"Itt eljátszottam, hogy FD van nálam"
Ne akard megmagyarázni a rossz játékot! Mákod volt, hogy találtál egy idiótát akinél pont TT-vel és be is rakta vele. (N)
"Itt eljátszottam, hogy FD van nálam"
Ne akard megmagyarázni a rossz játékot! Mákod volt, hogy találtál egy idiótát akinél pont TT-vel és be is rakta vele. (N)
milyen rossz játékot? Te melyik adást nézed?
CO vs MP berakni a floppon elég -EV
Most csak azért, mert bemákolt valami 2dik pár mutatás és mellé írja, hogy ő már pedig FD-t reppelt, szóval mennyire szépet indukált....
ez azért elég funny
ilyet én is tudok.... minden spewy emelésem vagy buta blöfföm mellé tudék valami kommenetet írni, miért is játszottam ilyen "jól"
Hehe, látom megint felpörgött a topic :)
pman: Az ellenfél mindkét hand-ben szolíd reg volt, 22/18 körüli stat-tal és 5-6-os 3bet-tel. A TT tulajdonosa ez után a hand után be is írt a chat-be, hogy légyszi ne rakjam már be ezt a fórum topic-omba. Persze mindjárt írtam neki, hogy nem ússza meg :) De pont ezek miatt csak név nélkül post-olom ezeket a leosztásokat. Szóval ezek az NL50-es ongame reg-ek csak próbálnak valahogy alkalmazkodni a maniac üzemmódomhoz több-kevesebb sikerrel. Így lesz egy ilyen csak 3 utcán végig call-olásra alkalmas hand-ből value raise az én kezemben, amivel teljes stack-et is nyerhetek (nyilván, ha nem így 4 pikk jön a board-ra). Ha egy 19/16-os nit tartja a kezében, akkor ő végig csak call-olni tud, és nyer vele itt max 25-30bb-t.
De egyébként aláírom, egy agro speewy donk vagyok, mert ki az a hülye, aki TPGK-rel cbet-et raise-el, hogy eldobassa a gyengébb lapokat, és izolálja magát a nála kizárólag erősebb lapokkal szemben. Ezért szeretnek velem a reg-ek játszani, mert könnyen lehúznak 1-2 BI-re. Csak mostanában éppen nincs szerencséjük, mert elég nagy hot run-om van.
De egyébként aláírom, egy agro speewy donk vagyok, mert ki az a hülye, aki TPGK-rel cbet-et raise-el, hogy eldobassa a gyengébb lapokat, és izolálja magát a nála kizárólag erősebb lapokkal szemben. Ezért szeretnek velem a reg-ek játszani, mert könnyen lehúznak 1-2 BI-re. Csak mostanában éppen nincs szerencséjük, mert elég nagy hot run-om van.
Sokaknak nem fog tetszeni, amit írni fogok. De valahogy már nem nagyon bírta a gyomrom ezt az önfényezést.
Játszanak még egy páran rajtad kívül jóval nagyobb limiteken is, de bennük van kellő tisztelet, alázat a játék és az ellenfelek tekintetében. Ők is tanultak, videoztak, fórumoztak rengeteget, de nem kérkednek ezzel. Talán azért jutottak olyan messzire.
De egyikük sem írja tele a blogját, saját topikját azzal, hogy mekkora király. Sőt, egyik cardrunners, dc stb. nagyon sikereres coach-tól, játékostól sem láttam még ezt a fajta hozzáállást saját blog-jukban. Vagy akár jóval nagyobb limiteken játszó hazai akadémiás CG játékosoktól sem.
Bármelyikünk, bármelyikük tudna berakni hasonló hand-eket és tömjénezni önmagát, hogy milyen tökéletesen játszott. Nagyon szép eredményeid vannak nyilvánvalóan, de majd a hosszútáv eldönti a valódiságát ennek. Mert azzal még nem szembesültél, amikor nem jönnek be ezek a move-ok. Amikor sorozatban veszíted el a pár out-os szitukat.
Másrészt kíváncsi lennék a teljesítményedre Stars-on, vagy FTP-n és nem egy Bwin-hez hasonló fishy oldalon. Ami lássuk be, hogy nem valami acélos. Egy ideig biztos szépen lehet haladni, de itt később fogsz belefutni keményebb ellenfelekbe, amikbe a nagyobb site-okon már jóval korábban, jóval alacsonyabb limiteken.
Csak ennyit akartam. GL
mrj: Csak is tájékozódás miatt, de ez a villain range miért ennyire laza? kocka readje és tapasztalata alapján, a villain egy szolid reg, úgy gondolom, hogy egy szolid reg nagyon ritkán fog reraiset raiselni ilyen range-el (+majd ezekkel callolni is). Persze az más, hogy most akart épp blöffkeccselni, de a legtöbb esetben dobni fogja azokat a handeket, amiből valuet tudunk kiszedni. Én így gondolom, és nekem se érthető teljesen ez az image-es dolog, sőt maga a move se érthető (mégis csak egy szolid reg). De magyarázzátok el nekem, hogy én is értsem, mint földi halandó :D
Egy idióta callol TT-zel és 88-JJ; QT; QJ; lappokkal is az lenne.
A lényeg hogy csak egy buta, vagy dühös játékos csinál ilyet.
A másik figura sem tudta hol áll a partiban a 88 párjával, A 3 bet még oké BB-ből, mondjuk akkor legalább 6-ig. És a c-bet is oké, de utána Jx77 bordon biztos hogy fel kellet volna adnia a partit gyakorlatilag semmit nem ver.