jabyga
Válasz kry kommentjére
2013. febr. 15. 12:34

A legtöbb fórumozónak több hozzászólása van, mint ahány lejátszott versenye, vagy nyert dollárja. :)
Nekik nem hinném hogy megéri... Fórum prok. :))

És te milyen pro vagy? Troll pro?

Boletus
Válasz bandus kommentjére
2013. febr. 15. 13:49

én 50-ig jutottam el, ott megcsömörlött a tudásom :) szerintem ez a vízválasztó limit. nl30-on forintban szerintem egyre kevesebben keresnek meg 200k-t (30bi/hó durván), ez pedig nem egy olyan összeg, amit nem tudnál fixen megszerezni munkával is. arról nem beszélve, hogy pár éven belül ez jelentősen megemelkedhet.

szóval aki már pl. akkor is nl25-nl30-on tolta, amikor én regisztráltam ide, és azóta is ezeket a limiteket koptatja, annak szerintem nem érdemes ezt erőltetni, csak valamiért nem jut ez el a tudatukig :)

Főállásban NL100 alatt nem éri meg az kb. egyértelmű. Viszont akinek ez csak jövedelemkiegészítés, "zsebpénz", az miért ne játszhatna havi 10k handet mondjuk NL25-ön?

bandus
Válasz Boletus kommentjére
2013. febr. 15. 14:12

ebben egyetértünk, de szerintem a kérdés arra irányult, hogy megéri-e ezzel a megélhetés szintjén foglalkozni.

szerintem már nem. kiegészítésnek teljesen okés. én is azon gondolkodom, hogy visszaülök kicsit, amíg összekaparom a régi diákhitelem visszatörlesztéséhez szükséges pénz egy részét :)

L.T.
2013. febr. 15. 14:23

Főállásban NL100 alatt nem éri meg az kb. egyértelmű. Viszont akinek ez csak jövedelemkiegészítés, "zsebpénz", az miért ne játszhatna havi 10k handet mondjuk NL25-ön?

LOL.Azért nem egy olyan ember van aki NL30-50-en megkeres havi 2-400K-t,mondjuk havi 100-150 órával.Biztos jobban járnának ha elmennének vhova dolgozni mondjuk 90-ért 3 műszakba.

jefffryys
2013. febr. 15. 14:28

Nem teljesen erről szól a topic, de ami nem éri meg, az ilyen NL2 meg NL4-en játszani, és hosszú hónapok kemény munkájával $500-os bankrollal végre felmerészkedni nl10-re. Bocsánat, de nem értem az ilyen embereket, csak időt pocsékolnak.

vadallat
Válasz jefffryys kommentjére
2013. febr. 15. 14:37

Nem teljesen erről szól a topic, de ami nem éri meg, az ilyen NL2 meg NL4-en játszani, és hosszú hónapok kemény munkájával $500-os bankrollal végre felmerészkedni nl10-re. Bocsánat, de nem értem az ilyen embereket, csak időt pocsékolnak.

így van. többe kerül az áram mint amennyit nyerne NL4-en. MÁR HA NYERNE :))

Boletus
Válasz L.T. kommentjére
2013. febr. 15. 15:13

LOL.Azért nem egy olyan ember van aki NL30-50-en megkeres havi 2-400K-t,mondjuk havi 100-150 órával.Biztos jobban járnának ha elmennének vhova dolgozni mondjuk 90-ért 3 műszakba.

Az a lol, hogy a legszarabb munkákat hasonlítod össze, a pókeres top 5%-kal (nem gondolom hogy micro/small stakesen a mezőny nagyobb része tudna összelapátolni 2-400K-t). Ha (munka) alternatívaként az Informatikus, SAP tanácsadó.... stb. merül fel, ezekhez képest még az NL50-en megszerezhető jövedelem is karcsú.

jabyga
Válasz jefffryys kommentjére
2013. febr. 15. 15:23

Bocsi, hogy nl4-en játszom! Nyilván azért, hogy megéljek belőle, mert ha napi 12h+-ban kattintgatok, akkor kijön a havi 47ezer, amiből már meg tudok élni.

balu999
2013. febr. 15. 15:25

Az a lol, hogy a legszarabb munkákat hasonlítod össze, a pókeres top 5%-kal (nem gondolom hogy micro/small stakesen a mezőny nagyobb része tudna összelapátolni 2-400K-t). Ha (munka) alternatívaként az Informatikus, SAP tanácsadó.... stb. merül fel, ezekhez képest még az NL50-en megszerezhető jövedelem is karcsú.

Meg persze aki online pokert játszik az biztos informatikus vagy SAP tanácsadó.
Ne legyünk már ennyire naivak. MO-on ha vki keres 100K-t melóval tapsolnia kell mint az ökörnek. Meg az ha vki nem tud összeszedni 30BI-t egy hónapban NL50-es tétig, az nem csinálja 8 órás műszakban a pokert :) Mondjuk 30 BI-hez elég havi 30-50 óra játék. Már ha vki nem 1bb/100-al ostromolja a micro tétet. Mert annak tényleg el kell felejtenie.

jabyga
2013. febr. 15. 15:31

NL30-on 3bb/100->90cent/100-> 450$/50k hand, és kb. ugyan ennyi rb., az havi 900$-> mostani árfolyamon ~200k HUF.
Ha valaki főállásban akarja nyomni, letolható ennek a handszámnak a duplája is.
Arról, hogy sz*r, mégsz*rabb, legsz*rabb munkákkal van összehasonlítva, teljesen reális, mivel a többség nem programozó informatikus.

Élő ügyfélszolgálat