Nem nagyon vagyok otthon ebben a torrentes dologban, csak töltögetek le, de igazán nem értek hozzá. Nekem szerencsém van, mert piszok gyors ez a Digi mindkét irányba. Lefelé és felfelé is 10 Mbit elvileg a sebesség, de a feltöltésnél mértem már 30 Mbit körüli sebességet is. Lefelé körülbelül hozza a 10 Mbit-et folyamatosan, e fölé azért nem nagyon megy.
Jah hát nekem csak ilyen vacak ADSL van.Jobb esetben tölt 450kb/s-al annál többel még nem nagyon sikerült.
Jah hát nekem csak ilyen vacak ADSL van.Jobb esetben tölt 450kb/s-al annál többel még nem nagyon sikerült.
Ez van az FAQ-ban :Ha a letöltésed 3 GB felett van, és az arányod 0.2 alá esik elveszíted a letöltési jogod.
Ekkor 2 heted van 0.3 felé menni.Ha nem éred el a 14. nap végére, a rendszer kitilt->elveszted az accountod.
Ha ez megtörténik, akkor csak seedelni tudod vissza a már letöltött dolgokat. épp ezért először érdemes népszerű dolgokat letölteni, amit majd tőled is sokan töltenek le. s így jó lesz az arányod. ezt én is elcsesztem, mert alias meg prison break első évadját jelöltem be, le is jött belőlük, csak ez már annyira nem kell az embereknek. viszont a tilt sorozat az kihuzott a bajból, azt szedegették, ugyhogy elértem a 0.3-as szintet.
léteznek ilyen gyorsító progik, fentebb olvashatsz róluk. nagyon én se értek hozzá :) de valami olyasmi, hogy átveri a torrent oldalt a feltöltött adat mennyiséget illetően.
ja s nekem max 10 kb/s-al megy fel, de inkább a fele.ha ennyivel megy, akkor már szárnyal :). mondjuk a legalapabb 1 mbit/s-os adsl-em van, annal a feltöltési sebessége meg nagyon kicsi.
"A profi zsugások azt vallják: a megélhetésért játszani van olyan meló, mint bármi más. Nem hazardírozol. Tutira mész. A cél, hogy óránként bekaszálj egy nagy tétet. Ennyi. Ha jól jár a lap, beszeded a pénzt, ha rosszul jár, ülsz rajta. Nem kockáztatsz. Így fizettem két évig a jogi egyetemet. Ilyen az igazi verklis. Megtanultam, hogy kell egyszerre kicsit nyerni."
Egy idézet pókerarcokból, talán segít...
ja s nekem max 10 kb/s-al megy fel, de inkább a fele.ha ennyivel megy, akkor már szárnyal :). mondjuk a legalapabb 1 mbit/s-os adsl-em van, annal a feltöltési sebessége meg nagyon kicsi.
Nos tegnap nyertem ugye pár dolcsit freerollokon. nordicbeten, ami számítana NL10-en hogy meglegyen az 1 raked hand egy Omaha-s freerollhoz 5 $ ból csináltam 15-öt. Persze csak azért, hogy aztán NL euros asztalon kifizessek vele egy set vs. oversetet, kb. 120 BB-vel. királyság.
Aztán öszeszedtem pár dollárkát, kb 3-4-et a T6 pokeren. Ill. bocs, Eurót.
Nos abból csináltam hamar 30-at. Erre picit ráfekszek, s jó lenne kimenteni ebből a teremből majd valahogy. Egyrészt belefutottam pár hülyébe, meg ez annyira nem fontos pénz, könnyebben vagyok bátor vele.
Egy freerollon most CL voltam, de sajnos nem veszem komolyan, mert csak valami belépőt lehet nyerni vele, pedig oda kellett volna figyelni, picit tulzasba vittem a terrorizálást :).
S csináltam egy profibb HM videot, de sajnos megint elszállt. Azért megtaláltam, csak a szerkesztés alatt halt meg a Camtasia.
Nos még pötyögök picit a versenyen... hi-hi azota ujra CL lettem és FT-n :) odafigyelek már :)
odafigyelek most már :)
Ezt talán így kéne kiegészíteni a való világra átültetve:
A profi zsugások azt vallják: a megélhetésért játszani van olyan meló, mint bármi más. Nem hazardírozol, csak, ha 50+%-od van a partiban. Tutira mész, kivéve, ha nem tudsz tutira menni, ilyenkor akkor teszed be a pénzt, ha úgy gondolod jobb vagy. A cél, hogy összességében nyerő legyél. Ennyi. Ha jól jár a lap, beszeded a pénzt, ha rosszul jár, ülsz rajta. Nem kockáztatsz nagyot, csak, ha tilten vagy. Így fizettem egy évig az apró-cseprő kiadásaimat. Ilyen az igazi verklis. Megtanultam, hogy kell sokszor kicsit nyerni." :)
Nos tegnap nyertem ugye pár dolcsit freerollokon. nordicbeten, ami számítana NL10-en hogy meglegyen az 1 raked hand egy Omaha-s freerollhoz 5 $ ból csináltam 15-öt. Persze csak azért, hogy aztán NL euros asztalon kifizessek vele egy set vs. oversetet, kb. 120 BB-vel. királyság.
Aztán öszeszedtem pár dollárkát, kb 3-4-et a T6 pokeren. Ill. bocs, Eurót.
Nos abból csináltam hamar 30-at. Erre picit ráfekszek, s jó lenne kimenteni ebből a teremből majd valahogy. Egyrészt belefutottam pár hülyébe, meg ez annyira nem fontos pénz, könnyebben vagyok bátor vele.
Egy freerollon most CL voltam, de sajnos nem veszem komolyan, mert csak valami belépőt lehet nyerni vele, pedig oda kellett volna figyelni, picit tulzasba vittem a terrorizálást :).
S csináltam egy profibb HM videot, de sajnos megint elszállt. Azért megtaláltam, csak a szerkesztés alatt halt meg a Camtasia.
Nos még pötyögök picit a versenyen... hi-hi azota ujra CL lettem és FT-n :) odafigyelek már :)
odafigyelek most már :)