megéri?! annak idején dolgozni szerettem vna bárhol.... nem sikerült >>> elhatároztam h pro leszek - így lett
Kőkemény órákat tolok végig mint bármelyikünk - és a primitív senkiháziak meg azt dobják a fejemhez h ingyen van nekem a pénz ... pff az ilyenektől falra ugrom igyekszem le szarni de kellemetlen .
De mindig legyen az embernek inkább 100 irigye mint 1 aki sajnálja !
sz*pás mindenhol van tehát itt is de ez még mindig a legeslegjobb amit csinálhatok nem tudnék semmivel ennyit keresni (diplomákkal sem) (bűnözni meg nem fogok)
nem egy ember mondta nekem is h hülyeség meg blabla de bíztam magamban és biztos h nem itt lennék ahol h ha másokra hallgatok .
jaaaa még annyi rendben van h felteszed a kérdésed itt a forúmban ami sztem jó dolog csak amit titcar is írt h ha már fel kell tenned akk vszinűleg már nem éri meg neked .
micsoda topik :) fél éve nem léptem fel az oldalra, most valahogy idekeveredtem.
nem létezik erre szerintem egyértelmű válasz, mindenki döntse el maga, hogy megéri-e. nekem nem érte meg, több okból sem. szeretem a munkámat, a hivatásomat, magyar viszonyok között elég jól is keresek vele, ráadásul ez a fizetés is viszonylag hamar növekszik. plusz ugye pókerben sem voltam elég jó sosem, ahhoz, hogy stabilan hozzak egy biztos, fix megélhetést.
a probléma inkább azzal van szerintem, ha valaki ezt nem képes beismerni, belátni. no offense, de bepillantottam 1-2 topikba, és sokan még mindig ugyanazon a limiten kóvályognak, mint augusztusban, amikor én kiszálltam, és már akkor is évek óta nem léptek előre semmit. ennek nem sok értelmét látom személy szerint, de ha valaki ebből is jól él, akkor nem szóltam :)
a lényeg, hogy nincs igazság, valakinek ez a életforma jön be jobban, valakinek meg a másik. én jobban kedvelem a kiszámíthatóságot, hogy tudom, hogy minden hónapban x-edikén ott van a számlámon a pénzem, vannak juttatásaim, biztosításom, és még nyugdíjam is lesz. szóval nekem ez többet ér, másnak meg más. ennyi.
és még nyugdíjam is lesz.
no erre mondjuk nem fogadnék :)
a probléma inkább azzal van szerintem, ha valaki ezt nem képes beismerni, belátni. no offense, de bepillantottam 1-2 topikba, és sokan még mindig ugyanazon a limiten kóvályognak, mint augusztusban, amikor én kiszálltam, és már akkor is évek óta nem léptek előre semmit. ennek nem sok értelmét látom személy szerint, de ha valaki ebből is jól él, akkor nem szóltam :)
A legtöbb fórumozónak több hozzászólása van, mint ahány lejátszott versenye, vagy nyert dollárja. :)
Nekik nem hinném hogy megéri... Fórum prok. :))
A legtöbb fórumozónak több hozzászólása van, mint ahány lejátszott versenye, vagy nyert dollárja. :)
+1
Én is meglepődtem amikor beleolvastam pár naplóba, és van aki 2-3 éve nl10-en játszik, vagy oda-vissza lépked 20 és 10 között. Mármint nem arról van szó, örülnék ha már én is nl10-20-on játszanék, de sokan megrekednek ott. És azért abból megélni, keserves meló. Gondolom ők hobbiplayák, nem is pro-k, de a pokerben szerintem a szintlépés lehetősége az a pozitív visszajelzés a munkádról, hogy jó vagy benne.
Na, ez az a kérdés amire nincs jó, vagy rossz válasz. Mindenki döntse el magának, hogy a belefektetett munka alapján megéri-e neki. Én azt mondom, (bár, nem ebből élek) nekem megéri, mert egy olyan dologgal foglalkozok, ami érdekel, és remélem egyszer meghozza a gyümölcsét a ráfordított idő és energia. Ha valakinek pedig nem éri meg, akkor nem is értem, mi a fenének foglalkozik vele.