A probléma még mindig ott van, h mindig minden lejön ellenem mostanában. Mindig.
Nekem is ilyesmi érzésem van napok óta. Írtam is erről pár bejegyzésemben. Tényleg kész csoda, hogy nem vagyok óriási bukóban. Ha tiltelnék, azt hiszem már a tönk szélén is állhatnék az utóbbi napok tendenciája miatt.
Kipihentem magam, több, mint egy hete nem pókereztem, jókedvűen, reményekkel tele leülök tehát játszani. Csak nem tudom minek... Na, megint elég volt egy darabig. Bye póker.
Hand #1735011710000933: Pebble Beach (6-Max) 11710
Seat 1: jame*** (50.90 in chips)
Seat 5: no1care (58.75 in chips)
Seat 6: Imth*** (31.40 in chips)
Seat 8: LOLY*** (50.00 in chips)
Seat 10: RunG*** (47.20 in chips)
jame***: posts small blind $0.25
no1care: posts big blind $0.50
Dealt to no1care [ :Qh: :Qs: ]
Imth***: folds
LOLY***: raises to $2
RunG***: folds
jame***: folds
no1care: raises to $7.60
LOLY***: calls
@@@ F_L_O_P @@@ [ :5c: :Kc: :Qd: ]
no1care: bets $10.50
LOLY***: is all in 42.4000
no1care: calls
LOLY***: shows :Tc: :9c:
no1care: shows :Qh: :Qs:
# # # TURN # # # [ :4h: ]
&&& RIVER &&& [ :8c: ]
*** SHOW DOWN ***
LOLY*** wins $98.25 with Flush, King high
most lehet lehurrogsz, de a flop allin egyértelmű játék az ellentől...12 outja volt
más kérdés, h preflop a 910s..nos igen, az viszont fishmove
szeretem az ilyen lapokat amúgy, mert sokat lehet velük nyerni 5-6 résztvevős limpelt potokban, főleg Bodogon :D
majd csak eltűnik ez a széria, lépj vissza nl25-re, nem?
UPDATE: Látom már vki előttem elmondta mindezt, sorry
Nem hurroglak le, semmi gond nincs ezzel, adja meg mindig és tolja rám flopon mindig. Csak ne jöjjön már le mindig.
ha még csak ilyenek jönnének le mindig...
cake RNG-je szar, tényleg egy fos...
kb. pont fordított %-ok vannak, annyi 2-3 out esett le ellenem 50ezer hand alatt mint noiq-n 300alatt...
egymás után csak jönnek és jönnek és nem állnak meg...
Ebbe ne menjünk bele, offtopic rendesen, különben sem hiszek ebbe a hülyeségbe.
Ebbe ne menjünk bele, offtopic rendesen, különben sem hiszek ebbe a hülyeségbe.
Szerintem erdemes elemezni a jatekadatbazisokat, es megnezni pl., hogy milyen %-ban jottek a flush-ok flop utan. Hogyha ezek %-ban sokkal tobbszor/kevesebbszer jottek az elmeleti varhato ertekhez kepest, akkor lehet erdemes mas terembe menni, mert esetleg manipulalt a sw.
Ebben nem hinni kell, hanem megnezni tobb szazezer leosztast (persze egy es ugyanazon teremnel), es lepni, ha kell.
Szerintem erdemes elemezni a jatekadatbazisokat, es megnezni pl., hogy milyen %-ban jottek a flush-ok flop utan. Hogyha ezek %-ban sokkal tobbszor/kevesebbszer jottek az elmeleti varhato ertekhez kepest, akkor lehet erdemes mas terembe menni, mert esetleg manipulalt a sw.
Ebben nem hinni kell, hanem megnezni tobb szazezer leosztast (persze egy es ugyanazon teremnel), es lepni, ha kell.