Mai session letudva, 800 hand, +2BI, EV +3BI, NL50-en túl az 1K-n.
Figyelem!!! Nit lettem. Mai session: 25/22, 3bet: 6, 4bet: 0.0
Nem lesz ez így jó, nem is értem, hogy nyertem. Ja, de tudom: mákoltam mint állat.
....
Életjel
Még élek, és a topic sem halt be, csak az utóbbi napokban nem játszottam, így nem volt miről írni.
Rászántam magam, hogy játék helyett inkább befejezzem a kezdőknek szóló javaslatgyűjteményt, amit már 3 hónapja írogatok és kb. 2 hónapja ígérgetem, hogy kész lesz. Gondoltam, jó lesz most már letudni, mielőtt végképp elvesztem minden szavahihetőségemet.
Jelentem az anyag elkészült, és immár mrj-nél van, aki szakmailag kontrollálja, hogy über nagy baromságokkal ne szórjam tele az étert. Amint végzett vele és zöld utat kapok, megy ki a blogomba. Valószínűleg 5-6 részletben fogom feltenni 2-3 naponta, mert nettó 26 oldal lett, így meg csak a legmazohistábban olvasnák el.
Még élek, és a topic sem halt be, csak az utóbbi napokban nem játszottam, így nem volt miről írni.
Rászántam magam, hogy játék helyett inkább befejezzem a kezdőknek szóló javaslatgyűjteményt, amit már 3 hónapja írogatok és kb. 2 hónapja ígérgetem, hogy kész lesz. Gondoltam, jó lesz most már letudni, mielőtt végképp elvesztem minden szavahihetőségemet.
Jelentem az anyag elkészült, és immár mrj-nél van, aki szakmailag kontrollálja, hogy über nagy baromságokkal ne szórjam tele az étert. Amint végzett vele és zöld utat kapok, megy ki a blogomba. Valószínűleg 5-6 részletben fogom feltenni 2-3 naponta, mert nettó 26 oldal lett, így meg csak a legmazohistábban olvasnák el.
26 oldal?!?!?! :). képregény lesz? :D
Biztos jó sok melod(tok) van benne, valoszinu sokaknak nagy segitseg lesz.
Respect. ;).
Amint végzett vele és zöld utat kapok, megy ki a blogomba. Valószínűleg 5-6 részletben fogom feltenni 2-3 naponta, mert nettó 26 oldal lett, így meg csak a legmazohistábban olvasnák el.
ctrl c/ctrl v letölthetövé teszi biztosan :)
26 oldal?!?!?! :). képregény lesz? :D
- előre is köszi!
[ azért jó lenne egybe letölthető változat is :) ]
A kommentek és visszajelzések alapján a végén majd finomítom, meg lehet, hogy jön majd hozzá pluszban még néhány téma, amit esetleg az olvasók javasolnak, és ha már minden fullos, akkor lesz egy végleges PDF verzió egyben.
Ha kell, a pdf-es verziót megszerkesztem, csak, hogy szerepelhessen a nevem rajta. Ebben profi vagyok :D