átgondolnám a partikat hogy jol jácottam e meg, illetve ha nem akkor min kéne változtatni.
az oesdnél volt azért két fölélapom is, ilyenkor ezt nem számoljátok?
az oesdnél volt azért két fölélapom is, ilyenkor ezt nem számoljátok?
Terrorka, amugy tegnap ültünk is egy asztalnál.
amikor meg nézegettem este ennek a csávónak a 17 asztalát, egyiken láttam, hogy 3 BI tornyosult előtted ;)
én is rád köszöntem :)
erre a sörözés dologra visszatérhetünk, bár én meccsre tuti nem megyek. de ha iszol, ki vezet? vagy anyosodéknál alszol? :)
én még nem tudom, hogy mi lesz holnap, az is lehet, hogy efottra megyek. majd holnap visszatérünk rá :)
persze most is szépen az 1 BI plusszból maradt 12 dolcsi. de legalább plusz... mondjuk nem ültem ki a duplázós asztalokról.
amugy ma nosztalgiáztam is, ha másnak is kedve lenne hozzá : :) :) :)
Pokerakademia.com - Hírek / PokerAkademia.com / Kép galéria | Online poker, Rakeback, Póker bónusz
Bocs a maiért!(8high). Elég trágya volt
Bocs a maiért!(8high). Elég trágya volt
semmi gond, a 2-es pár se volt túl erős, s rivere jött a 6 outod. ;)
én is rád köszöntem :)
erre a sörözés dologra visszatérhetünk, bár én meccsre tuti nem megyek. de ha iszol, ki vezet? vagy anyosodéknál alszol? :)
én még nem tudom, hogy mi lesz holnap, az is lehet, hogy efottra megyek. majd holnap visszatérünk rá :)
persze most is szépen az 1 BI plusszból maradt 12 dolcsi. de legalább plusz... mondjuk nem ültem ki a duplázós asztalokról.
én konkrétan egy asztalon játszom, mikro limites sit&go-kat és minden napot pluszban zárom, kb. napi +10$ átlaggal. "csak" 3 asztal:):) mondjuk alapvetően inkább a sit and gokat preferálom, mint a cg-ket, de mondjuk ha nagyon belejönnék akkor se hiszem, hogy valaha játszanék 4 asztalnál többnél egyszerre. de én más tészta vagyok:) lasagne