Gondolod?
Szerintem nem sokan vizsgaltak meg ezt meg. Nem hinnem, hogy profi statisztikusok bujjak ezt...
Gondolod?
Szerintem nem sokan vizsgaltak meg ezt meg. Nem hinnem, hogy profi statisztikusok bujjak ezt...
Nyissatok ennek (még)egy topikot plz, hányok a csalóterem témáktól. THX!
A Te hatásodra is erősödött bennem a tudat, hogy kitartással és szorgalommal lehet eredményeket elérni, s most Te vagy elég rossz helyzetben.
A véleményem az, hogy próbálj meg pókerügyileg kicsit új vizekre evezni. Új terem, új limit (ha szükséges). Semmi esetre se add fel! Tudom, hogy haladni szeretnél, de esetleg próbálj visszalépni, hogy esetleg egy alacsonyabb limiten pörögjön ki ez a széria és a BR-od sem sínyli meg annyira! Legjobbakat!!
Nyissatok ennek (még)egy topikot plz, hányok a csalóterem témáktól. THX!
Absolute, Ultimatebet...
Zajlik az élet.
Bnőzés, több szülinap is hétvégenként, így játékra elég kevés időm van, pedig jó lenne a két fisst tiltre tenni és egy jót kajálni :)
Aztán itt van a közelgő újabb akadémiás cg, ahol Agitatorral fogok egy kellemeset csatázni az általunk kitalált HUHO5-ban.
A végére pedig egy újabb filmes gyöngyszemet ajánlanék, mely a Tokyo Gore Police névre hallgat. A cím sokat elárul, nem is fűznék hozzá semmit, ezek a japánok tudnak vmit...
Zajlik az élet.
A végére pedig egy újabb filmes gyöngyszemet ajánlanék, mely a Tokyo Gore Police névre hallgat. A cím sokat elárul, nem is fűznék hozzá semmit, ezek a japánok tudnak vmit...
ez is ilyen funny film, kicsit a hullajóra (braindeadre) emlékeztet