Orang3J3ws99
Válasz JuhaAasz kommentjére
2013. febr. 15. 23:23

pedig az ilyen emberekből lesznek nagy valószínűséggel azok az emberek, akiknek lesz némi pénzük, hogy ne napról napra éljenek...

remélem meg fogja érni, mert április-májustól kezdenék el komolyabban foglalkozni vele, hogy legyen belőle egy kis kiegészítés...

Így van. Szorgalom + kitartás = $$$

JuhaAasz
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2013. febr. 15. 23:40

Így van. Szorgalom + kitartás = $$$

mennyivel jobban tetszik ez a képlet, mint amiktől matek órákon a frász jött rám :D

koviii
Válasz lecso10 kommentjére
2013. febr. 16. 0:36

Milyen 60 év? Már most 65 év a korhatár!

Mire mi azt megéljük megy az még följebb is...

koviii
Válasz jabyga kommentjére
2013. febr. 16. 0:40

Hogy te tudd segíteni a gyerekeidet/unokáidat, és ne nekik kelljen vén trottyos korodra kenyeret rakni eléd?
Ettől függetlenül van arra is alternatíva, mint írtam, tudsz fizetni magad után nyugdíjjárulékot pókeresként is.

Akkor fizesd... Dobd a pénzt a feneketlen kútba. Jó ha megéli az ember az átlagéletkort.

jabyga
Válasz koviii kommentjére
2013. febr. 16. 1:04

Jó ha megéli az ember az átlagéletkort.

Ja, hogy te így tervezel? Hány éves vagy? 14-16 éves korom körül én is így gondolkodtam! :) Fogadjunk azt is, mondod, hogy te gyereket sem akarsz! De kis aranyos.. :)

balu999
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. febr. 16. 10:07

Én lassan betöltöm a 28-at és mire nyugdíjas lennék, felemelik még a korhatárt 90 évre. Nehogy keljen nyugdíjat folyósítaniuk. Tőlem egy forintot sem fog látni az állam, max akkor ha vmi vállalkozást elindítanék.

koviii
Válasz jabyga kommentjére
2013. febr. 16. 10:14

Ja, hogy te így tervezel? Hány éves vagy? 14-16 éves korom körül én is így gondolkodtam! :) Fogadjunk azt is, mondod, hogy te gyereket sem akarsz! De kis aranyos.. :)

Nem, én arra gondoltam, hogy lehet addigra felhalmozni annyi pénzt amennyi szükséges (nem feltétlen csak pókerből). 50-60 fölött már nyilván senki sem akar pókerből élni. Játszani lehet, de már sok lenne a vakfolt a játékban. Fellehet hozni Doyle Brunsont ellenpéldának, de fogadok már rég vesztő az öreg.

Nyugdíjt se mind1, hogy milyen munka után kapod. A mai magyar viszonyok közt sokan alig élnek meg belőle.

Dvidoff
Válasz koviii kommentjére
2013. aug. 2. 15:33

Nem, én arra gondoltam, hogy lehet addigra felhalmozni annyi pénzt amennyi szükséges (nem feltétlen csak pókerből). 50-60 fölött már nyilván senki sem akar pókerből élni. Játszani lehet, de már sok lenne a vakfolt a játékban. Fellehet hozni Doyle Brunsont ellenpéldának, de fogadok már rég vesztő az öreg.

Nyugdíjt se mind1, hogy milyen munka után kapod. A mai magyar viszonyok közt sokan alig élnek meg belőle.

:) Pont Doyle Brunsont akartam felhozni példának xD am nem hiszem, hogy veszteséges az öreg, vagy ki tudja. 50-60fölött lehet, hogy nem akar senki megélni a pókerből, de ha addig a 20év játék alatt kellő pénzt tett félre megalapozhatta a jövőjét/öregkorát. A nyugdíjat meg már nem sokan fogják meg kapni. Én pl mire nyugdíjas leszek valószínűleg nem lesz. De ezek csak az én véleményeim :)

Lófi
Válasz Maxxxika kommentjére
2015. máj. 3. 17:23

Kedves Lecso10! :) Én Zsófi vagyok, és az ELTE pszichológia szakán tanulok. Most írom a szakdogámat, és ehhez lenne szükségem arra, hogy minél több online játékos (pl. póker) kitöltsön nekem egy kérdőívet. Ez teljesen anoním!!! Maximum 25 perc a kitöltése, érdekes dolgok vannak benne, csak általános statisztika miatt kell, és nekem hatalmas segítség lenne! :) Ha megtisztelsz azzal, ahogy kitöltöd ezt nekem, akkor kérlek írj nekem minél hamarabb egy e-mailt a ka.zsofi@vipmail.hu címre. Előre is hálásan köszönöm!!! :)

Élő ügyfélszolgálat