Ezzel nem értek egyet.Kevesebb asztal, kevesebb hand de a varianciát ez nem befolyásolja.Max tovább tart.
ok, hulyeseget irtam. de akkor sem egeszseges ha egyszerre tobb mint 20%a jatekban van.
ok, hulyeseget irtam. de akkor sem egeszseges ha egyszerre tobb mint 20%a jatekban van.
No de miért nem kezdenék már rögtön az elején 3-4 asztallal? Elvileg 3 asztalon ugyanannyi idő alatt 3x. annyi jó lap jön, nem? :)
Bár gondolom arra gondolsz, hogy egy asztalon játszva szuperul ki lehet ismerni az ellenfeleket, míg 3-4 asztal már félig robot-fokozat.
Erre is, meg arra is, hogy egy asztalon játszva kisebb a valószínűsége egy becsődölésnek, ráadásul lelkileg is nyugodtabb az ember, hogy ott van még mögötte pár beülő. Csak számold át! 45 dollárnál egy asztalon játszva teljes beülővel nyomni az olyan, mint 180 dollárral 4 asztalon. És ilyen helyzetekben első a biztonság, én legalábbis így gondolkodom.
Teljesen mindegy hány asztalon játszol, ha nincs meg a megfelelő BR az adott limitre.Ha már az problémát jelent, hogy 4 asztalon játszol és a BR-od 50%-a játékban van akkor az már rég rossz.
Teljesen mindegy hány asztalon játszol, ha nincs meg a megfelelő BR az adott limitre.Ha már az problémát jelent, hogy 4 asztalon játszol és a BR-od 50%-a játékban van akkor az már rég rossz.
Utóbbi 2-3 hétben rengeteg asztalt játszottam az utolsó pénzeimmel, és 1 kivétellel mind megdupláztam az összeget. A problémát nekem a második asztal jelentette, mikor már 2 beülőnyi pénzem volt, és kiengedtem.
Tanulság: Úgy kell játszani minden asztalt, mintha már az utolsó pénzeinket élnénk fel. Nálam történetesen ez igaz is volt. :-D
De mondjuk 40 dollárral NL50-en szerintem az a veszély, hogy az ember könnyebben becsábul, hogy hamar nyerhet sok zsetont, és hamarabb kockáztat a kelleténél nagyobbat. Én is csináltam ilyet, azzal a húzásommal csúsztam le 20 dollár alá, ahonnan aztán 2 hét alatt se sikerült kikeverednem.
Köszi a hozzászólásokat :)
Alapvetően mindenkinek van igazsága. Végülis 3 asztalon játszottam. Sajnos belefutottam rögtön az elején egy AA vs. KK-ba, flopon ott volt a K-m, ugye itt ment az izmozás, s turnre megjött az A is. Aztan meg QQ-val is odalett fél beülőm egy AA ellen. Ez ilyen sunyi megjátszás volt, mert csak callolta a preflop raisemet, végülis mindegy, mert fél beülővel ült, alacsony flopon ez így is úgy is bukó.
aztan betévedtem egy asztalra, ahol egy csávó 8 beülővel ült. Aztán hamar rájöttem miért, ez amolyan minden körben all-ines gyerek volt. Hát pont jött egy KK-m, meg egy QQ-m, amivel én is hamar 40 dolcsi körül találtam magam. Volt egy AQ-m is, de azt nem mertem megkockáztatni már 4 beülővel. Sajnos mikor AA-m volt (talán 2-3 alkalommal is) már lehiggadt a barátunk...
Matt: Tudom milyen érzés az utolsó centjeiddel játszani, és senkinek se kívánom. Nagyon gáz, amikormár nem mersz c-betelni, mert minden centnek hatványozott értéke van. S mi van ha ugyanugy beleszaladsz egy KK-val egy AA-ba? Oda a BR. végülis feltornáztam 60 dolcsira a 45-öt.Még biztos játszom ma, de asszem most megnézek egy részt a prison breakből :)
Csessze meg kifizettem egy pokert egy setet és egy floppolt sort, úgyhogy ráadásul most én voltam a nagyon ostoba. Persze mert rögtön talán a 2. leosztásnál volt a szopacs, utána meg nem hittem senkinek. rádaásul van egy új arc, akitől tegnap lenyultam 2 BI-t, még szerencséje is van. Szét tudnék robbanni, oda az előző 2 napi nyereség.