Már persze azt, hogy flopon emelj kisebbet vagy esetleg passzolj egyet nem a konkrét AT-s partira értettem, hanem nagy általánosságban a cbetekre olyan helyzetekben, amikor közel sem talált el a flop.
Vika: Sok igazság van abban amit írsz. Nem szabad magyar micro stakes játékosnak sosem elfelejtenie, hogy amíg ő esetleg a megélhetésért küzd az asztalon, addig a német, francia, angol, usa játékos szórakozásból és számára az 5-10$ semmi, egy hamburger, amiből megeszik gond nélkül többet is egy nap a zsebpénzéből... Usák kisgyerek látja Phil Ivey-t meg a többi nagy játékost, hogy milyen lapokkal tud nyerni, és elkezdi csinálni a stílust, akár gondolkodás nélkül is, és ha elbukja az 5 dolcsit, van még 495 dolcsi a számlán simán... Te meg tilten vagy, hogy milyen fossal tudott lemákolni...
Szia!
No! :) Régen beszéltünk, maileztünk :) No igen, lehet, hogy ebben is van igazság, amit mondasz(tok). Szinte 100%-os a cbetem, s míg régebben (2-3 hónapja) ez egy nagyon jövedelmező dolognak indult, mostanában inkább csak beleteszem a pénzt másnak a kasszájába.
S merre játszol, milyen asztalon, téten? Hogy megy?
S látom az első hozzászólásod nekem szólt :cool:.
Ui.: általánosságban én is eldobom reraise-re az AT-t. De pl. az előbb írtam egy notes-ot egy archoz, miutan egy monsterrel játszottam vele: "43s-al min. reraise preflop, majd végig nagyokat hív."
Vika: Sok igazság van abban amit írsz. Nem szabad magyar micro stakes játékosnak sosem elfelejtenie, hogy amíg ő esetleg a megélhetésért küzd az asztalon, addig a német, francia, angol, usa játékos szórakozásból és számára az 5-10$ semmi, egy hamburger, amiből megeszik gond nélkül többet is egy nap a zsebpénzéből... Usák kisgyerek látja Phil Ivey-t meg a többi nagy játékost, hogy milyen lapokkal tud nyerni, és elkezdi csinálni a stílust, akár gondolkodás nélkül is, és ha elbukja az 5 dolcsit, van még 495 dolcsi a számlán simán... Te meg tilten vagy, hogy milyen fossal tudott lemákolni...
Szia!
No! :) Régen beszéltünk, maileztünk :) No igen, lehet, hogy ebben is van igazság, amit mondasz(tok). Szinte 100%-os a cbetem, s míg régebben (2-3 hónapja) ez egy nagyon jövedelmező dolognak indult, mostanában inkább csak beleteszem a pénzt másnak a kasszájába.
S merre játszol, milyen asztalon, téten? Hogy megy?
S látom az első hozzászólásod nekem szólt :cool:.
Ui.: általánosságban én is eldobom reraise-re az AT-t. De pl. az előbb írtam egy notes-ot egy archoz, miutan egy monsterrel játszottam vele: "43s-al min. reraise preflop, majd végig nagyokat hív."
"S látom az első hozzászólásod nekem szólt :cool:. "
Ez csak természetes. ;) Végül nem volt dolgom Győrben év végén (tudod, említettem, hogy talán megyek felétek), de valamikor és valahogy összehozunk majd egy jó drinkelést, remélem. ;)
Csessze meg, egy freerollon 26.ként estem ki KK-val AA ellen, 1-10-ig fizetett volna, 10-4 helyig 50 dodo, az első hely 1000 dodó.
hát ez elúszott.
Hihi. Beleakadtam egy preflop all-in mindennel játékosba egy asztalon, NL10en 15 dolcsi volt a potátlag. 90 dolcsival szálltam ki az asztalról. Most jöttek a lapok és a papírformák is. Ha "ügyesebb" vagyok, akkor még 2-3 beülőnyit elszedhettem tőle, de rájött, amikor már én is 6 beülővel ültem ott, hogy azért velem "vigyáznia" kell. szóval 2-3 partiban csak simán ch/c -t kellett volna játszanom, amikor mondjuk nálam volt a nut flush. Az utolsó leosztásba se szálltam be, pedig az 46 dolcsis pot volt, s vittem volna QT két párral.
Meg amikor 5-6 beülő volt előttem, már féltettem a pénzemet annyira, hogy a QQ és KK lapokkal is óvatosabban játszottam. Mert hát ugye volt amikor előtte is volt 2-3 beülő. De otthagyott kb 20 BI-t az asztalon. Jó kis running volt :) Ezt kellett volna videóra vennem :D
Na... ma kifizettem kb. 4 pokert. 2szer floppolt volt, kétszer meg jött az 1 out...
S rengetegszer lemákoltak 2-3 outokkal, s bár jócskán minuszban zartam, amiket behuztak ellenem, ahhoz képest egész jól tűrtem.
Basszus ez ma sem megy jobban. Sikerült 20 percen belül ismét egy floppolt pokerbe beleszaladnom, szerencsére kb 25 BB-vel megúsztam. Nos remélem az imént elfogyasztott rántott husi változtat a helyzeten...