Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > ZehyFish aka Mr Kinghigh

Venus57
Válasz cake kommentjére
2009. jan. 5. 13:38

Gondolod?
Szerintem nem sokan vizsgaltak meg ezt meg. Nem hinnem, hogy profi statisztikusok bujjak ezt...

vinczesz
Válasz Venus57 kommentjére
2009. jan. 5. 13:48

Gondolod?
Szerintem nem sokan vizsgaltak meg ezt meg. Nem hinnem, hogy profi statisztikusok bujjak ezt...

Márpedig így van. Megvizsgálták és több terem honlapján kint is vannak a várható értékek és a méréseik is. Én annak idején a Ladbrokes Poker oldalán lévő táblázatot vizsgálgattam és vetettem össze a saját eredményeimmel. Minél több handem lett, annál jobban közelített azokhoz az értékekhez.

Zehy
Válasz vinczesz kommentjére
2009. jan. 5. 13:54

Nyissatok ennek (még)egy topikot plz, hányok a csalóterem témáktól. THX!

castor11
Válasz Zehy kommentjére
2009. jan. 5. 14:07

A Te hatásodra is erősödött bennem a tudat, hogy kitartással és szorgalommal lehet eredményeket elérni, s most Te vagy elég rossz helyzetben.
A véleményem az, hogy próbálj meg pókerügyileg kicsit új vizekre evezni. Új terem, új limit (ha szükséges). Semmi esetre se add fel! Tudom, hogy haladni szeretnél, de esetleg próbálj visszalépni, hogy esetleg egy alacsonyabb limiten pörögjön ki ez a széria és a BR-od sem sínyli meg annyira! Legjobbakat!!

fejes1988
Válasz Zehy kommentjére
2009. jan. 5. 14:34

Nyissatok ennek (még)egy topikot plz, hányok a csalóterem témáktól. THX!

Absolute, Ultimatebet...

Zehy
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. jan. 5. 14:38

Absolute, Ultimatebet...

Gondolom tudod, h ott miről volt szó, így pláne nem értem a hozzászólásod. Nem hinném, h ezt össze kéne keverni azzal, h a fisseknek lejön a flushdraw-juk, vagy, h a rakenövelés miatt csal az rng, mint ahogyan azt sokan állítják... tévesen persze.

Zehy
Válasz Zehy kommentjére
2009. jan. 9. 12:25

Zajlik az élet.
Bnőzés, több szülinap is hétvégenként, így játékra elég kevés időm van, pedig jó lenne a két fisst tiltre tenni és egy jót kajálni :)

Aztán itt van a közelgő újabb akadémiás cg, ahol Agitatorral fogok egy kellemeset csatázni az általunk kitalált HUHO5-ban.

A végére pedig egy újabb filmes gyöngyszemet ajánlanék, mely a Tokyo Gore Police névre hallgat. A cím sokat elárul, nem is fűznék hozzá semmit, ezek a japánok tudnak vmit...

chubbyhun
Válasz Zehy kommentjére
2009. jan. 9. 12:59

Zajlik az élet.

A végére pedig egy újabb filmes gyöngyszemet ajánlanék, mely a Tokyo Gore Police névre hallgat. A cím sokat elárul, nem is fűznék hozzá semmit, ezek a japánok tudnak vmit...

Ez valami Depeche Mode koncertfilm?

styxxx
Válasz Zehy kommentjére
2009. jan. 9. 13:23

A pokeristenek áldjanak meg az izlésedért :D:D:D

Ezt már töltöm is lefele, csak találjam meg valahol...

Blatand
Válasz styxxx kommentjére
2009. jan. 9. 14:31

ez is ilyen funny film, kicsit a hullajóra (braindeadre) emlékeztet

Élő ügyfélszolgálat