Bassza meg, KK vs AA, 2szer, plusz 2 db 2outos szopas.
Bassza meg, KK vs AA, 2szer, plusz 2 db 2outos szopas.
Viszonylag nyugodt maradtam. :) De tényleg úgy érzem, hogy az átlagosnál többször futok bele KK-val AA-ba. A legutóbbi ráadásul úgy volt, hogy a flopon volt egy A, mondom check, turnre jön a K, aztán ott már mindenképp AI-re mentünk. Reménykedtem egy max. AK-ban, de ott volt az az egy kicseszett lap, ami vert.
Meg ugye 3bet AK-val, flopban faszán ott virit a K, all-in megyünk TT-vel volt, s riverre leesik a T.
S többet nem nagyon fogom slowplayelni a setemet se, mert biztos lejön neki a sora, meg mikor nut sorom van AT-vel board 9JQK, persze csak adom a hívását, s mi esik be riverre? persze hogy egy A.
Na jó... abbahagyom a sírást, megyek játszani.
De tényleg úgy érzem, hogy az átlagosnál többször futok bele KK-val AA-ba.
Nemtudom, hogy megnyugtat-e, vagy sem:o, de matematikailag minden 24. KK-d fog AA-al talalkozni, ugyhogy lehet, hogy most folyamatosan, de aztan meg evekig nem... ;)
Elegem van a 4 outos mákos köcsögökből!!!!
Elegem van a 4 outos mákos köcsögökből!!!!
Bővebben? :)
Előfordul...Itt van egy tőlem is.
EverestPoker Game #2735030598: Table Doha-52 - $0.25/$0.50 - No Limit Hold'em - 17:17:13 - 2008/01/29
Seat 1: SongOnur ($19.94)
Seat 2: nannev ($64.00)
Seat 3: StratoPrince ($52.30)
Seat 4: Referee87 ($47.75)
Seat 5: AK_21_ ($50.00)
Referee87 posts the small blind of $0.25
AK_21_ posts the big blind of $0.50
The button is in seat #3
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Referee87[Ah Ad]
SongOnur calls $0.50
nannev folds
StratoPrince calls $0.50
Referee87 raises to $2.75
AK_21_ folds
SongOnur raises to $19.94 and is all-in
StratoPrince folds
Referee87 calls $17.19
*** SHOW DOWN ***
Referee87 shows [Ah Ad]
SongOnur shows [Th Qs]
*** FLOP *** [8d 5c 9h]
*** TURN *** [8d 5c 9h] [7c]
*** RIVER *** [8d 5c 9h 7c] [Jc]
*** SUMMARY ***
Board: [8d 5c 9h 7c Jc]
SongOnur collects $38.88
T-onlány
Nos elmesélem a sztorimat. Alkalmazottként dolgoztam egy cégnél, ahol béren kívüli juttatásként lehetett internet előfizetést kérni. Én éltem is a lehetőséggel, 2 éve elégedett ügyfél voltam. De tavaly augusztusban megszűnt a munkaviszonyom, s így év végén a netem is. Persze erről senki nem tájékoztatott. azért gondolván rá, megkérdeztem, hogy mi a teendő. van aki azt mondta, hogy nem tudja, van aki azt mondta, hogy nyugodtan köthetek majd egy újat. Nos jan. közepén megszűnt a netem, így gondoltam újrakötöm, úgyis van egy 3 hónapig ingyen akció.
Vagyis csak lenne, ugyanis azokra vonatkozik, akiknek 3 honapja nem volt ADSL előfizetés a vonalukon. így nekem nem járna a 3 hónap ingyen plusz még vagy 1000 HUF-al többe is kerülne havonta. Volt olyan ügyintéző, aki valami 8000 HUF-os belépési díjat is mondott. No mondtam neki, hogy gyorsan kérdezzen ennek utána, mert nehogy már 2 évig előfizető voltam, s most önhibámon kívűl még nagyságrendekkel rosszabb feltételekkel legyen netem???!!!?!?!?!
Írtam emailt is, amire 2 napjára jött válasz, s azt mondták, nem jár a kedvezmény s ráadásul drágább is a havidíj. Nagyon gondolkodtam rajt, hogy visszaírok az ürgének, hogy legyen, de az általam összes ismert forumra felteszem a sztorit negatív reklámként. (igazából erről még most se mondtam le).
Aztán jött a nagy ötletem, hogy lemondom az egész telefonvonalamat, s kérek vadi újat telefonvonalból, s ADSL-ből is. Megkézrdeztem, járható az út. Most írni fogok az ürgének, hogy megjátszhatjuk ezt is, de teljesen felesleges, nekem idő energia, nekik szintúgy, könyvelés, felesleges papírmunka, stb., sokkal egyszerűbb lenne a központban megnyomni 2 gombot, hogy újra legyen netem, s valaki főmufti rábólint, hogy most nekem engedélyezzék az új előfizetőknek járó kedvezményt.
Sajnos olyan helyen lakok, ahol se kábelnet, se más rendszer nem valósítható meg. Mondjuk szomorú, hogy a belvárosban ez a helyzet, de ugye itt nincsenek tömbházak, panelok, s annyira nem éri meg kiépíteni a különböző hálózatokat.
Voltam egy Nordtelekom nevű szolgáltatónál a múlt héten, érdeklődni hogy náluk lehetne-e. Az ott ülő ügyintéző nem tudott választ adni, elkérte a számom, s azt ígérte, hogy majd felhívnak. Azóta is hívnak. S úgy nézett ki a dolog, hogy még neklem kellett volna valami engedélyekértt futkározni, hogy a tetőre telepíthessék a cuccosukat. Hülyék ezek? Hogy tud megélni így egy szolgáltató. Asszem lenne mit tanulniuk arról, hogy a vevő a király. Amikor értékesítéssel foglalkoztam, tizedennyi hanyagságot se engedhettem meg magamnak. Na mindegy, ez más történet. Szóval még futok egy kört t-online-éknál, próbálom jobb belátásra bírni őket, aztán akkor felmondom az egészet. Csak ez megint idő, s már nagyon nem jó máshol csövezni.
Van esetleg valakinek t-online-os ismerőse? :)))