Visszahoztam, ráadásul 20 BB nyereségben vagyok.
Viszont volt egy kis összezörrenésem. Sokszor játszottunk együtt egy sráccal, szerintem jól játszik, pár levelet is váltottunk. Bal oldalamon ült. Szinte az összes emelésemre reraiselt, ha gombon volt, a cbeteimet raiselte. Kezdett eléggé idegesíteni. Bekapcsoltam a chatet, mert amúgy alapban nem szoktam, főleg most filmet is néztem, s úgy játszottam 2 asztalon. Szóval bekapcsoltam, s megkérdeztem, hogy mi van??? Írtam neki, hogy picit kezd idegesíteni, s legközelebb rátolom, bármi is lesz. Sajnos odáig egyáltalán nem talált el a flop, értelmetlen lett volna harcba keveredni, bár megmondom őszintén azt se hiszem el, hogy mindig volt valamilye, inkább csak pozíciós emelés. Visszaírta, hogy talán nem kellene minden potra rámozdulnom. Nem tudom már pontosan hogy volt, 2-3 limpelő. Flopra lyukas sorom lett. Gondoltam fisheskedem egy picit, min. bet, ő raisel potot, adom. Leesik a 4 outom. gondoltam folytatom, min bet. Raisel potot, én reraiselek, all-in keveredünk, s viszem a kb 250 BB-s potot. Erre a chaten elkezd idiotazni, meg hogy idegbeteg vagyok, meg milyen bénán játszom, stb. Erre visszaírtam neki, hogy én idáig tiszteltem, de ezzel a párbeszéddel lehuzta a rolót. Aztán még ment pár mondat fröcsögés, meg hogy beszéljük meg majd mailben, aztán lelépett. Csalódtam picit, de végeredményben leszarom :)
Eléggé visszaestem BR ügyileg, de aztán PL5-re lementem s hoztam vagy 8 beülőt.
De NL10-en meg elment vagy 2 megint. Egyszerűen eszméletlen micsoda emberekkel játszom. Set, flush, full esélyes boardon végigjön az alacsony pp-jével.
no meg egy freerollon is 2 outtal estem ki. Asszem mozizok egy picit.
Lehet be kellene raknom egy bokszzsákot, s ilyenkor szét tudnám csapni. Vagy meg kellene tanulni játszani.
Visszahoztam, ráadásul 20 BB nyereségben vagyok.
Viszont volt egy kis összezörrenésem.
Magyar volt
Basszus, nem hiszem el gyerekek, nem hiszem el!!!!!
Ezt szántam a mai utolsó körömnek!!!! Gondoltam királyság, a csúcson kell abbahagyni. Tökéletes flop, semmi figura, szivárvány, tuti nyerő vagyok.
S igen, 1,5 beülővel kell, hogy lemákolj, köcsög, költsed gyógyszerre!!!!
** Hand # 1935609563 starting - 2008-03-26 00:58:42
** Hyrokkin [Hold 'em] (0.05|0.10 NL - Cash Game) Real Money
Brodal sitting in seat 1 with $25.04
popa_bjirn sitting in seat 3 with $40.85[Dealer]
LittleMage sitting in seat 4 with $15.56
loser129 sitting in seat 5 with $12.73
Silla_Bo sitting in seat 6 with $2.38
LittleMage posted the small blind - $0.05
loser129 posted the big blind - $0.10
** Dealing cards to LittleMage: :As:, :Ah:
Silla_Bo called - $0.10
Brodal raised to $0.60
popa_bjirn folded
LittleMage raised to $2.15
loser129 folded
Silla_Bo folded
Brodal raised to $5.60
LittleMage called - $5.60
** Dealing the flop: :2h:, :7s:, :6d:
LittleMage went all-in - $10.01
Brodal called - $10.01
** Dealing the turn: :3d:
** Dealing the river: :Ks:
LittleMage shows: :As:, :Ah:
Brodal shows: :Kd:, :Kh:
Brodal wins $29.85 from the main pot
Rohadjon meg, ezért gürizek, végre all-in jön velem, erre lemákol.
Jó éjszakát!
Sorry a hangnemért, de még így is visszafogtam magam....
No ma megcsináltam a videót a HM-ről, elcseszte megint a camtasia, előhalásztam, csak így nem tudtam szerkeszteni. Picit összetömörítettem, a minősegé romlot picit, de azért nézhető. Úton van felfelé rapidsharre.
Nagyon várjuk!
Ma nagyon elégedett vagyok magammal. Megcsináltam 2 projektet, ami már régóta húzódozott. Mindezek tetejébe még jól is játszottam ma. Összehoztam kb 8. beülőt. A végén ismét olyan asztalhoz ültem, ahol 2 srácnak kb 95%-os VPIP-je volt, nem volt az az emelés, amit ne adtak volna meg, hozzá kell tennem, hogy pot limit játék volt, tehát olyan nagyot nem is tudtam emelni :) Nos ha nehezen is, de a pénzük nagy részét azért elszedtem tőlük, s mindegyik 2-3 beülővel ücsörgött. De persze mindig félek az ilyenektől, mert ezek A magasra, vagy 3. párral is simán tolják a potnyi donkbeteket, sőt, ilyen lapokkal vissza is raiselnek rád.
egy másik asztalon egy srác 3-4 körben is floppolt 2 párt, s én mindig ki is fizettem, mert ilyen limpelős potok voltak. Volt 2 durva mákolásom, az egyik preflop emelőként, majd folyamatos beteléssel riverre lejött a setem, meg volt még egy, amikor 88-al 653 flopon all-in keveredetem, vertem a 65-öt a riverre leeső 8-assal :)
Még délelőtt volt talán egy kicsit hibás játékom, amikor is nagyvakból AK-val reraiseltem a Buttont vagy CO-t, s erre rámtolta. A második ilyennél elfogadtam, mert egyrészt nem igaz, hogy mindig ennyire jó lappal emel, másrészt őt mákoltam le, s picit mérges lehetett rám. QQ-val néztem farkasszemet, persze már flopban ott figyelt a Q, s A-nak, vagy K-nak se híre se hamva nem volt.... de fordítva tuti, hogy becumiznám.
Nos folytatván a gondolatmenetet, ugye 13-án lenulláztam a BR-om. De teljesen. S a semmiből csináltam megint 200 dolcsit. Bőven lehetne 300 is, ha nem kap el a gépszíj, ugyanis egyszer már jártam 110 dolcsi környékén, aztán hirtelen 28-on találtam magam, amikor is visszamentem PL5-re lapátolni. Plusz a nordicbeten is összelapátoltam kb 60-70 dolcsit, de azt elszórtam, mert ugy voltam vele, hogy nyomulok vele, amíg van, s NL50-en belefutottam egy setbe. Utólag lehet hülyeség volt, bár az is freerollból lett.
Nos igyekszem ezt a tempot tartani.
2062 RH-em van. Nem tudom, hogy sikerül-e összehozni ezt az eurolinxes reload bonuszt, mert szerintem még hiányzik kb. 1500 RH, ami NL10-en kb. 15000 leosztásnak felel meg. Nagyon meg kellene tolni ezt a pár napot, hogy összejöjjön.
mert ilyen limpelős potok voltak.
Összességében a mai nap is sikeres lett, bár lehetett volna jobb is. Pl ha ezt az utolsó handet nem játszom le :) Utg-ből AKo-val emelek potnyit, valamelyik vak reraisel, én rátolom (ilyet nem nagyon szoktam, de láttam asszem spirited videójában :), adja természetesen nem tudtam dobatni az AA-ját a lúzerral :) Flopban xK4... szurkolok, hogy jöjjön a 2 outom, de most nem jött....
Nos szóval asszem 193-al vágtam neki a mai napnak, 245 lett a vége, felnéztem NL20-ra is. Jártam 280 körül is.
2-3 nagyobb "hibám volt".
1. Kezemben:5d::6d: asszem vakként, flop:8d::9d: X,check, Asszem Button nyit olyan pot környékit, adom, turn 7. Nyitok asszem fél pot vagy potot, Button rámtolja, s megadtam. nem jött a színem s nála volt a nut sor JT-vel... nem tudom, jobban belegondolva, lehet dobható lett volna....
2. NL20 88-al UTG emelek 0.8-ig utánam SS rámtolja már nem először, kb 5 dolcsit, Button adja, én meg tolok egy reraise all-int 30 dolcsival, Button is megadta..... Button K9 vs. 88 vs. 55 már a flopban ott volt a két párja a buttonnak, s itt se jött a 2 outom. Ezt szerintem továbbra is így játszanám, igazándiból a buttonnal dobatni akartam, de nem jött össze.
no szóval úgy 50-60 dolcsit ma is bezsebeltem. Akövetkező 3 napot nagyon meg kellene majd hajtanom, mert mert mégiscsak van 3 napom rá, hogy kiszedjem az eurolinxes bonuszt. Most azért érzem, hogy mennyire nem mindegy, hogy 10xeres, vagy 14x-es bonuszt csinál az ember....
Freeroll, 4. leosztás QQ, potnyit emelek, ketten adják, flop csupa pici, két színnel, hívok potnyit, rámraisel all in, másik is adja, én is. QQ vs. KK vs. AA.
Asszem riverre még egy A is leesett :)
Yeah, mindez 6maxon T6 pokeren...