Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > Littlemage céljai, fejlődése, s ezek nyomon követése

audiosultan
Válasz zoltanh kommentjére
2008. júl. 16. 13:47

hoppá konkrétan 3 oldallal korábban jártam. bocs az időszerűtlen hozzászólásért

Littlemage
Válasz Terrorka kommentjére
2008. júl. 16. 13:52

feladom..... nem panaszkodhatok a lapjárásra, de bebuktam mindet.

a számok magukért beszélnek. volt ebben rossz játék is, de nem igaz, hogy nem tudok nyerni...

Littlemage
Válasz Terrorka kommentjére
2008. júl. 16. 13:55

Nejem a quaestornál dolgozik és szerveztek 1 buszt, azzal megyünk :) de meccs után elvileg megyünk is haza.

akkor ez almás :)

Vika
Válasz Littlemage kommentjére
2008. júl. 16. 14:05

Olaszország lesz az úticél? (nyaralás)

Littlemage
Válasz Vika kommentjére
2008. júl. 16. 14:33

Olaszország lesz az úticél? (nyaralás)

idáig montenegró volt, de most lehet változik... de valami tengerpart az tuti :)

s előtte még 3 nap balcsi :)))

Vika
2008. júl. 16. 15:35

idáig montenegró volt, de most lehet változik... de valami tengerpart az tuti :)

s előtte még 3 nap balcsi :)))

Montenegroról csak jókat hallottam idáig, persze nem tudom, hogy az utóbbi két-három év "nagy felfedezése" mennyire ártott meg a helynek. Még a felfutása előtt azt mondták róla, hogy olcsó és gyönyörű, a tengerpartját sokan szebbnek tartják a horvátnál is.

medgypeti
2008. júl. 16. 15:50

feladom..... nem panaszkodhatok a lapjárásra, de bebuktam mindet.

a számok magukért beszélnek. volt ebben rossz játék is, de nem igaz, hogy nem tudok nyerni...

Nem látni a teljes hand historykat de nekem eléggé úgy tűnik, hogy ha overpárod van akkor azt nem nagyon csavarják ki a kezedből.

Littlemage
Válasz medgypeti kommentjére
2008. júl. 16. 15:56

Nem látni a teljes hand historykat de nekem eléggé úgy tűnik, hogy ha overpárod van akkor azt nem nagyon csavarják ki a kezedből.

hát itt nem nagyon tudták, ill. már nem is akartam elhinni, hogy ilyen van....

Asszem viszamentem NL20-ra....

Littlemage
2008. júl. 16. 21:27

NL20as élmények

visszamentem NL20-ra. 200 dolcsi van a számlámon, plusz MB-n kb 500. Meg valamennyi RB is pihen még. tehát egy szűk NL50-re valót még össze tudnék kaparni, de nem akarok. Egyrészt érdekel, hogy újra tudnám-e kezdeni....
Meg iszonyat pechesnek is érzem magam. Inkább NL20on érjenek a pechek. meg agostininek is jól megy NL20on :D :D

hihetetlen mennyire gyengének érzem a mezőnyt. de komolyan. érzem a különbséget. viszont továbbra is mákolnak. nem kicsit. de küzdök tovább. csak így a rb-em se gyűlik annyira, meg a race-n ímugy is a béka segge alatt vagyok. nem teszek be handeket, mert értelmetlen tényleg. de pl. most 3 BI különbség van +EV-ben, pedig azért én is mákoltam. csak ellenem többet, sokkal.

viszont a téteket meg olyan picikének érzem, remélem nem fogok emiatt lezserkedni....

medgypeti
2008. júl. 16. 21:32

Hova lett a BR?Kivettél?Volt 1 csomó verseny nyereményed is nem?
MSN-en nem látlak mostanában.Vagy mindig rejtve kapcsolódsz?:)

Élő ügyfélszolgálat