írok neked egy pm-et kocka.
Én szerelmes levelet írok neked Kocka!
írok neked egy pm-et kocka.
Én szerelmes levelet írok neked Kocka!
mikor jön már a videó? csak te menthetsz meg, úgy döntöttem, hogy befejezem a pokert (sng), csak a te videód menthet meg ha tetszik, bevállalom a cg-t!! persze ha sok a mák benne, ki se rakd!!!:)
mikor jön már a videó? csak te menthetsz meg, úgy döntöttem, hogy befejezem a pokert (sng), csak a te videód menthet meg ha tetszik, bevállalom a cg-t!! persze ha sok a mák benne, ki se rakd!!!:)
Kocka az isten.
Nem látom a smájlikat srácok. Még azt fogom hinni, hogy steaming-elni jártok ide :)
Nem celeb topic ez, hanem szigorúan szakmai. Na jó, most néhány epic hand-et hagyjunk ki a képből :D
Kocka az isten.
Eléggé idő híján vagyok. Elsőként a tapasztalatgyűjtemény jön majd blog formájában, az már majdnem kész.
Amúgy meg rám alapozni a pókeres karrieredet elég nagy gambling ;)
Amúgy, ha most kezdenéd a CG-t, akkor ott az NL10-es videóm, bár nem biztos, hogy kezdésként az SH a jó megoldás. A FR nyugodtabb kezdésnek.