Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > ZehyFish aka Mr Kinghigh

bojanika
Válasz Zehy kommentjére
2008. jún. 10. 8:59

Cake? :)
A PH exboss, sok fish, 5max asztalok, nem túl jól kezelhető felülettel.

Zehy
Válasz bojanika kommentjére
2008. jún. 10. 9:10

A PH exboss, sok fish

Pont ezért.

5max asztalok

Ezt nemtom, gáz? Majd emelgetek rájuk sokat, az megy. :)

nem túl jól kezelhető felülettel.

Ez mit jelent? Régi sb-s bosson játszottam 1,5 éve kb, az? Mi a baj vele, nem nagyon emlékszem már igazából...

bojanika
Válasz Zehy kommentjére
2008. jún. 10. 9:27

Felület:
Én sem mostanában játszottam ott, régebben azért, mert az ment a melóhelyen is. :)
Nem tudom mennyire változtattak azóta (cirka egy éve), de akkor engem halálra idegesített (hangok, asztalok mérete, stb). Vhogy nekem az összbenyomás nem plusszos, így kerülöm az exbosst.

5max:
Nekem a 6max sem működött egy ideje, ezért FR-en tolom. Kinek mi?
5max-on többet lehet wépézni K-magassal, neked ajánlható! ;)

Polacheck
Válasz Zehy kommentjére
2008. jún. 10. 10:03

Pokerheaven részemről sohatöbbet. Vagy mamutnézetben tolod az asztalokat, vagy apróban, ez utóbbinál nincs se betpot, se betfélpot gomb, így iszonyat lassú az emelgetés szerintem.

A játékosok néhányszáz hand alapján (utána otthagytam) szerintem iszonyat fishek. Minden asztalnál általános a körlimp, ha megbünteted őket, biztosan 2-3 megadja a nagyobb emelést is, szóval szerintem erősen feszesen kell indulni és jóval nagyobbakat kell emelgetni a megszokottnál. A cbetet szerencsére nem ismerik, így elég jól lehet keresni vele. Viszont vannak iszonyat mákolások, ennyivel még sosem találkoztam rövid pályafutásom alatt. Ha showdown van, kétpár alatt nem lehet potot vinni, de láttam olyat is, hogy az adott asztalon 4-5 full volt egymás után (ez mondjuk rövidtáv).

Engem a kliens teljesen tiltre tett, nem fogok itt játszani többet az biztos.
Kevés a normális asztal is ráadásul elég sok dollárban fut, nem lehet leválogatni őket, szóval kiborít a lobby is. Egy versenyt megtalálni sem két perc...

Zehy
Válasz Polacheck kommentjére
2008. jún. 10. 10:14

Pokerheaven részemről sohatöbbet. Vagy mamutnézetben tolod az asztalokat, vagy apróban, ez utóbbinál nincs se betpot, se betfélpot gomb, így iszonyat lassú az emelgetés szerintem.

A játékosok néhányszáz hand alapján (utána otthagytam) szerintem iszonyat fishek. Minden asztalnál általános a körlimp, ha megbünteted őket, biztosan 2-3 megadja a nagyobb emelést is, szóval szerintem erősen feszesen kell indulni és jóval nagyobbakat kell emelgetni a megszokottnál. A cbetet szerencsére nem ismerik, így elég jól lehet keresni vele. Viszont vannak iszonyat mákolások, ennyivel még sosem találkoztam rövid pályafutásom alatt. Ha showdown van, kétpár alatt nem lehet potot vinni, de láttam olyat is, hogy az adott asztalon 4-5 full volt egymás után (ez mondjuk rövidtáv).

Engem a kliens teljesen tiltre tett, nem fogok itt játszani többet az biztos.
Kevés a normális asztal is ráadásul elég sok dollárban fut, nem lehet leválogatni őket, szóval kiborít a lobby is. Egy versenyt megtalálni sem két perc...

Hát ez rendesen kiábrándító volt. Köszönöm a kimerítő infót, asszem könnyedén le is beszéltél róla.

Polacheck
Válasz Zehy kommentjére
2008. jún. 10. 10:28

Hát ez rendesen kiábrándító volt. Köszönöm a kimerítő infót, asszem könnyedén le is beszéltél róla.

Pedig még jutnak eszembe dolgok annak ellenére, hogy csak egy hétvégét toltam ott végig :D

Uzee videójában esetleg meg tudod nézni a termet, ha jól emlékszem, ott játszik.

Zehy
Válasz Polacheck kommentjére
2008. jún. 10. 10:44

Szülinap!

Pontosan 4 hónapja indult a 2. netes karrierem (lol).
Februárban ezen a napon nyertem 9$-t egy freerollon. Most 1500 felett.
Hepibörzdéj ZehyFish! :)

Polacheck
Válasz Zehy kommentjére
2008. jún. 10. 10:45

Gratula :D

kisrapi
Válasz Zehy kommentjére
2008. jún. 10. 11:19

Grat!

Mondtam én h menni fog ez, nem szabad minden kis zökkenőnél feladni és tiltelni....

Az ex-bosshoz. Nekem a kezelőfelülettel és az asztalokkal sem volt gondom, igaz, 4-en tudtam játszani mert tényleg elég nagy a méretük, és akkor még nem volt kicsinyíthető...
A játékosállomány NL50-ig bezárólag elég változatos, sok a gyenge játékos, de mostanában azok is aggrobbak mint pl everesten, de azért van pár jó magyar/regular ott. Nekem összességében tetszett, amiért eljöttem az a kevés NL50 asztal volt napközben(annyira nem kevés 10-20 között van kb, de sokszor nehéz volt 4 jó potátlagú asztalt találni...), és hogy a végén kegyetlen 1 hónapom volt ott....
Szvsz a b2b játékosállományánál gyengébb de az everestnél azért erősebb ott az állomány NL50ig bezárólag...felette nemtom

mrweg
Válasz kisrapi kommentjére
2008. jún. 10. 12:08

Gratulálok! Akkor most már hivatalosan is megszabadulhatsz a Fish "rangtól". :D Tudod Snoop Dogg is lehagyta a Doggyt!!! :D:D:D
Viccet félretéve ez tényleg szép eredmény és csak így tovább! Remélem egyszer én is hasonló jókról (jók=1500$ :D) fogok beszámolni.

Élő ügyfélszolgálat