Hova lett a BR?Kivettél?Volt 1 csomó verseny nyereményed is nem?
MSN-en nem látlak mostanában.Vagy mindig rejtve kapcsolódsz?:)
Tétnagysággal én is így vagyok. De nekem a nl50 tünik kicsinek viszont össz BR kb oda 50BI, Nl100-on jobban érezném magamat, de nl200-on mégjobban.
Néha be szoktam ülni nl200-ra és sokkal komolyabban veszem az egészet.
Ma is játszottam Nl200-at 1BI +, de ezt szigorúan 2-3 asztalon müvelem 26/5 stattal nyomtam ma :D
Tétnagysággal én is így vagyok. De nekem a nl50 tünik kicsinek viszont össz BR kb oda 50BI, Nl100-on jobban érezném magamat, de nl200-on mégjobban.
Néha be szoktam ülni nl200-ra és sokkal komolyabban veszem az egészet.
Ma is játszottam Nl200-at 1BI +, de ezt szigorúan 2-3 asztalon müvelem 26/5 stattal nyomtam ma :D
Miért kell 10 beülős br-al beülni nl200-ra???
hát igen, kicsit tul vannak jáccva a lapok, mondjuk ha én igy tolom akkor valszeg tilten vagyok. én pihennék 1 keveset és átgondolnám a partikat hogy jol jácottam e meg, illetve ha nem akkor min kéne változtatni.
Én is most jöttem ki a -10BI -s bukobol, már csak -2BI.
Terrorka akkor egy cipőben járunk. Nekem a -15 -ből van még 2BI ledolgozni való.
a dunán még nem gondolkozom. inkább jövő héten a balcsin :D :D :D
a dunán még nem gondolkozom. inkább jövő héten a balcsin :D :D :D
Littlemage! Én biztos vagyok benne, hogy egy kis NL20 után visszatérsz. Emlékszem, hogy pár hónapja szinte a 0-ról álltunk talpra NL10-en, csak te csúnyán beelőztél :-))) Szóval nem lesz gond, örülj hogy pókeres pénzből lazulhatsz.
Jobban visszagondolva az NL10-es időket senki sem kívánom :-)
GL!
Littlemage! Én biztos vagyok benne, hogy egy kis NL20 után visszatérsz. Emlékszem, hogy pár hónapja szinte a 0-ról álltunk talpra NL10-en, csak te csúnyán beelőztél :-))) Szóval nem lesz gond, örülj hogy pókeres pénzből lazulhatsz.
Jobban visszagondolva az NL10-es időket senki sem kívánom :-)
GL!
üdv a kicsiknél ;) :(