Gratulálok! Akkor most már hivatalosan is megszabadulhatsz a Fish "rangtól". :D Tudod Snoop Dogg is lehagyta a Doggyt!!! :D:D:D
Viccet félretéve ez tényleg szép eredmény és csak így tovább! Remélem egyszer én is hasonló jókról (jók=1500$ :D) fogok beszámolni.
Gratula, itt egy újabb szép példa arra, hogy a 0-ról is lehet egészséges BR-t létrehozni.
Gratula, itt egy újabb szép példa arra, hogy a 0-ról is lehet egészséges BR-t létrehozni.
szerintem Zahy még továbbra is fish, csak már akkora, hogy már Marx szavai igazak rá :) (a nagy hal megeszi a kishalat)
nem írtál a filmes élményedről...
nem írtál a filmes élményedről...
Akkor a punciszörny lesz a büntetés a tilt-ért!!!
Lassan lehet, h termet váltok, illetve egy bónuszos-rb-s ajánlat érdekelne.
Van vkinek tapasztalata PokerHeavennel kapcsolatban? Milyen az nl25-50-es állomány?
Az euró miatt kicsit arra húzok, de érdekelnének a javaslatok és vélemények ezügyben..
Nl25-ön passzívabb a társáság viszont Nl50-en már van jó sok jó játékos.
Klinesel nekem semmi bajom nincsen max annyi,h 1600x1200-be normál nézetbe 4 asztal fér ki átfedés nélkül. Miniwiev-et inkább hadjuk..LOL
Hajrá Zehy, csak ügyesen!Én a caket ajánlanám a bossal szemben, sajnos a kliens tényleg elég kikészítő.
ezmimármegint?
-100$ eddig a session, jól kezdődik. Mindennel, mondom MINDENNEL lemákoltak. 3x adták oop a 3betet 67o típusú lapokkal, majd 2nd és 3rd párjukat persze már nem engedték el a halak... volt egy toppár+str8draw-m is, amire backdoor fullt kapott ismét azz oop callozgató mágus, bár ezt viszonylag olcsón megúsztam...
Majd ahogy kell QQ vs KK is menetrendszerűen érkezett. Mindezt nl50-en.
Közben nl25ön semmi, pl25-50 omahán semmi, ami azt jelenti, h buktam :)
Kis pihi, itt egy barátom, aztán nekiállok a 2. menetnek...
GL!