Közben találtam egész jó freerollokat is. már valaki írta a T6 termet, nagyon sajnálom, hogy idáig nem néztem meg, március végéig rengeteg freeroll van, s köztük 300 500 1000 eurósok is mindennap 1-2000 max. résztvevővel.
Ma beneveztem egy 10k-sra, remélem sikerül vaalmit behuznom, hogy tudjak CG-zni :)
T6-ot inkább kerüld el, nagyon gázos hely. Sorozatos cashout problémák, stb...
A fenébe, csak 487 a 6205-ből. lettem a 10k-on. No nem baj így is kaptam 5 dolcsit. Volt 1-2 mákom, de ellenem is huztak be. A5 vs 33, nem javultam fel. Lehet még várhattam volna egy jobb alkalomra. Sokszor volt, hogy pár ellen feljavultam nagyobb párrá, de eközben amaz meg sorrá. S még 1-2 versenyben benn vagyok :)
Köszi! Hálám üldözni fog a sírig, vagy még azon túl is. Aztán egyszer alkalomadtán majd viszonzom egy jófajta sörrel. ;)
Bocsi, de nem foglak tudni meghívni. Ma beindítottam a programomat, hogy felnyomjam a maradék 6Gb-ot erre most nézem, hogy bannoltak az oldalról.
Ez van sajnálom :(
Használtam azt a bizonyos progit. Eddig nem volt gond sose vele.
Most is poker elött elindítottam, meg lehet benne adni, hogy minimum és maximum mennyivel tölthet föl ( és ezt 80-120 Kb/s-ra állítottam) aztán ahogy végeztem a pokerrel belenéztem a progiba és láttam, hogy felnyomott 20GB-ot. Ezt nem tudom, hogy csinálta, mert be volt korlátozva. belépek az oldalra és fogad az üzenet. Meg sem lepödtem rajtam :D egyszer torrentleechen pár GB/s-mal uploadoltam 30 percen belül ki voltam rúgva. Igaz azóta már megint vent vagyok :D ide is majd valahogy visszajutok :)
Akkor csak okosan :)
Nos.... 30 ojrós freezout versenyen 3. lettem az 1000-ből. Lemákoltak. kaptam vagy 4 eurot. picit megpróbálom feltornázni NL6-on :)))
Bocsi, de nem foglak tudni meghívni. Ma beindítottam a programomat, hogy felnyomjam a maradék 6Gb-ot erre most nézem, hogy bannoltak az oldalról.
Ez van sajnálom :(
Semmi gond. Valahonnan viszont kell szereznem meghívót valami normális helyre, mert a kisebb oldalakról már majdnem mindent engem érdeklő cuccot leszedtem. Van hátránya azért ennek a gyors netnek is, hamar elfogynak a dolgok. ;)
Amúgy "magától" nem nő gyorsan a rólad letöltött adatok mennyisége? Én hagyom futni a klienst, mikor megy a gépem, és olyan arányaim vannak az oldalakon, hogy csak pislogok. Nagyon durván pluszban vagyok mindenhol, így nem kell segédprogramot használnom, hogy javítsam az arányomat. Pedig nem kevés cuccot szedtem le az elmúlt hetekben.
Engem nanáhogy meghívott a bitgatere, 1 hét után minden figyelmeztetés nélkül bannoltak.0.3 alá csökkent az arányom, aztán már nem is engedett visszaseedelni.Nekem elég lassan megy fel a dolog, csak 50kb/s-el és így mindenhol rossz az arányom.Nincs vmi tippetek, hogyan lehetne kicsit gyorsítani?