Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > ZehyFish aka Mr Kinghigh

Zehy
Válasz Zehy kommentjére
2008. jún. 10. 23:11

the name of the game: tilt

-140$ a mai nap vége. Na most ez oké, belefér. De az, h 3 órán keresztül 2 omaha és egy nlhe asztalon 3 értékelhető kezem ne legyen összesen, amihez netalántán még a flop is passzoljon... na az már engem is tiltre tesz. Erre aludni kell egyet. Holnap folyt. köv. Jó8.

Littlemage
Válasz Zehy kommentjére
2008. jún. 11. 0:03

GL, de mi van a gyilkos puncival? :) Huu, már a 4 sör beszél belőlem :))))

Godmode
Válasz Littlemage kommentjére
2008. jún. 11. 3:32

hehe :D

bojanika
2008. jún. 11. 7:53

Azért ez még mindig egy pókerfórum, ugye? :D:D:D

Fel a fejjel Zehyfish, tegnap sajna nekem sem ment, vannak ilyen napok! Majd ma, vagy holnap.

Zehy
Válasz bojanika kommentjére
2008. jún. 11. 8:28

Fel a fejjel Zehyfish, tegnap sajna nekem sem ment, vannak ilyen napok! Majd ma, vagy holnap.

Jójó, persze, tudom, van ilyen, csak napok óta ez megy. Tanítson meg vki pókerezni most már. :D

Zehy
2008. jún. 11. 8:29

Meglesz vmikor, nem menekültök :D

chubbyhun
Válasz Zehy kommentjére
2008. jún. 11. 10:24

Jójó, persze, tudom, van ilyen, csak napok óta ez megy. Tanítson meg vki pókerezni most már. :D

hááát, nem sokan jelentkeztek erre a szinte lehetetlen misszióra :D

chubbyhun
Válasz chubbyhun kommentjére
2008. jún. 11. 10:30

ja, ha már itt van ez a topik, Steve10 Royal Flushe ide való, írd csak meg, madj mi hozzátesszük a fontosabb részleteket :)

Zehy
Válasz chubbyhun kommentjére
2008. jún. 11. 17:57

kivagyok

Szolid 1,5 órás session, -120$. Kicsit kivagyok. Mindig mindennel túlhúznak. Minden limiten, minden játékban. Hosszabb szünet lesz ebből, kezdek kikészülni.
De a legszebb parti nl50-en (holmáshol?!), mikor floppolt nutflushömet veri backdoor full, mert toppár szar kickerrel callolgat betpotokat zsenikém... és lejön, mert miért ne jönne. Nekem persze ma egy draw se esett le, mint ezeknek a majmoknak...

castor11
Válasz Zehy kommentjére
2008. jún. 11. 20:21

Szolid 1,5 órás session, -120$. Kicsit kivagyok. Mindig mindennel túlhúznak. Minden limiten, minden játékban. Hosszabb szünet lesz ebből, kezdek kikészülni.
De a legszebb parti nl50-en (holmáshol?!), mikor floppolt nutflushömet veri backdoor full, mert toppár szar kickerrel callolgat betpotokat zsenikém... és lejön, mert miért ne jönne. Nekem persze ma egy draw se esett le, mint ezeknek a majmoknak...

Ismerős. Úgy látom, most néhányan ilyen hullámvölgybe kerültünk. Remélem gyorsan végeszakad és a sok kicsi okos majd megajándékoz egy nagyobb összeggel:-)))) Hajrá!!!

Élő ügyfélszolgálat