KK fold. Egyébként itt sajnos tényleg esélyesebb volt. 55-45 a javára.
Egyébként nyilván badbeat. :)
Zehy Te meg fejezd be a sírást! Majd, ha én abbahagyom a pókert, akkor abbahagyhatod Te is.
Addig meg toljad!
Kipihentem magam, több, mint egy hete nem pókereztem, jókedvűen, reményekkel tele leülök tehát játszani. Csak nem tudom minek... Na, megint elég volt egy darabig. Bye póker.
Hand #1735011710000933: Pebble Beach (6-Max) 11710
Seat 1: jame*** (50.90 in chips)
Seat 5: no1care (58.75 in chips)
Seat 6: Imth*** (31.40 in chips)
Seat 8: LOLY*** (50.00 in chips)
Seat 10: RunG*** (47.20 in chips)
jame***: posts small blind $0.25
no1care: posts big blind $0.50
Dealt to no1care [ :Qh: :Qs: ]
Imth***: folds
LOLY***: raises to $2
RunG***: folds
jame***: folds
no1care: raises to $7.60
LOLY***: calls
@@@ F_L_O_P @@@ [ :5c: :Kc: :Qd: ]
no1care: bets $10.50
LOLY***: is all in 42.4000
no1care: calls
LOLY***: shows :Tc: :9c:
no1care: shows :Qh: :Qs:
# # # TURN # # # [ :4h: ]
&&& RIVER &&& [ :8c: ]
*** SHOW DOWN ***
LOLY*** wins $98.25 with Flush, King high
Egyébként, majd mesélek egy vicceset msnen, ha feljösz. Fetrengeni fogsz!
Egyébként ez is nyilván bosszantó, de azért nem egy óriás badbeat. Ráadásul nem rossz játék az ellenfél részéről. Az átlag ranged (any 2 :)) ellen egy ilyen kombódrawval bárki visszatolja. Mindennel 3betelsz preflop, ha megin wp-n vagy, akkor ideje elengedni, mondja az arc. Most véletlen volt lapod, neki meg outja. Thats poker.
Toljad tovább!!!
Egyébként ez is nyilván bosszantó, de azért nem egy óriás badbeat. Ráadásul nem rossz játék az ellenfél részéről. Az átlag ranged (any 2 :)) ellen egy ilyen kombódrawval bárki visszatolja. Mindennel 3betelsz preflop, ha megin wp-n vagy, akkor ideje elengedni, mondja az arc. Most véletlen volt lapod, neki meg outja. Thats poker.
Toljad tovább!!!
Erről a QQ-s handről nekem is az a véleményem, hogy az ellen is jól játszotta, csak már nem akartam észt osztani a mi Zehynk ellen. GSD + FD-vel ekkora potnál már be kell tolni, s ez már +ev-s játék.
Nem észosztás, ezt a részét látom, nem badbeatként élem meg. A probléma még mindig ott van, h mindig minden lejön ellenem mostanában. Mindig.
nem jó szó az észosztás, s miutan elküldtem, láttam, hogy közben Te is posztoltál 10 beülőről.
Toljad tovább!!!
Nem észosztás, ezt a részét látom, nem badbeatként élem meg. A probléma még mindig ott van, h mindig minden lejön ellenem mostanában. Mindig.