the name of the game: tilt
-140$ a mai nap vége. Na most ez oké, belefér. De az, h 3 órán keresztül 2 omaha és egy nlhe asztalon 3 értékelhető kezem ne legyen összesen, amihez netalántán még a flop is passzoljon... na az már engem is tiltre tesz. Erre aludni kell egyet. Holnap folyt. köv. Jó8.
GL, de mi van a gyilkos puncival? :) Huu, már a 4 sör beszél belőlem :))))
Fel a fejjel Zehyfish, tegnap sajna nekem sem ment, vannak ilyen napok! Majd ma, vagy holnap.
Jójó, persze, tudom, van ilyen, csak napok óta ez megy. Tanítson meg vki pókerezni most már. :D
ja, ha már itt van ez a topik, Steve10 Royal Flushe ide való, írd csak meg, madj mi hozzátesszük a fontosabb részleteket :)
kivagyok
Szolid 1,5 órás session, -120$. Kicsit kivagyok. Mindig mindennel túlhúznak. Minden limiten, minden játékban. Hosszabb szünet lesz ebből, kezdek kikészülni.
De a legszebb parti nl50-en (holmáshol?!), mikor floppolt nutflushömet veri backdoor full, mert toppár szar kickerrel callolgat betpotokat zsenikém... és lejön, mert miért ne jönne. Nekem persze ma egy draw se esett le, mint ezeknek a majmoknak...
Szolid 1,5 órás session, -120$. Kicsit kivagyok. Mindig mindennel túlhúznak. Minden limiten, minden játékban. Hosszabb szünet lesz ebből, kezdek kikészülni.
De a legszebb parti nl50-en (holmáshol?!), mikor floppolt nutflushömet veri backdoor full, mert toppár szar kickerrel callolgat betpotokat zsenikém... és lejön, mert miért ne jönne. Nekem persze ma egy draw se esett le, mint ezeknek a majmoknak...