huh bocs elnéztem a handokat kicsit, azt hittem 10Q -val pre flop emelésre mentél be és 77 -el pre flop mentél allint. láccik kicsit fáradt vagyok.
huh bocs elnéztem a handokat kicsit, azt hittem 10Q -val pre flop emelésre mentél be és 77 -el pre flop mentél allint. láccik kicsit fáradt vagyok.
Ettől függetlenül nekem 6max asztalon QT-el már az openlimp szúrja a szememet:)
Valamint KK-val a limp megintcsak elég rossz megoldás.
Ezeket miért csinálod?
huh bocs elnéztem a handokat kicsit, azt hittem 10Q -val pre flop emelésre mentél be és 77 -el pre flop mentél allint. láccik kicsit fáradt vagyok.volt egy olyan is, pár hozzászólással feljebb :D Azért meg is kaptam a magamét :D :D :D
egyébként a KK openlimpnek néha nagy ára van + ha visszaraisels már el is árultad a lapodat, én mindig hívok vele.
tudom, szoktam is jókat röhögni az ilyen limpelőkön, amikor befuccsol a tervezett reraise, s pláne, ha még ki is kap. Sztem 1-5 %-ban csinálohatok ilyet. Amúgy én ezt a limp/min. reraise-t még NL100-on is láttam....
Gondoltam van egy gyenge órám, játszom egyet.
Jól tettem :D
Nem rossz termés:D Gratu!
Köszi :)
Még játszottam, de sajnos nem kedvezett az RNG, volt 2 nagy buko partym, KK vs AA, ill AA vs 77, 77-el 3betelt a srac SBról, én meg csak adtam. Aztán persze flopnál all-in, s ugy ott volt a 7ese... Meg volt egy, amit én bénáztam, sor és flushesélyes boardon riveren adtam az all-int top2párral.... itt nagyon mérges voltam magamra, mert kidobtam kb 30 dolcsit. Ezek ellenére
828 hand 60 dolcsi nyereség. Majd most egy kis pihi után még tolok egy sessiont.
Ide is beteszem.....
ROHADJON MEG!!!!
Tudom, dobhattam volna... meg preflop nagyobbat visszaemelhettem volna.....
***** Hand History for Game 1000902052 *****
$50.00 NL Texas Hold'em - Wednesday, May 28, 01:27:50 2008
Table Makhado (Real Money)
Seat 1 is the button
Seat 1: MrBlind84 ( $230.32 )
Seat 3: TheGigsh ( $51.00 )
Seat 5: Parsy ( $55.45 )
Seat 6: INeedUrChipsFish ( $146.77 )
Seat 8: youwilldie ( $49.25 )
Seat 10: fokana ( $29.59 )
TheGigsh posts the small blind [$0.25].
Parsy posts the big blind [$0.50].
** Dealing down cards **
Dealt to INeedUrChipsFish [ As Ac ]
INeedUrChipsFish raises [$2.50]
youwilldie folds
fokana folds
MrBlind84 raises [$8.25]
TheGigsh folds
Parsy folds
INeedUrChipsFish raises [$17.25]
MrBlind84 calls [$11.50]
** Dealing Flop ** [ 7d, Ks, Ts ]
INeedUrChipsFish checks
MrBlind84 bets [$20.12]
INeedUrChipsFish raises [$50.30]
MrBlind84 raises [$190.45]
INeedUrChipsFish calls [$76.72]
** Dealing Turn ** [ 2c ]
** Dealing River ** [ 9d ]
MrBlind84 wins $374.84 from main pot
MrBlind84 shows [Kd Kh ]
mindenesetre ez béna csávó, simán le lehet huzni, sokat nyertem tőle. ha checkelsz, már szorja is a pot nyitást. 15 asztalon játszik. Nyertem tőle elég sokat amugy. Mindenesetre ettől függetlenül is plusszos sessiont zártam, plusz 60 dolcsi. összességében 280 a mai nap....
azért beteszek egy képet, több asztalon is jól álltam. Eléggé hullámzó volt a session.