A legtöbb fórumozónak több hozzászólása van, mint ahány lejátszott versenye, vagy nyert dollárja. :)
Nekik nem hinném hogy megéri... Fórum prok. :))
én 50-ig jutottam el, ott megcsömörlött a tudásom :) szerintem ez a vízválasztó limit. nl30-on forintban szerintem egyre kevesebben keresnek meg 200k-t (30bi/hó durván), ez pedig nem egy olyan összeg, amit nem tudnál fixen megszerezni munkával is. arról nem beszélve, hogy pár éven belül ez jelentősen megemelkedhet.
szóval aki már pl. akkor is nl25-nl30-on tolta, amikor én regisztráltam ide, és azóta is ezeket a limiteket koptatja, annak szerintem nem érdemes ezt erőltetni, csak valamiért nem jut ez el a tudatukig :)
ebben egyetértünk, de szerintem a kérdés arra irányult, hogy megéri-e ezzel a megélhetés szintjén foglalkozni.
szerintem már nem. kiegészítésnek teljesen okés. én is azon gondolkodom, hogy visszaülök kicsit, amíg összekaparom a régi diákhitelem visszatörlesztéséhez szükséges pénz egy részét :)
Főállásban NL100 alatt nem éri meg az kb. egyértelmű. Viszont akinek ez csak jövedelemkiegészítés, "zsebpénz", az miért ne játszhatna havi 10k handet mondjuk NL25-ön?
Nem teljesen erről szól a topic, de ami nem éri meg, az ilyen NL2 meg NL4-en játszani, és hosszú hónapok kemény munkájával $500-os bankrollal végre felmerészkedni nl10-re. Bocsánat, de nem értem az ilyen embereket, csak időt pocsékolnak.
Nem teljesen erről szól a topic, de ami nem éri meg, az ilyen NL2 meg NL4-en játszani, és hosszú hónapok kemény munkájával $500-os bankrollal végre felmerészkedni nl10-re. Bocsánat, de nem értem az ilyen embereket, csak időt pocsékolnak.
LOL.Azért nem egy olyan ember van aki NL30-50-en megkeres havi 2-400K-t,mondjuk havi 100-150 órával.Biztos jobban járnának ha elmennének vhova dolgozni mondjuk 90-ért 3 műszakba.
Az a lol, hogy a legszarabb munkákat hasonlítod össze, a pókeres top 5%-kal (nem gondolom hogy micro/small stakesen a mezőny nagyobb része tudna összelapátolni 2-400K-t). Ha (munka) alternatívaként az Informatikus, SAP tanácsadó.... stb. merül fel, ezekhez képest még az NL50-en megszerezhető jövedelem is karcsú.
Az a lol, hogy a legszarabb munkákat hasonlítod össze, a pókeres top 5%-kal (nem gondolom hogy micro/small stakesen a mezőny nagyobb része tudna összelapátolni 2-400K-t). Ha (munka) alternatívaként az Informatikus, SAP tanácsadó.... stb. merül fel, ezekhez képest még az NL50-en megszerezhető jövedelem is karcsú.