elöl vagyok, de ha x>7, akkor bajban leszek, ha csak call-olgatok, elég nagy a pot, jobb most elvinni.

Egyébként kezdem átértékelni az ilyen move-okat, mert mint korábban volt róla szó, az NL50-es regek nagy része (tisztelet a kivételnek), nagyon egóból játszik, "engem márpedig nem fogsz kiblöffölni" stílusban. Szóval az ilyen move-okat egyre inkább csak value-ból csinálom. Ebben az esetben pl, set-tel, AA-val, Kx-szel.

JociBalboa
2010. szept. 13. 12:36

mindenki tudja, milyen játékot játszom.

csinálj egy másik számlát... :)

tentaculata
Válasz kisrapi kommentjére
2010. szept. 13. 12:45

Te nem bosson toltál régebben FR-et?

De igen, tolt ;)

Élő ügyfélszolgálat