WARETRAPS
Válasz Tomesz001 kommentjére
2010. szept. 18. 20:26

szerintem tenyleg valtanod kell nicket kocka, mert mar lassan azt is tudja a forumon mindenki hogy milyen alsonemut hordasz. :D

plastikman0
Válasz mrj kommentjére
2010. szept. 18. 21:06

a 88+ ban benne van a QQ/KK/AA is.
nem figyeltem :P

lol. Nem lesz az. Fél éve csak HU-t játszom. Ki se állnék.
én benne lennék :D de természetesen nem a ki a jobb miatt. Esetleg egy videó erejéig, ami után lehet elemezgetni. pl: nl10 és lehetne szó arról is, hogy a megnyert összeg visszatérítésre kerüljön

Mégegyszer mondom. Szerintem nem a legnagyobb EV a flopon raiselni TPGK-val. Általában. Viszont vannak olyan szituk amikor lehet, és kell is. Nyerő regek csinálják.
lehet jó játék top párral emelni, de az biztos nem MP v CO

bocs az offért, nem lesz több

panamaa
Válasz Tomesz001 kommentjére
2010. szept. 18. 22:30

Sztem kockának több handje van rólad mint amit együtt játszottatok...

és azokat eldugta?

incredible91
Válasz panamaa kommentjére
2010. szept. 18. 22:44

Egyre izgalmasabb ez a topic!:D

Gabson
Válasz incredible91 kommentjére
2010. szept. 18. 23:27

"kenyeret és cirkuszt a népnek!"

mrj
Válasz plastikman0 kommentjére
2010. szept. 19. 1:15

én benne lennék :D de természetesen nem a ki a jobb miatt. Esetleg egy videó erejéig, ami után lehet elemezgetni. pl: nl10 és lehetne szó arról is, hogy a megnyert összeg visszatérítésre kerüljön

az a baj hogy akadémián Balán kívül nem tudok embert aki értékelni tudná a HUCG handeket. Annyira meg nem vagyok jó hogy oktató videót csináljunk.

mrj
Válasz mrj kommentjére
2010. szept. 19. 1:18

popcorn ! :)

kocka21
Válasz Petyko99 kommentjére
2010. szept. 19. 8:25

hello!

akkor elmondanám én is az álláspontomat.Nem terveztem hogy hozzászólok,csak nekem se tetszik a parti beállítása. TT-es parti előzménye a következő volt: kb fél órája ültünk egy asztalnál Kockával. iszonyat lapjárásom volt azon az asztalon,és szó szerint szétemeltem az asztalt,és éreztem hogy előbb utóbb vissza fog ezért rám játszani! ezt úgyéreztem ezek után itt akarja meglépni. úgy gondoltam gyengébb lappal is vissza fogja tolni.szóval a call itt azért volt részemről. azt meg hogy TAG reg-nek gondol elgondolkoztat. ha tényleg igy volt,akkor igencsak benne volt a range-embe az AA,KK,QQ,AQ ezek ellen hol lenne a KQ flushdraw nélkül? szóval így főleg nem értem hogy miért tolta rám. elmondanám még,hogy a parti előtt egyetlen egyszersem olvastam a blogját,topicját,handjeit,semmitsem.csak a neve volt ismerős,mintha lenne egy ilyen nevű arc itt.ezért kérdeztem meg tőle,hogy Ő e az. szó sincs itt az ő imigeéről.egyszerűen az előzmények miatt calloztam,amit még a chatbe is megjegyeztem,ha postolja a partit,az előzményeket is irja bele,hogy ne tűnjek idiótának:) és egyáltalán nem voltam tilten,és nem is gamblerkedtem,mint előttem megjegyezték. És kocka egy jó tanács. olyan kevés handből amit együtt játszottunk azért messzemenő következtetést ne vonj le másokkal szembe,mert érhet meglepetés.a saját statjaim azért mást mutatnak mint amit beirtál...

Gl

Köszi, hogy te is leírtad a saját oldaladról, hogy láttad! Igen ez érdekes, hogy egy adott hand-nél ki mi alapján hoz meg döntéseket. Név nélkül tettem be a leosztást pont azért, mert nem az volt a cél, hogy kicikizzelek benne. Egyébként is, hogy jönnék ahhoz, hogy 1 hand alapján leszóljak bárkit.

Mivel előtte kérdezted chat-ben, hogy én vagyok-e az Akadémiás kocka21, ezért gondoltam, hogy van előfeltételezésed a játékomról, és ezért a hand ilyen kimenetele. Nekem alapvető tapasztalatom, hogy ongame NL50-en a reg-ek jó része visszajátszik rám, meg hero-zik ellenem "mert úgyis megint csak blöffölök".

Jó, hogy írtad, nekem nem tűnt fel, hogy szétemelted az asztalt, de mondjuk én saját magamhoz viszonyítok, így azért az, hogy nekem nem tűnt fel, nem jelent semmit :)

A póker ugye alapvetően a hiányos információk játéka, és a rendelkezésünkre álló összes információ alapján próbáljuk meghozni a legjobbnak tűnő döntést. Itt akkor én pl. rossz előfeltevések alapján, hibás információk alapján hoztam meg a döntést, ami végül jónak bizonyult, csak egészen más miatt, amire nem is gondoltam. :)

Összegezve: a játékod alapján egy standard jó TAG regulárnak tűnsz, akit nem feltétlenül szeretek a balomon látni. Ezért írtam, hogy tévúton vannak, akik idióta tilt move-nak titulálták, a call-odat. Egyébként valóban, nekem több hand-em van rólad, mint gondolod. "Igen nagy" minta alapján 20/18-as statod van nálam.

GL a továbbiakra is! Azért légyszi sokszor ne mákolj le! :)

kocka21
Válasz _Roll_ kommentjére
2010. szept. 19. 8:36

én úgy gondolom h sose mondanám meg milyen néven játszok :D aki akar úgyis rájön... de legalább nem mindenki...
ez van kocka.. túl nagy sztár vagy.... de viseld el.. ilyen ez a popszakma.

Nem gondolom, hogy "sztár" vagyok, inkább egy csetlő-botló tanuló, aki éppen NL50-en küzd most. A topic olvasottsági számai alapján viszont a fél Akadémia ide jár röhögni, csak legfeljebb nem szólnak hozzá. Mindegy, én felvállalom, hogy mindenki rajtam röhög, amíg tanulok belőle.

szerintem tenyleg valtanod kell nicket kocka, mert mar lassan azt is tudja a forumon mindenki hogy milyen alsonemut hordasz. :D

Hát ezt én is érzem. Nickváltás is lesz szerintem, amint 100-ra érek.

nando42
Válasz kocka21 kommentjére
2010. szept. 19. 8:39

....

Élő ügyfélszolgálat