Cake? :)
A PH exboss, sok fish, 5max asztalok, nem túl jól kezelhető felülettel.
A PH exboss, sok fish
5max asztalok
nem túl jól kezelhető felülettel.
Felület:
Én sem mostanában játszottam ott, régebben azért, mert az ment a melóhelyen is. :)
Nem tudom mennyire változtattak azóta (cirka egy éve), de akkor engem halálra idegesített (hangok, asztalok mérete, stb). Vhogy nekem az összbenyomás nem plusszos, így kerülöm az exbosst.
5max:
Nekem a 6max sem működött egy ideje, ezért FR-en tolom. Kinek mi?
5max-on többet lehet wépézni K-magassal, neked ajánlható! ;)
Pokerheaven részemről sohatöbbet. Vagy mamutnézetben tolod az asztalokat, vagy apróban, ez utóbbinál nincs se betpot, se betfélpot gomb, így iszonyat lassú az emelgetés szerintem.
A játékosok néhányszáz hand alapján (utána otthagytam) szerintem iszonyat fishek. Minden asztalnál általános a körlimp, ha megbünteted őket, biztosan 2-3 megadja a nagyobb emelést is, szóval szerintem erősen feszesen kell indulni és jóval nagyobbakat kell emelgetni a megszokottnál. A cbetet szerencsére nem ismerik, így elég jól lehet keresni vele. Viszont vannak iszonyat mákolások, ennyivel még sosem találkoztam rövid pályafutásom alatt. Ha showdown van, kétpár alatt nem lehet potot vinni, de láttam olyat is, hogy az adott asztalon 4-5 full volt egymás után (ez mondjuk rövidtáv).
Engem a kliens teljesen tiltre tett, nem fogok itt játszani többet az biztos.
Kevés a normális asztal is ráadásul elég sok dollárban fut, nem lehet leválogatni őket, szóval kiborít a lobby is. Egy versenyt megtalálni sem két perc...
Pokerheaven részemről sohatöbbet. Vagy mamutnézetben tolod az asztalokat, vagy apróban, ez utóbbinál nincs se betpot, se betfélpot gomb, így iszonyat lassú az emelgetés szerintem.
A játékosok néhányszáz hand alapján (utána otthagytam) szerintem iszonyat fishek. Minden asztalnál általános a körlimp, ha megbünteted őket, biztosan 2-3 megadja a nagyobb emelést is, szóval szerintem erősen feszesen kell indulni és jóval nagyobbakat kell emelgetni a megszokottnál. A cbetet szerencsére nem ismerik, így elég jól lehet keresni vele. Viszont vannak iszonyat mákolások, ennyivel még sosem találkoztam rövid pályafutásom alatt. Ha showdown van, kétpár alatt nem lehet potot vinni, de láttam olyat is, hogy az adott asztalon 4-5 full volt egymás után (ez mondjuk rövidtáv).
Engem a kliens teljesen tiltre tett, nem fogok itt játszani többet az biztos.
Kevés a normális asztal is ráadásul elég sok dollárban fut, nem lehet leválogatni őket, szóval kiborít a lobby is. Egy versenyt megtalálni sem két perc...
Hát ez rendesen kiábrándító volt. Köszönöm a kimerítő infót, asszem könnyedén le is beszéltél róla.
Szülinap!
Pontosan 4 hónapja indult a 2. netes karrierem (lol).
Februárban ezen a napon nyertem 9$-t egy freerollon. Most 1500 felett.
Hepibörzdéj ZehyFish! :)
Gratulálok! Akkor most már hivatalosan is megszabadulhatsz a Fish "rangtól". :D Tudod Snoop Dogg is lehagyta a Doggyt!!! :D:D:D
Viccet félretéve ez tényleg szép eredmény és csak így tovább! Remélem egyszer én is hasonló jókról (jók=1500$ :D) fogok beszámolni.