Sajnos a T-com ügyviteli rendszere így működik. Hivatalosan ISP váltásra úgy van lehetőség, hogy még aktív előfizetés alatt megkeresel egy új ADSL szolgáltatót, pl a TVNET-etés akkor nincs belépési díj, nincs szünet, de nincs kedvezményes havidíj sem, viszont szünetmentes az átállás.
A T-com azért akciózza csak az új belépőket, mert már telitett a piac, így nagyon jól hangzó akcióik vannak nagyon kis célközönségnek, ezen általában minden ISP váltó felháborodik, köztük én is:) A kis cégek meg csak a T-com csomagjait tudják értékesíteni, szóval nemvan szabadpiac...
Én sajnos nem tudom megjátszani, de állítólag a 3G-s hálózatok nagyon jók a itt Budapesten, szóval ha nem akarsz switch/hub-t használni - csak egy számítógép van otthon, akkor érdemes lenne megkeresni a Vodafone-t.
ADSL terén együttérzek! Én is gondolkodom egy új vonal behúzásán, ezt meg utána lemondom.
3G
A hétvégén volt szerencsém tesztelni egy HSDPA átvitelre képes USB -s kütyüt. Bp -en 3 Mbit/s tudott, Hatvanban 1Mbit/s -ot. A faluban viszont 100-250 kbit/s. A póker kliens egyébként nem szakadt meg a vonaton sem! :D
Az indexen volt egy cikk, hogy a T-mobile hálózata van jelenleg a legjobban kiépítve. Nálam is egy ilyen eszköz volt. (Vagyis konkrétan 20db) :)
Extra nagy szopóágon vagyok....
de akkorán, mint már nagyon régen... kár hogy nem tudok HH-t betenni, volt már hogy majd sírva fakadtam.
egyszerre 3 asztalon ment el a teljes beülőm, úgy hogy mindig tulhuztak, jött az 2-6 out.
S van mégegy nagyon fontos tanulság.... mindig full beülővel üljetek.
Se kedvem, se időm nem volt már ujratölteni, s egyik asztalon 30 BB-vel másikon 50 BB-vel ültem, amikor beesett az AA, s valami csoda folytán mindkét asztalon nyertem vele, egyiken 2 enemy ellen. nos, ezzel a húzással eldobtam magamtól 130BB-t.
no mindegy, nyomom tovább, talán visszazökkenek a rendes kerékvágásba, de nagyon bosszantó, hogy csak úgy repkedtek el a full beülőim....
Ilyenkor szeirntem jobb egy kis szünetet tartani...ha fél óra elég, akkor fél órát. Ha több kell, akkor többet...
Ha nincs más megoldás, próbáld meg a Voda szélessávú "mobilos" szolgáltatását.
Én éppen most próbálgatok egy E220-as modemet, igaz ez T-Mobil kiadás. Igazából órák óta nyúzom, szét még nem kapcsolt, és a sávszélesség is elfogadható. A vodas szolgáltatásról nem olvastam túl jó véleményeket eddig, igaz nálunk talán (Miskolc) pont jó a helyzet, viszont például Pestről rengeteg negatív véleményt hallani, gondolom a korlátlan adatforgalom miatti túlterheltség következtében. A T-Mobilnál ugye szívás, hogy minden adatforgalomnak minősül, és ha az ember fórumozik és mondjuk Youtube-ot is nézeget, akkor hihetetlenül gyorsan leszalad az 5 de még a 8 giga is, aztán kapkodhatja a levegőt, amikor kiszámlázzák a "túlfogyasztást". (A pókeres kliensek viszont alig "fogyasztanak", átlagban olyan 3 mega/óra jött ki eddig nekem ma a fel- és letöltést is figyelembe véve a Nordican.)
A Voda ugyanezt az E220-as modemet adja a szolgáltatásához, most olvastam, hogy elvileg van készleten E272 is, ami megint csak elvileg nagyobb sávszélességet tud, de annyira nem értek a dolgokhoz, csak ezt olvastam. A vodas a "normál" használatot tekintve (értsd fájlcserélőket mellőzve) előfizetéses formában korlátlan havi forgalmat biztosít 5 ezerért. Akinél tudja a T-Mobil teljesítményét a vodas HSDPA, annak megéri szerintem, ha nincs "hagyományos" lehetőség a környéken.
Köszi a tanácsokat.
Úgy gondolom, ha már netem van, akkor töltögetek le filmeket, s emiatt nekem nem jó a korlátozott adatforgalom. Ha csak azt veszem, hogy egy mozi 2000 HUF, szerintem ez nem is kérdés.
végülis ma döntöttem. Felmondtam a vonalat, s s valami dupla-s csomagora fizettem elő, 7000 HUF, internet és telefon, a telefonnál 100 orat lehet ingyen telefonálni du4 és másnap de. 10 között. Vagy helyi, vagy országos szinten, attól függ melyiket választod. 1 Megabites letöltés. sztem nem rossz, remélem nem 30 nap alatt kötik be.
Na most megint felhuztam magam, egyszerre 2 asztalon ment el a beülőm....
Egyszer lejött a 2 out, máskor a 8.... pedig egesz jól ment....
Aha.... QQ vs. 29o... rohadjon meg az ilyen.
no még NL5-ön is szívok :) Flopon set vs. overset....
Valaki, aki játszik ezen a szinteken, le tudna írni közelítő értékeket ezekhez?
Mennyi raket termel az ember 10.000. hand alatt ezeken a limiteken:
NL25
NL50
NL100
Köszi. Komolyan szeretnék tervezni :)
Valaki, aki játszik ezen a szinteken, le tudna írni közelítő értékeket ezekhez?
Mennyi raket termel az ember 10.000. hand alatt ezeken a limiteken:
NL25
NL50
NL100
Köszi. Komolyan szeretnék tervezni :)