Mééééérrr jön le a flushe nekem meg a sorom????
Mmmméééééééééééééééééérrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr jjön3ek leeeeeeeeeeee azzz elcseszett 2-4 outok????
Rohadjon meg!!!!
az elcseszett életbe, -8 beülő !!!!
mi a faszom van?????? miért szívok ennyire???????
Sík ideg vagyok, asszem pihennem kell. ha nem anyunál lennék, már biztos a falhoz csaptam volna a monitoromat.
Ilyenek..... bassza meg.
** Game ID 1815981855 starting - 2008-01-14 19:10:52
** Servilius [Hold 'em] (0.05|0.10 No Limit - Cash Game) Real Money
- j0rdi sitting in seat 1 with $24.92
- TouaregR5 sitting in seat 2 with $8.77 [Sitting out]
- Miriko sitting in seat 3 with $10.19
- LittleMage sitting in seat 4 with $10.31
- DeeLuu sitting in seat 5 with $33.26 [Dealer]
- strepto1 sitting in seat 6 with $5.39
strepto1 posted the small blind - $0.05
j0rdi posted the big blind - $0.10
** Dealing card to LittleMage: 10 of Diamonds, Ace of Spades
Miriko folded
LittleMage raised - $0.40
DeeLuu folded
strepto1 called - $0.40
j0rdi raised - $1.30
LittleMage called - $1.30
strepto1 folded
** Dealing the flop: 10 of Clubs, 8 of Spades, 10 of Hearts
j0rdi bet - $1.80
LittleMage called - $1.80
** Dealing the turn: 5 of Diamonds
j0rdi bet - $5.10
LittleMage went all-in - $7.21
j0rdi called - $7.21
** Dealing the river: King of Hearts
LittleMage shows: 10 of Diamonds, Ace of Spades
j0rdi shows: King of Spades, King of Clubs
j0rdi wins $19.97 from the main pot
End of game 1815981855
Ha képes vagy 24 órás "exclude from game"-t kérni ilyen helyzetben, az nem a gyengeség, hanem a józan ész és az erő jele!!! Légyszíves, hidd el nekem, én buktam már annyit saját hibámból, hogy tisztában legyek ezzel! :)
Előszöris nyugi. Én mindig azt szoktam mondogatni magamban, amikor többször lemákolnak, hogy attól leszek jobb a többieknél, hogy ugyanúgy játszom, mintha mi sem történt. Ki kell törölni a fejedből azt, hogy épp vesztő vagy, kezelj minden egyes partit külön. Ez nem fog rögtön menni, de idővel lehet tökéletesíteni a tiltmentességet (még nekem se megy). Aztán amikor ilyen nagyobb bukószériád van, utána nézd vissza a nagy vesztőpartikat és keresd meg, hogy játszhattál volna jobban a partiban. Sok partiról, amit badbeatnek könyveltél el, lehet, hogy valamelyik hibádból lett az. Pl. az utsó partiban az A10-t a 3betre preflop dobni kellett volna. Úgy, hogy bementél, így már badbeat. Persze lesznek olyan partik is, amiket jól játszottál mégis bebuksz, ezek ellen nem lehet mit tenni.
Előszöris nyugi. Én mindig azt szoktam mondogatni magamban, amikor többször lemákolnak, hogy attól leszek jobb a többieknél, hogy ugyanúgy játszom, mintha mi sem történt. Ki kell törölni a fejedből azt, hogy épp vesztő vagy, kezelj minden egyes partit külön. Ez nem fog rögtön menni, de idővel lehet tökéletesíteni a tiltmentességet (még nekem se megy). Aztán amikor ilyen nagyobb bukószériád van, utána nézd vissza a nagy vesztőpartikat és keresd meg, hogy játszhattál volna jobban a partiban. Sok partiról, amit badbeatnek könyveltél el, lehet, hogy valamelyik hibádból lett az. Pl. az utsó partiban az A10-t a 3betre preflop dobni kellett volna. Úgy, hogy bementél, így már badbeat. Persze lesznek olyan partik is, amiket jól játszottál mégis bebuksz, ezek ellen nem lehet mit tenni.
Én mindig azt szoktam mondogatni magamban, amikor többször lemákolnak, hogy attól leszek jobb a többieknél, hogy ugyanúgy játszom, mintha mi sem történt. Ki kell törölni a fejedből azt, hogy épp vesztő vagy, kezelj minden egyes partit külön.
Oksi, igyekszem. Az AT partinál az ellenfelet akartam megjátszani, elég pancsernek ítéltem, de annál nagyobb szerencséje volt végig.
Oksi, igyekszem. Az AT partinál az ellenfelet akartam megjátszani, elég pancsernek ítéltem, de annál nagyobb szerencséje volt végig.