Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > Littlemage céljai, fejlődése, s ezek nyomon követése

buktar
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2008. márc. 16. 9:47

A lényeg, hogy ilyenek után ne kerülj tiltre, mert az sokkal többe kerül. Ha hajlamos vagy rá inkább ülj ki! Mindent vissza lehet hozni, csak sok türelem kell hozzá!

Esetleg próbálj ki egy másik hálózatot.

CrisRoniii7
Válasz buktar kommentjére
2008. márc. 16. 10:30

Jut eszembe,hogyha továbbra sem megy,akkor ne szégyelj kicsit pihizni,esetleg olvasgatni ;):)

wilddrew
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2008. márc. 16. 16:30

"A profi zsugások azt vallják: a megélhetésért játszani van olyan meló, mint bármi más. Nem hazardírozol. Tutira mész. A cél, hogy óránként bekaszálj egy nagy tétet. Ennyi. Ha jól jár a lap, beszeded a pénzt, ha rosszul jár, ülsz rajta. Nem kockáztatsz. Így fizettem két évig a jogi egyetemet. Ilyen az igazi verklis. Megtanultam, hogy kell egyszerre kicsit nyerni."

Egy idézet pókerarcokból, talán segít...

Slash
Válasz wilddrew kommentjére
2008. márc. 16. 16:36

Kár hogy így nem lehet játszani

wilddrew
Válasz Slash kommentjére
2008. márc. 16. 16:52

Kár hogy így nem lehet játszani

Mindent lehet, csak akarni kell... Az élő húsvér pókerbot jobb megoldás?

Littlemage
Válasz wilddrew kommentjére
2008. márc. 16. 21:31

Köszi a bátorítást mindenkinek, kitalálok valamit :)

kanrich_
Válasz Littlemage kommentjére
2008. márc. 17. 11:09

Littlemage, mindenkinek vannak rossz szériái, most például nekem is. Már vagy 2 hete nem megy a játék, de van ilyen, és lesz is ilyen. A befektetett energia meg fog térülni, csak türelmesnek kell lenni!

Littlemage
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. márc. 17. 11:49

Nos igazándiból igyekszem türelmes lenni :). De fogalmazhatunk úgy, hogy lenulláztam a BR-omat. tudom, hogy igazándiból nem nulláztam volna le, ha nem kellett volna belőle minden honapban kiszedni, sőt, akkor akár már biztos BR-om lehetne NL20-NL50-re. Hónapokon keresztül mindig újra tudtam kezdeni kb. 10 BI-el. Most nem.

Nem hiszem, hogy a mostani helyzetben a pénztárcámból tennék be pénzt, inkább igyekszem ujra megcsinálni vagy a 0-ról vagy valami jó kis nodepo bonusszal nekikezdeni. Tegnap is lenyomtam már jópár freeroll-t, sajnos egyelőre kiugró eredmény nélkül. Sokszor lemákoltak, hibázni nem sokszor hibáztam. Szóval ha újra fedélzeten leszek, akkor bebizonyítom, hogy igen a nulláról is újra lehet kezdeni. viszont pont ebben a pillanatban gondoltam rá, hogy lehet majd kipróbálom a mikro sng-ket. Hamar be is neveztem egyre a tegnapi freeroll nyereményből :)

Legalább ennek is utánaolvasok picit :)

Littlemage
2008. márc. 17. 12:07

No megvolt az első SNG-m 7. helyen végeztem. Kétszer hibáztam. Egyszer mikor az AQs emelésemre visszaemeltek, eldobtam, pedig 55-el emeltek vissza rám, s AAAA-m lett volna, de nem akartam elsőnek kiesni. Aztán meg kifizettem szinte teljes stackkel egy floppolt sort. maradt 60 chipsem. ezt ügyesen feltornáztam 640-re, mikor újra BB-ként kapok AQs-et, 3-4 limpelőre rátoltam az all-int, A2 fogadta. Flop 2Qx, 2 x. Anyád. Nem hiszem el, hogy itt is 2 outok vernek el. no de még befogok pár ilyen re nevezni, hisz azt mondják, hogy feszes taktiával simán pénzben van az ember :)

Littlemage
2008. márc. 17. 18:53

Közben találtam egész jó freerollokat is. már valaki írta a T6 termet, nagyon sajnálom, hogy idáig nem néztem meg, március végéig rengeteg freeroll van, s köztük 300 500 1000 eurósok is mindennap 1-2000 max. résztvevővel.
Ma beneveztem egy 10k-sra, remélem sikerül vaalmit behuznom, hogy tudjak CG-zni :)

Élő ügyfélszolgálat